Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

CRONOS: the New Dawn (nowa gra od Bloober Team)

Featured Replies

Opublikowano

To, że będzie lepsze od Medium, to już teraz jest oczywiste. Tu przynajmniej będzie gameplay. 

• Odpowiedzi 227
  • Wyświetleń 16 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Trochę nowych artworków:           Ten już był, ale najbardziej mi się podoba jako ukazanie naszych polskich blokowisk w tak odmiennej scenerii:

• Donatello1991
    Donatello1991

Rysław po SH2 remake może swoje wrażenia sobie w dupsko wsadzić.

Opublikowano
5 godzin temu, Josh napisał(a):

Trójka aż tak słabo się sprzedała? :kekw:

Nie.

"Dead Space 3, which launched February 4, sold 605,000 units in the United States during February, according to NPD data provided to GameSpot today." US w lutym a gdzie pozostałe miesiące + reszta świata. 

Opublikowano

Nie wiem, czy było gdzieś napisane, ale kto będzie wydawcą CRONOSa? Sami blooberzy?

Opublikowano
2 godziny temu, Wredny napisał(a):

No ja się właśnie tak nastawiłem i parę razy przyjemnie mnie gierka zaskoczyła - ma swoje momenty - po dwójce już wiedziałem, w którą stronę to pójdzie, więc grałem z odpowiednim nastawieniem i miło wspominam DS3 po latach.

Z ilością przeciwników to oni chyba w shootera celowali.

Opublikowano
Cytat

Nie wiem, czy było gdzieś napisane, ale kto będzie wydawcą CRONOSa? Sami blooberzy?

Póki co tak, ale prezes Babieno wspominał, że są otwarci na współprace z innym wydawcą.

Opublikowano
W dniu 19.10.2024 o 17:58, suteq napisał(a):

"Dead Space 3, which launched February 4, sold 605,000 units in the United States during February, according to NPD data provided to GameSpot today." US w lutym a gdzie pozostałe miesiące + reszta świata. 

Bez sensu są te dane. Przecież rynek gier to nie tylko USA. 

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czuję w kościach, że będzie kozak :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sam setting tak tarmosi, że hej. Uwielbiam jak polskie studia przemycają coś naszego, a tutaj to widać mocno. 

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Trochę nowych artworków:

GlcZyHlWcAAEkC5?format=jpg&name=medium

GjrLwpAWgAAGMb0?format=jpg&name=large

GkueHD2WgAA1vkW?format=jpg&name=4096x409

GjG8md3XAAAEQkI?format=jpg&name=4096x409

Ten już był, ale najbardziej mi się podoba jako ukazanie naszych polskich blokowisk w tak odmiennej scenerii:

GjGGOjCXcAAHKYF?format=jpg&name=4096x409

Opublikowano

Blubberzy pracowici się zrobili, bo chyba co najmniej nad dwoma projektami pracują, czy jest jeszcze coś o czym nie wiem?

Pierwszy artwork przypomina trochę wejście do świątyni w BOTW.

Opublikowano
2 minuty temu, zdrowywariat napisał(a):

Blubberzy pracowici się zrobili, bo chyba co najmniej nad dwoma projektami pracują, czy jest jeszcze coś o czym nie wiem?

Cronos, gra dla Nintendo Switch 2, Projekt R (Skybound IP), Projekt G (Konami IP), Projekt N (Netflix).

8 minut temu, zdrowywariat napisał(a):

Pierwszy artwork przypomina trochę wejście do świątyni w BOTW.

Też mi to przypominało, ale to wygląda na jakieś siedzenie do uploadu danych z głowy (zauważ fotel na dole).

Opublikowano
6 minut temu, Wojtq napisał(a):

Cronos, gra dla Nintendo Switch 2, Projekt R (Skybound IP), Projekt G (Konami IP), Projekt N (Netflix).

Też mi to przypominało, ale to wygląda na jakieś siedzenie do uploadu danych z głowy (zauważ fotel na dole).

To pracowici są, no i chyba od czasu SH2R się rozkręcili, bo wcześniej nic wielkiego nie wydali? Po SH2R mają u mnie duży kredyt zaufania, bo lepiej się tego nie dało zrobić, a były obawy.

No tak, teraz widzę, fotel do upgreadów :)

Opublikowano

Glen Schofield dał dupy, ale wygląda na to, że teraz dostaniemy prawdziwe Callisto Protocol. 

Opublikowano
  • Autor

Odtwórcze dość mocno się wydaje, ale czuć pałera z giwer, klimacik 80s w Polsce, intrygująca fabułka (może im wyjdzie w końcu własna).

Czekandos.

Opublikowano
20 minut temu, Josh napisał(a):

Glen Schofield dał dupy, ale wygląda na to, że teraz dostaniemy prawdziwe Callisto Protocol. 

No i Callisto nauczył że najlepsze zapowiedzi i opowieści mogą skończyć się gniotem. Podobnie jak wtedy i dzisiaj wierzę w to że się uda. Sci-fi to przepiękny gatunek, zasługuje na dobrą mechanikę walki.