Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Karabinek za to będzie bardzo dobry drugi jaki się znajdzie, ten pierwszy wtedy traci rację bytu.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Poczatkowy pistolet mega potezny jak sie ja ulepszy. Jak pisze kolega wyzej, pierwszy karabinek traci racje bytu gdy znajdujemy ten drugi. Karabinku uzywalem zazwyczaj jak mialem nadmiar amunicji do niego i konczyla sie do pistoletu. Najabsza bron w grze dla mnie. Edytowane 3 godziny temu3 godz. przez Lukas_AT
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ja jadę na pierwszym pistolecie i ładowanej strzelbie. Drugą nawet nie użyłem. Karabinek noszę też.Wczoraj znalazłem kuszę ale szukam miejsca żeby przypierdolic z tego
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Będziesz miał fajne miejsce pod koniec jak się otworzą takie jedne drzwi, aż klatki polecą ostro xd Z jednym bossem też fajnie się z tego korzysta. Drugi shotgun dla mnie tak samo słaby, testowałem na ng+ i zaraz wróciłem do podstawowego.