Opublikowano poniedziałek o 18:371 dzień Dlatego jak podchodziłem z umiarkowanym optymizmem po pierwszym revealu to wlepiłeś mi klauna? Blubery wykazały się Silentem w opór, ale tam czuwał nad nimi japoński bat i mieli gotowe ramy w których się poruszali. Nie będę teraz popadać w fatalizm bo to doświadczenie które nabyli podczas develipingu remaku nie wyparuje w ciągu nocy i pokazali, że potrafią zrobić horror pierwszej klasy. Może nie będzie takich uniesień jak podczas podróży w zwichrowany umysł Jamesa, ale liczę na co najmniej solidną gierkę z dobrymi motywami straszącymi. Optymizm nadal hamuję, ale jestem dobrej myśli.
Opublikowano poniedziałek o 18:551 dzień Autor 17 minut temu, Bzduras napisał(a):Dlatego jak podchodziłem z umiarkowanym optymizmem po pierwszym revealu to wlepiłeś mi klauna? Nie wiem o czym mówisz Po pierwszym revealu było podpalonko, bo klimat tego CGI i pomysły na fabułkę super, ale im dalej tym słabiej z małymi wyjątkami. Trzeba poczekać i sprawdzić samemu wiadomo.
Opublikowano poniedziałek o 19:021 dzień Mnie tam się podoba to co widzę bo wciąż takich tytułów jest bardzo mało i chyba wezmę na premierę.