Opublikowano czwartek o 14:163 dni Lepiej niż się spodziewałem, fajnie że jednak są jakieś nowości bo wyglądało to jak kompletny re-skin Tsushimy, do tego zabrali z tego co widzę style walki i zastąpiono je różnymi rodzajami broni. Fajnie kolejna giereczka na liście do ogrania.
Opublikowano czwartek o 14:263 dni Podobno fabuła mocny punkt gry, oraz szóstka złych, których staną na naszej drodze, są napisani z pomysłem i pazurem.
Opublikowano czwartek o 14:313 dni To niech dickmann zagra w yotei to się może nauczy, jak pisać fabuły o zemście ;p
Opublikowano czwartek o 14:493 dni Archon wspomina o słabo dopracowanych konwersacjach z npcami gdzie wyglądają jak kukły rozmawiające ze sobą w generycznych ubogich animacjach. Czyli te przytyki o małym budżecie też faktycznie wychodzą. Taka sprawa subiektywna. Niektórzy będą to widzieć inni nie
Opublikowano czwartek o 15:193 dni Tutaj juź mniej ochòw i achòw. Tak reklamowali ten "spyglass", że myślałem, że będzie więcej wolności w tym świecie, a to jednak kolejny "checkliściak". Skoro od GoT się odbiłem, to i GoY sobie chyba podaruję.
Opublikowano czwartek o 15:513 dni Mi się mega przyjemnie grało w GoT i w GoY na pewno zagram ale już pewnie na PC.
Opublikowano czwartek o 16:193 dni Mnie to bardziej interesuje czy gdzieś w recenzjach piszą o rozwiązaniu problemu monotonii po dłuższym czasie, bo to był największy problem Cuszimy.
Opublikowano czwartek o 17:113 dni 51 minut temu, Rotevil napisał(a):Mnie to bardziej interesuje czy gdzieś w recenzjach piszą o rozwiązaniu problemu monotonii po dłuższym czasie, bo to był największy problem Cuszimy.Jeden rabin powie tak drugi powie nie
Opublikowano czwartek o 17:433 dni Jak przeczytałem nazwisko Gruchy, to już wiedziałem jaka ocena końcowa i trafiłem xD
Opublikowano czwartek o 18:192 dni Digital Foundry lepiej zareklamowało tę grę niż Sony ze swoimi trailerami. Z włączonym RT pięknie to wygląda, a to przebieganie przez liście to też ma super efekt z tworzonymi się ścieżkami. Pewnie wpadnie na święta bo mam w co grać na ten moment.
Opublikowano czwartek o 18:382 dni 17 minut temu, Patapon napisał(a):Digital Foundry lepiej zareklamowało tę grę niż Sony ze swoimi trailerami. Z włączonym RT pięknie to wygląda, a to przebieganie przez liście to też ma super efekt z tworzonymi się ścieżkami. Pewnie wpadnie na święta bo mam w co grać na ten moment.John absolutnie topka DF i internetów, recenzje bez ocen, niby gada o trybach gry i o grafice dużo, bo to jego rola, ale zawsze wrzuca trochę pasji od siebie, nie spojleruje i nie szuka zadymy. Do tego reckę wrzucił tym razem w HDR, więc można poczuć się jak w grze:).
Opublikowano czwartek o 19:072 dni Obejrzałem trochę recki z DF i jednak się trochę podjarałem. Niesamowicie to wygląda i chyba chcę spędzić jesień w tej krainie.
Opublikowano czwartek o 20:502 dni A ja obejrzałem Arhn.eu i totalnie mi przeszło, poczekam jak popatchują i nie będę miał w co grać. Uciekający prze bohaterką koń to mistrzostwo, w Harvest Moonie konia odbierali, tutaj sam spier#%%$#la.
Opublikowano piątek o 01:302 dni Mam to samo, ale z innego powodu. 70$ to mogę dać za maksymalnie dopracowaną produkcję wysokobudżetową, albo taką, która szczególnie do mnie trafia. Ghost nie jest ani tym ani tym. I będzie mi w nim przeszkadzać to samo co w Tsushimie
Opublikowano piątek o 06:232 dni 13 godzin temu, Rotevil napisał(a):Mnie to bardziej interesuje czy gdzieś w recenzjach piszą o rozwiązaniu problemu monotonii po dłuższym czasie, bo to był największy problem Cuszimy.Podobno idealna gra z otwartym światem, zero nudy i monotonii, poboczne aktywności interesujące i zaskakują swoją pomysłowością. Gra po każdym względem lepsza od Tsushimy.
Opublikowano piątek o 06:322 dni Teraz chyba wilki zbierasz. Ja obejrzałem tylko recke kogucika no i w sumie gra jest chyba tym czym każdy wiedział że będzie. Troche lepszą tsushimą z babą samuraj
Opublikowano piątek o 07:352 dni Te spadki fps dotycza trybu performance na zwykłej ps5?Nie ma opcji, ze będę grał na oledzie w full HD 60fps. Poczeka sie na wersję pc.
Opublikowano piątek o 07:512 dni A to nie jest tak, że oglądamy teraz recenzje ludzi, którzy dostali grę wcześniej a na premierę pojawi się jakaś łatka i dopiero wtedy będzie warto zobaczyć jak ostatecznie ta gierka śmiga? Ja tak zawsze robię przed zakupem ale no jak kto woli. Wszystko wygląda dosyć uczciwie w przypadku tej gry, recenzje już są a premiera za tydzień. Ja się uruchomiłem i faktycznie czekam na chinkę-czikulinkę
Opublikowano piątek o 07:512 dni Ray Tracing Mode Pro: 1080p - 1440p Upscaled To 4K With PSSR At 60 FPS Ale to wjedzie
Opublikowano piątek o 07:532 dni Nie wiem, ja nie oglądam. Tak czy siak będzie day1.Scenki chyba nie będą w czasie rzeczywistym skoro tylko 30 klatek.