March 20, 20251 yr Meh. 3D Realms, wzięli się za tę grę zamiast Księcia, to nie, wzięli se klona Dooma i już.
March 20, 20251 yr Ciekawe czy będzie to pierwszy dobry Painkiller po Battle Out Of Hell, liczę na to.
March 21, 20251 yr Pierwszy Painkiller to jedna z moich ulubionych gier. Swego czasu zachwycała oprawą, a przede wszystkim fizyką (kołkownica). Samo to że można było ją kupić za 20 czy 30 zł. Jeśli choć w części zostanie zachowany klimat i wizualnie nie zawiedzie to może być jedna z lepszych fps-ow 2025.
March 21, 20251 yr Meh. 3D Realms, wzięli się za tę grę zamiast Księcia, to nie, wzięli se klona Dooma i już. Nie wzięli bo nie mają już praw do Duke'a. Obecnie marka należy do Gearboxa.
March 22, 20251 yr Ciekawe czy poprawność polityczna nie pozwala czy co, że nie chcą odświeżyć Księcia? Co ten gearbox to ja nie wiem.
March 22, 20251 yr Gearbox->2K->Take 2 czyli pies ogrodnika który wie że im się to nie opłaca a nikomu innemu też nie da.
March 22, 20251 yr Pierwszy Painkiller pamiętam to był mocny średniak i wynudził mnie powtarzalnością. Ciekawe czy coś usprawnili. Jedyne co mi się tam podobało to ta obracana siekaczka do mięska.
March 26, 20251 yr Człowiek się zagrywał w oryginał plus dodatek. Hell & Damnation też był spoko, ale reszta to marne popłuczyny albo crapy. Zobaczymy co tutaj wyjdzie, bo wygląda fajnie.
April 4, 20251 yr Orginał grało się bardziej jak Serious Sama ale wtedy Doom wyglądał inaczej ;) teraz to faktycznie Doom.
April 4, 20251 yr Author Do Serious Sama nigdy bym nie porównał oryginału. Za ciasne miejscówki. Swoją drogą mapki były mega
October 21, 2025Oct 21 Author Chciałem, ale raz, że Gaidenek, a dwa, po opiniach trochę średniawka i te mechaniki coopowe, słaby klimat, lokacje jak w kolorowym diablo czy doomie, mega bezmózgie strzelanie.Zaraz będzie na przecenie.
October 22, 2025Oct 22 Grałem w demo i strasznie słabe wrażenia miałem z tej gry, zrobili strzelankę nastawioną na co-op, bo teraz do prawie każdej gry muszą to na siłę dać, gunplay przeciętny i nijaki, to już lepiej w starego painkillera zagrać dla tej nostalgii, myślałem, że oni remake chcieli zrobić, a wyszła im jakaś dziwna abominacja.
October 23, 2025Oct 23 W demku dałem radę wysiedzieć 10 minut, po czym wyjebałem z kopem na odchodne. Scam to bardzo trafne określenie.
October 23, 2025Oct 23 Prawdziwym następcą Painkillera jest Witchfire, a nie to gówno wyglądające jak mobilka sklecona na szybko.