Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 56 minut temu, oFi napisał(a):Najważniejsze, że nie kolejne copy paste mario jak ta giga nudna odyseja, która nawet podjazdu nie miała do swoich poprzedników.Włącze moim dzieciom na oledzie i zdam Ci relacje @ogqozo czy będą później gadać cały tydzień o bananach Ta? Ciekawe. Opłać Zeldy najpierw mitomanie.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 1 godzinę temu, oFi napisał(a):Włącze moim dzieciom na oledzie i zdam Ci relacje @ogqozo czy będą później gadać cały tydzień o bananach Pewny jesteś że to twoje dzieci i to OLEd ? Skoro ty oszukujesz to skąd ta pewność że żona ci nie robi tego samego ?Ja bym się głęboko zastanowił.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Godzinę temu, messer88 napisał(a):Jakaś konkretna promocja czy na koncie kod miałeś?Była promka za zakup na raty. Kod o wartości 2 rat. Ale oczywiście liczba rat była na sztywno, tj. 30. Aby nie wyszły kosmiczne kwoty kuponów ;-) Edytowane 4 godziny temu4 godz. przez Emtebe
Opublikowano 52 minuty temu52 min Te miny. ujęcia jak oboje się cieszą przyjaźnią, ta piosenka w zwiastunie, no nie, wcale tu nie ma stylu współczesnych kreskówek.Szacun za jebanie Odyssey, w sensie to świetna gra, no ale jak można się tym przejmować, że kogoś znudziła jakaś gierka video lol. Nie daj się im koleś.
Opublikowano 5 minut temu5 min 40 minut temu, ogqozo napisał(a):Te miny. ujęcia jak oboje się cieszą przyjaźnią, ta piosenka w zwiastunie, no nie, wcale tu nie ma stylu współczesnych kreskówek.Szacun za jebanie Odyssey, w sensie to świetna gra, no ale jak można się tym przejmować, że kogoś znudziła jakaś gierka video lol. Nie daj się im koleś.Ostatnio zacząłem kolekcjonować gierki ze switcha, ale widząc jak fagi się srają o swoje exy w kazdym temacie, to mam wątplwości jaki target ludzi posiada w polsce switcha . Wstyd tą konsole wyciągać publicznie.Bananza wygląda fajnie i celna uwaga, że wygląda jak film disneya. Może nawet fabułka dowiezie.