Opublikowano niedziela o 08:262 dni Pięknie to wygląda. Oczywiście każdy koneser wie, że Returnal i Astro Bot to najlepsze eksy na tej generacji, a teraz pewnie dołączy do tego jeszcze Sorosz. Oby tylko dzięki ułatwieniom dla każuali sprzedało się lepiej niż Returnal, bo tam to pamiętam, że jakichś większych rewelacji pod tym względem nie było. Jeśli Sony zamknie Housemarque, to publicznie wyrzeknę się marki plejstejszyn.
Opublikowano niedziela o 10:182 dni 2 godziny temu, messer33 napisał(a):Co on w kuchni gra? Świetnie to wygląda, aż żal, że nie wyjdzie na PC
Opublikowano niedziela o 12:062 dni Na PC sprzedały się 3 sztuki, w tym jedną kupił jeden pc maniak z tego forum by sprawdzić jak to się rusza na jego 4099 TFI PLUS ULTRA.
Opublikowano wczoraj o 16:09 1 dzień Oby nie wyszedł z tego samograj.Ja rozumiem ułatwienia ale no bez przesady. Pamietam returnala na premierę i returnala po paczach a zwłaszcza ta wersję z plusa z co opem.2 różne gry.Musi byc wyzwanie, inaczej to zwykły pif paf na 20h i na olx.
Opublikowano wczoraj o 16:15 1 dzień Nie przesadzajmy. Returnal do dzisiaj jest wymagająca gra i jeśli Saros bedzie miał taki poziom trudności jak obecnie Returnal to będzie w sam raz.
Opublikowano wczoraj o 16:53 1 dzień Niech zrobia poziom trudnosci dla GRACZY i 4 poziomy trudnosci dla casuali, yebie mnie to i tak bede gral na hardcorowym a jesli przez to sie lepiej sprzeda to bajka.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Wiadomo ze musi byc coś poniżej easy, tzw story mode.Albo suwaczki na nieśmiertelność, przecież nie trzeba tego używać. Najważniejsze żeby gra była dla każdego.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Mam nadzieję, że nie będą za bardzo kombinować z poziomami trudności, tylko dadzą story mode i ten normalny z Returnala.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Czasy takie że każda gra powinna mieć jakiś tryb dla recenzentów bo wiadomo jakie to dzbany teraz się tym zajmują.