Skocz do zawartości

Donkey Kong Bananza

Featured Replies

Opublikowano

Dzięki

A wspiera guziki? Można grać?

Edytowane przez Sebas

• Odpowiedzi 389
  • Wyświetleń 18,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• uuu banana

• Spytałem chat gpt czy użytkownik ogqozo ma rację Autor komentarza ma częściowo rację, ale jego opinia jest jednostronna i oparta głównie na obserwacjach z perspektywy forumowego entuzjasty gier bardz

• Ta konsola ma juz miesiąc. To normalne, że gry będą działać coraz gorzej.

Opublikowano

Tytuł startowy na nową konsolę to powinien ZA-PIER-DA-LAĆ. Jest niesmak z tym Słiczem 2

Opublikowano

Gra dostała 90, człowiek chciałby wejść w internet i jebać Nintendo że tak zawiodło ze swoją największą grą roku, ale dostaje taką dawkę przesadzonej fanatozy nie na temat, że nikt normalny widząc to nie może jeszcze krytykować N w świetle tego. Smak życia odebrany.

Opublikowano

Fajowo że singiel na 20+ godzin.

Opublikowano

Ja myślę, że trzeba założyć temat do szczekania o oledzie, żeby niektórzy mieli gdzie pisać przez najbliższe kilka lat.

Opublikowano

Takie to czasy, ze jak Nintendo robi Cie w chuja to wskazując palcem na takie zachowanie i mówiąc, ze jest ono złe to wskazujący sam jest tym złym.

Nikt nie mówi, że Bananza jest chujowa, ale jak piszesz w temacie, że nie wspiera funkcji które Nintendo stawiało jako priorytet dla chyba najważniejszego elementu konsoli przenośnej to jest wielkie oburzenie, bo małpka skacze i jest fajnie, więc jak tak można? No można.

A jak się komuś nie podoba coś takiego na otwartym forum dyskusyjnym to polecam

7 minut temu, messer88 napisał(a):

bezpieczną przystań na Reddit Nintendo gdzie się liżą po fiutach

Opublikowano

Ja bym założył zagrodę bez dostępu dla innych dla tych wszystkich nintendofafow zbulwersowanych że można pisać coś złego o big N gdzie będą mogli 24h stykać się penisami i smarować się po klatach kałem z dupy Miyamoto

Opublikowano

Gra pewnie zajebista zresztą ciężko stwierdzić inaczej po tym co wcześniej pokazali jak i po SMO ale patologia to jest jak jadą na taryfie ulgowej bo Nintendo, czekam na grę na inną platformę co ma podobne problemy techniczne i dostaje 9 xd

Opublikowano

Elden ring, którego najlepsza wersja była na ps4?

Opublikowano
  • Autor

Sebas, cały switch już wsadzony w dupę i walone do Miyamoto? Ty pamiętaj - wolniejsze ruchy, w rytm 30 klatek.

Opublikowano
4 minutes ago, XM. said:

Sebas, cały switch już wsadzony w dupę i walone do Miyamoto? Ty pamiętaj - wolniejsze ruchy, w rytm 30 klatek.

Nie da sie. Bez dlss, vrr, hdr, fps i oled faja mięknie

Opublikowano

To nie wina graczy, że Nintendo wie jak obniżyć wiek emerytalny i jeszcze zarobić.

16 minut temu, Sebas napisał(a):

Nie da sie. Bez dlss, vrr, hdr, fps i oled faja mięknie

Obiecywali 75% tego na premierę, więc trochę okłamali.

Opublikowano

Ale nie w każdej grze kaz

IMO dziwna drama, gra zebrała świetne oceny, ma problemy optymalizacyjne, ale wygląda na to że to wciąż bardzo dobra gra

Opublikowano
  • Autor

Tak, ale nie zapłaciłem za sprzęt 2199pln żeby grać w grę przeniesiona że switcha1 w latającym klatkazu i większą ilością krzakow, kurwa miesiąc po premierze konsoli taka perła.

Opublikowano
6 minut temu, ASX napisał(a):

Ale nie w każdej grze kaz

IMO dziwna drama, gra zebrała świetne oceny, ma problemy optymalizacyjne, ale wygląda na to że to wciąż bardzo dobra gra

Exy nintendo są kupowane w azji z automatu dla dzieciaków/dorosłych. Nikt tam nie patrzy na performance, zawsze tak było dlatego takie marki jak pokemon pokazują, że jak gra jest w opłakanym stanie technicznym to i tak rozbija topki sprzedażowe. Casuale to łykają i ta firma będzie do końca świata robić taką fuszere optymalizacyjną. Coś jak disney ze swoich marvelem.

Opublikowano
3 minuty temu, XM. napisał(a):

grę przeniesiona że switcha1 w latającym klatkazu

Dokładnie o to chodzi. Przecież tu też nie ma jakichś niesamowitych detali czy efektów. Dalej poniekąd obracamy się w SMO/Kirby template. To zwyczajnie źle rokuje na kolejne lata, gdzie chyba gry powinny być coraz ładniejsze itp.

Tu nawet nikt nie narzeka na sam gameplay Donkey Konga tylko dalej mamy pochodną decyzji samego Nintendo.

Wogóle to już od dawna miałem postanowione że kupię S2 i tak też zrobiłem, ale jednocześnie wiem że od jakiegoś czasu kręcę się na karuzeli spierdolenia firmy z Japonii. Naprawdę festiwal idiotycznych decyzji sprzętowych czy softwareowych, chciwości, oszczędzania, zadufania i miliona innych rzeczy cały czas jest z tyłu głowy.

I to z powodu Nintendo cierpi teraz tak dobra gra jak Bananza

Opublikowano

Ja nie wiem która gra to ten sam template dopóki nie zagram. Jak destrukcja nie jest symoboliczna i ma przełożenie na gameplay to w dupe sobie można wsadzić jakiekolwiek porównania do innych gierek i wyrokować jak to powinno chodzić bo takich gier zwyczajnie nie ma.

Edytowane przez Sebas

Opublikowano
6 minut temu, Sebas napisał(a):

Jak destrukcja nie jest symoboliczna i ma przełożenie na gameplay to w dupe sobie można wsadzić jakiekolwiek porównania do innych gierek i wyrokować jak to powinno chodzić bo takich gier zwyczajnie nie ma.

dokladnie, w większości gier jabłka ze stołu nie można podnieść, ale tak, partacze Nintendo zepsuli święta bo gdzieniegdzie cienie są kwadratowe i czasami klatki spadają...

Opublikowano

No beka z tego narzekania na technikalia... w grze Nintendo.

I to takiej z imponującym systemem zniszczenia. O którym gracze tak bardzo psioczą, że go brakuje w obecnych grach.

Opublikowano

Mnie to strasznie bawi, że stare dziady na forum są teraz ekspertami od klatkarzu, jakichś fsr, nie widzą nic w rozdzielczości niższej niż 8k i zamiast grać w gry to oglądają jakieś wykresy w necie by się potem kłócić kilka stron o to, że gra xyz ma 1ms input laga albo zdropiła z 10 razy na 20h xd
Jakbyście tyle czasu poświęcali na granie co poświęcacie na pierdoleniu o ich najdrobniejszych mankamentach to chyba pojęcie backlogu by nie istniało.

A te samy dziady kiedyś doznawały ekstazy i spotkania z najwyższym grając w goldeneye 64 w 10fps xd