Opublikowano 20 marca 20251 r Meh. 3D Realms, wzięli się za tę grę zamiast Księcia, to nie, wzięli se klona Dooma i już.
Opublikowano 20 marca 20251 r Ciekawe czy będzie to pierwszy dobry Painkiller po Battle Out Of Hell, liczę na to.
Opublikowano 21 marca 20251 r Pierwszy Painkiller to jedna z moich ulubionych gier. Swego czasu zachwycała oprawą, a przede wszystkim fizyką (kołkownica). Samo to że można było ją kupić za 20 czy 30 zł. Jeśli choć w części zostanie zachowany klimat i wizualnie nie zawiedzie to może być jedna z lepszych fps-ow 2025.
Opublikowano 21 marca 20251 r Meh. 3D Realms, wzięli się za tę grę zamiast Księcia, to nie, wzięli se klona Dooma i już. Nie wzięli bo nie mają już praw do Duke'a. Obecnie marka należy do Gearboxa.
Opublikowano 22 marca 20251 r Ciekawe czy poprawność polityczna nie pozwala czy co, że nie chcą odświeżyć Księcia? Co ten gearbox to ja nie wiem.
Opublikowano 22 marca 20251 r Gearbox->2K->Take 2 czyli pies ogrodnika który wie że im się to nie opłaca a nikomu innemu też nie da.
Opublikowano 22 marca 20251 r Pierwszy Painkiller pamiętam to był mocny średniak i wynudził mnie powtarzalnością. Ciekawe czy coś usprawnili. Jedyne co mi się tam podobało to ta obracana siekaczka do mięska.
Opublikowano 26 marca 20251 r Człowiek się zagrywał w oryginał plus dodatek. Hell & Damnation też był spoko, ale reszta to marne popłuczyny albo crapy. Zobaczymy co tutaj wyjdzie, bo wygląda fajnie.
Opublikowano 4 kwietnia 20254 kwi Orginał grało się bardziej jak Serious Sama ale wtedy Doom wyglądał inaczej ;) teraz to faktycznie Doom.
Opublikowano 4 kwietnia 20254 kwi Autor Do Serious Sama nigdy bym nie porównał oryginału. Za ciasne miejscówki. Swoją drogą mapki były mega
Opublikowano 21 października 202521 paź Ktoś kupił i gra może?https://www.youtube.com/watch?v=zBG_sQmLH7o
Opublikowano 21 października 202521 paź Autor Chciałem, ale raz, że Gaidenek, a dwa, po opiniach trochę średniawka i te mechaniki coopowe, słaby klimat, lokacje jak w kolorowym diablo czy doomie, mega bezmózgie strzelanie.Zaraz będzie na przecenie.
Opublikowano 22 października 202522 paź Grałem w demo i strasznie słabe wrażenia miałem z tej gry, zrobili strzelankę nastawioną na co-op, bo teraz do prawie każdej gry muszą to na siłę dać, gunplay przeciętny i nijaki, to już lepiej w starego painkillera zagrać dla tej nostalgii, myślałem, że oni remake chcieli zrobić, a wyszła im jakaś dziwna abominacja.
Opublikowano 23 października 202523 paź W demku dałem radę wysiedzieć 10 minut, po czym wyjebałem z kopem na odchodne. Scam to bardzo trafne określenie.
Opublikowano 23 października 202523 paź Prawdziwym następcą Painkillera jest Witchfire, a nie to gówno wyglądające jak mobilka sklecona na szybko.