Opublikowano 19 marca19 mar Rozi robi się nerwowy, kiedy ktoś nie podziela jego entuzjazmu. Ostatnio się zesrał o jakiś film na bazie komiksu gdzie kolo biega po NY w kalesonach i strzela spermą z rąk. Ale może też chodzi o to, że po prostu jest głodny.Ciekawe ile w tym prawdy, bo widzę sprzeczne informacje. Może te 300h to u redaktorów IGN, którzy przez 50 godzin siedzą na tutorialu
Opublikowano 19 marca19 mar Trzeba uprościć, żeby Drozdy gamingu się połapały, koniecznie. Takie samo narzekanie było na sterowanie w RDR2, gra nie jest dla Was, to nic, nie trzeba grać i można znaleźć lepszą, która Wam się podoba.A skąd to wiem? Nie wiem, bo chciałbym już grać :(
Opublikowano 19 marca19 mar 42 minuty temu, Josh napisał(a):Pewnie gra w symulator lesbijki aka 1348 Ex VotoA widziałem coś takiego ostatnio na store jakieś podobne do Tlou szczury tylko że więcej drewnianego bicia mieczem i lesba English na VA, to to samo?
Opublikowano 19 marca19 mar 35 minut temu, jimmy napisał(a):nie wiem komu wierzyć, chujowym hejterskim recenzentom czy forumowiczom którzy zainwestowali 3 paki ale jeszcze nie włączyli gry przez lock do 23.00Żebyś tylko po całym weekendzie oglądania filmików na jej temat sam po niedzieli po nią nie poleciał bo jednak recenzenci uja się znają
Opublikowano 19 marca19 mar 8 minut temu, messer33 napisał(a):A widziałem coś takiego ostatnio na store jakieś podobne do Tlou szczury tylko że więcej drewnianego bicia mieczem i lesba English na VA, to to samo?Jeżeli mówimy teraz o grze, w której jedna brzydka lesbijka z fryzurą "na garnek" podrywa drugą brzydką lesbijkę z nienaturalną szczęką, gameplay opiera się na chodzeniu przed siebie niczym w najgorszych symulatorach spaceru, walka mieczem to gówno gorsze niż w drugim Hellblade, a steam charts pokazuje 12 graczy w peaku (z czego 8 to Figaro i jego koledzy), to owszem, to jest to samo.
Opublikowano 19 marca19 mar 23 minuty temu, Josh napisał(a):Rozi robi się nerwowy, kiedy ktoś nie podziela jego entuzjazmu. Ostatnio się zesrał o jakiś film na bazie komiksu gdzie kolo biega po NY w kalesonach i strzela spermą z rąk. Ale może też chodzi o to, że po prostu jest głodny.Ciekawe ile w tym prawdy, bo widzę sprzeczne informacje. Może te 300h to u redaktorów IGN, którzy przez 50 godzin siedzą na tutorialuTrochę nie rozumiem płaczu PPE no chyba że znowu AI im to napisało ale czy przypadkiem właśnie główne założenie gry to był wielki otwarty świat na setki godzin eksploracji i dziesiątkami różnych systemów. Mam wrażenie że niektórzy widząc że gra ma masę różnych systemów czują że muszą z tego korzystać. Ale i tak sprzedaż poleci w dół bo zaraz 10/10 PPE Starfield w wersji ps5 więc gracze muszą zdecydować co wybrać.
Opublikowano 19 marca19 mar Trochę nie rozumiem afery. Gra, która zapowiadała się na solidną giereczkę 7/10 okazała się solidną giereczką 7/10. Może trochę beka, jeśli ktoś faktycznie spodziewał się czarnego konia 2026 i następnego Clair Obscur.MMO single player na 200 godzin z ogromną mapą i milionem sidequestów bardziej działa na mnie odstraszająco niż zachęcająco, ale opinie forumowiczów chętnie poczytam.
Opublikowano 19 marca19 mar 2 godziny temu, YETI napisał(a):Po Yotei mam przesyt gier z otwartym światem tak do końca roku, ale za to każdy bezrobotny będzie bawił się z tym tytułem świetnie.A w tym roku jeszcze GTA i Forza Z tą grą ja mam osobiście taki problem że od razu wygląda mi na produkcje która będzie sporo patchowana i dopracowywana, czuje że na premierę pogram w półprodukt, który gotowy bedzie za rok-dwa. Cyberpunk nauczył mnie inaczej patrzeć na gry na premierę, zwłaszcza takie wielkie i z tyloma znakami zapytania.
Opublikowano 19 marca19 mar 55 minut temu, jimmy napisał(a):nie wiem komu wierzyć, chujowym hejterskim recenzentom czy forumowiczom którzy zainwestowali 3 paki ale jeszcze nie włączyli gry przez lock do 23.00Ja bym wierzył typowi co wywalił 1300 na kolekcjonerke gry i bronił jej miesiącami przed zagraniem.
Opublikowano 19 marca19 mar Rzadko się udzielam tutaj na forum, a szkoda, ale z drugiej strony kogo mogą obchodzić moje wypociny.Jednakże. Crimson Desert już czeka na półce, gotowe do odpalenia na bazowym PS5 więc będzie ciekawie. Trochę ciężko mi w to uwierzyć, że gra będzie trzymała stabilne 60 fps, ale nadzieja umiera ostatnia. Nie grałem w ogóle w Black Desert, a dużo krąży opinii, że to właśnie Black Desert ale singleplayerowe. Nie dbam o to, mocno pozytywnie się nastawiam na tą grę. Recenzje, które przeczytałem napawają mnie naprawdę sporym optymizmem. Eksploracja, na której mi tak bardzo zależy zazwyczaj jest wymieniana jako spory plus. Podobno też sporo problemów z buildu przy recenzjach jest już naprawionych. Byłem osobą, która wpakowała się w Cyberpunka na PS4 w dzień premiery i ukończyłem tytuł przed wydaniem tych wszystkich łatek, które w ogóle umożliwiały jakieś sensowne granie, a więc próg wytrzymałości mam naprawdę mocny. Jeżeli gra będzie zajmowała 200+ godzin, ale będę się w niej dobrze bawił, nie będę mógł powiedzieć, że to nie jest dobra gra. Czy bazowe PS5 dzisiaj odleci? Być może, ale PRO może kupię dopiero na GTA VI, o ile wcześniej nie zapowiedzą PS6. Ogólnie oceny na poziomie 8/10 przy każdym innym tytule, to bardzo dobra gra. Tutaj wiele osób wręcz zachowuje się jakby gierka nawet nie przekroczyła 5/10. Jeżeli ktoś jeszcze będzie grał na bazowym PS5 to życzę mu sporo cierpliwości i mimo wszystko dobrej zabawy. Ja na pewno będę chciał tutaj zaspamować swoimi wrażeniami, ale to pewnie gdzieś na weekend. Dzisiaj pewnie tylko lizną 2-3 godziny maksymalnie, bo urlopu mi szkoda, a gierka przecież nie ucieknie.
Opublikowano 19 marca19 mar 20 minut temu, Josh napisał(a):Jeżeli mówimy teraz o grze, w której jedna brzydka lesbijka z fryzurą "na garnek"korowa myślałem że to chłop tam jest Xd
Opublikowano 19 marca19 mar 4 minuty temu, TuPaz napisał(a): Trochę ciężko mi w to uwierzyć, że gra będzie trzymała stabilne 60 fps, ale nadzieja umiera ostatnia.Stabilne 30 na amatorze to bedzie sukces
Opublikowano 19 marca19 mar 15 minut temu, Observer napisał(a):A w tym roku jeszcze GTA i ForzaJak już o premierach wspomniałeś, to w tym roku w ogóle jest tyle tytułów ciekawych (małych i dużych) że aż sobie oprócz wishlisty musiałem w notatkach zrobić spis premier xd Edytowane 19 marca19 mar przez rafanus2
Opublikowano 19 marca19 mar 2 minuty temu, Shen napisał(a):Stabilne 30 na amatorze to bedzie sukces30 to na bank będzie, nie widzę innej opcji.
Opublikowano 19 marca19 mar Duperką chciałem pograć bo ma rapier i gnata, jak faktycznie z tą fabuła bedzie tak, ze trzeba rozwijac Kliffa to troche lipa. Chociaz i tak mam zamiar robic wszystkie poboczne questy, to moze nie bedzie tak zle z itemami.
Opublikowano 19 marca19 mar 28 minut temu, Pix napisał(a):Trochę nie rozumiem afery. Gra, która zapowiadała się na solidną giereczkę 7/10 okazała się solidną giereczką 7/10. Może trochę beka, jeśli ktoś faktycznie spodziewał się czarnego konia 2026 i następnego Clair Obscur.MMO single player na 200 godzin z ogromną mapą i milionem sidequestów bardziej działa na mnie odstraszająco niż zachęcająco, ale opinie forumowiczów chętnie poczytam.Hype wokół tej gry oscylował jednak na trochę wyższe noty, ale może paradoksalnie dzięki temu człowiek podejdzie do niej z mniejszymi oczekiwaniami i będzie zadowolony?
Opublikowano 19 marca19 mar 5 minut temu, Rozi napisał(a):A da radę przejść całą grę tylko Kliffem? Po chorobę tam w ogóle są te dwie postacie?
Opublikowano 19 marca19 mar Ja oglądając pierwsze zapowiedzi tej gry na jakiś targach pomyślałem sobie ,,o Boże a co to za gówno?'' nie miałem pojęcia co oni mi chcą pokazać i czym ma być ta gra bo kamera na zwiastunie się trzęsła jak galareta i nie rozumiałem na jakich zasadach fantastyki i fizyki odbywa się tutaj walka czy może będzie grane jakimś bogiem z motorem w dupie i skąd się biorą te wszystkie efekty wokół, że każde machnięcie mieczem pozostawia w powietrzu ślad jakby wody (?). No w skrócie to wyglądało jakby ktoś zrobił gierkę tylko pod rolki na tikpoku z napisem NEXT GEN RPG. Taka tam wizualna masturbacja al'a ,,internauta stworzył Super Mario Bros. na UE5! Zobacz i się zesraj z wrażenia'' . Później się jeszcze bardziej zniechęciłem gdy dowiedziałem się ,że to gra od twórców Black Desert a to coś czego sam próbowałem i nie wspominam tego dobrze. Teraz po latach mam mieszane odczucia do tego co widzę, już nie ma tej galarety w kamerze, efektów jakby mniej ale nadal coś mi tam nie pasuje w samej oprawie, jest jakaś taka za bardzo... przejrzysta? Nie ma giga podjarki jest tylko lekka ciekawość i najlepsze co mogę zrobić to poczekać rok+ i kupić lepszą wersję Crimson Desert za mniejszą cenę. Bo to akurat pewne, że po czasie to będzie lepsza gra niż dzisiaj o 23. Skąd tu tyle emocji? Nie wiem ale trochę zazdroszczę.
Opublikowano 19 marca19 mar 2 minuty temu, rafanus2 napisał(a):A da radę przejść całą grę tylko Kliffem? Po chorobę tam w ogóle są te dwie postacie?Pisałem pare postów wcześniej, że w jednej recenzji koleś mówił, że Kliff to główna postać i on pcha fabułe do przodu, więc pozostałe dwie są raczej opcjonalne. Jak gra jest na 300h, to jednak fajnie mieć do wyboru kilka postaci.
Opublikowano 19 marca19 mar Jak te postacie będą mieć jakieś własne story itp i to się będzie przeplatać to spoko. Mnie ciekawią różnice gameplayowe, babka powinna być "skillowa" pod parry itp
Opublikowano 19 marca19 mar Trzeba odblokować laske i tego koksa, nie są dostępni od początkuhttps://crimsondesert.wiki.fextralife.com/Characters
Opublikowano 19 marca19 mar 3 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a):Skąd tu tyle emocji? Nie wiem ale trochę zazdroszczę.Ja to jestem podjarany trochę, bo chyba po prostu dawno nie grałem w fajnego open worlda. Wszystko co znane i lubiane przeszedłem po kilka razy, a chciałbym znowu poczuć trochę to co w rdr2 czy eldenie, że człowiek sie gubi w świecie i dobrze bawi.