Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch 2, preorder i ogólna szajba :]

Featured Replies

• Odpowiedzi 815
  • Wyświetleń 69,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przepraszam że tak bezpośrednio, ale niesamowity z ciebie facet.

• Co ty pierdolisz randomie, x-com to jedna z najlepszych gier turowych!

• Jest 8:30. Paczka została wydana do doręczenia już ponad godzinę temu. Dzwonię na infolinię Inpostu i mówię babce, że w tej paczce jest nowe Nintendo i to jest skandal, że jest tak długo przetrzymywan

Opublikowano

Brał ktoś z oficjalnego sklepu Nintendo? Bać się że jakby coś się działo to będzie cyrk z odsyłaniem do Irlandii?

Opublikowano
13 minut temu, Daffy napisał(a):

Brał ktoś z oficjalnego sklepu Nintendo? Bać się że jakby coś się działo to będzie cyrk z odsyłaniem do Irlandii?

zastanawiam sie nad tym, dwie stówki taniej + nie wspieranie tej naszej krajowej patologii, win-win. Z drugiej strony pewnie przyjdzie po weekendzie premierowym no i gimnastyka jeśli coś sie popsuje, lose-lose...

Opublikowano

Wszystkie ceny są z przebitką ok. 15% u nas biorąc pod uwagę kurs i najwięcej można ugrać na konsoli. Ja bym brał.

Edytowane przez Sebas

Opublikowano
26 minut temu, Daffy napisał(a):

Nie ma czego się bać poza tym, że nie zagrasz na premierę ale czy to taki duży problem?

Opublikowano
30 minut temu, Daffy napisał(a):

podasz link do tej oferty?

Opublikowano

Nie ma, sami wysyłają dedykowane zaproszenia które jeszcze są weryfikowane mailem i kodem do zakupu dla wybranych userow, którzy wg ich danych zasłużyli na to graniem na switch1 i mają najwyższy abonament

Opublikowano

Ja już robiłem zakupy na irlandzkim Nintendo (w zasadzie do tej pory tylko tam) i zawsze wszystko pozytywnie, mam same dobre wspomnienia. Gdybym rozważał zakup na premierę i dostał zaproszenie od Nintendo to nie zastanawiałbym się ani chwili

Opublikowano

Ja wziąłem od nintendo, na plus to, że kase sciagaja dopiero jakos w okoilcach wysylki :) zamawialem stamtad pare rzeczy i zawsze przychodzily szybko. tak, jest ostrzezenie, ze moze nie dojsc faktycznie na premiere, ale czy to duzy problem? dla mnie nie, a duzo kasy zostaje w portfelu.

Opublikowano
1 minutę temu, Rayos napisał(a):

Ja wziąłem od nintendo, na plus to, że kase sciagaja dopiero jakos w okoilcach wysylki :) zamawialem stamtad pare rzeczy i zawsze przychodzily szybko. tak, jest ostrzezenie, ze moze nie dojsc faktycznie na premiere, ale czy to duzy problem? dla mnie nie, a duzo kasy zostaje w portfelu.

To gdzie Ty mieszkasz? Bo do Polszu się nie da

Opublikowano
17 minut temu, Rayos napisał(a):

Też z Irlandii czy np zmieniales na dojczlandow?

Opublikowano
Godzinę temu, Daffy napisał(a):

Wszystko jest super dopóki nie ma potrzeby kontaktu z obsługą klienta. Mi wysłali jedną grę zamiast dwóch i dostanie drugiej trwało miesiąc, kontakt prawie zerowy i odpowiadają po tygodniu jak nie lepiej. Wygogluj sobie.

Opublikowano

Kiedy miały ruszyć oficjalne zamówienia przedpremierowe? Bo coś cisza oprócz MM i Ultimy. ;)

Opublikowano
9 minut temu, Daffy napisał(a):

Też z Irlandii czy np zmieniales na dojczlandow?

zawsze zamawiam z irlandii

Opublikowano
7 minut temu, MichAelis napisał(a):

Wszystko jest super dopóki nie ma potrzeby kontaktu z obsługą klienta. Mi wysłali jedną grę zamiast dwóch i dostanie drugiej trwało miesiąc, kontakt prawie zerowy i odpowiadają po tygodniu jak nie lepiej. Wygogluj sobie.

No obsługa wkurwiająca. Mi do zamówienia przedpremierowego donkey konga przyslali zepsuta torbe pedalke(bardzo chcialem miec torbe z malpami i breloczkiem w postaci banana z ktorej na wyjazdach bede wyciagal fajki). Napisalem, ze chce nowa a ta moge im odeslac(na ich koszt ofc), a ci, ze jak chce wymiany to mam wszystko wyslac lacznie z gra i reszta gadgetow.
Przypomnialem sobie wtedy czas gry pracowalem w call center na obsludze zamowien i uzylem karty pulapki w postaci karen move "may I speak with the manager" i nagle okazalo sie, ze sie da przyslac mi sama pedalke.

Opublikowano
5 minut temu, pattro napisał(a):

Kiedy miały ruszyć oficjalne zamówienia przedpremierowe? Bo coś cisza oprócz MM i Ultimy. ;)

nikt nie dawał ogłoszenia z godziną, być może chcą uniknąć sieczki

MM na pewno coś koło północy znając ich styl ;)

Opublikowano

Może zarabiamy i dwa razy mniej od tych na zachodzie ale wszystko inne mamy 15% droższe. Mój kraj taki piękny frog

Opublikowano
10 minut temu, messer88 napisał(a):

@kanabis kiedy w Wapgames?

Wiktorgames to strefa wolna od nintendo

Opublikowano

Też dostaliście maila od Nintendo, że Switch 2 jest już dostępny w przedsprzedaży na My Nintendo Store?

Chyba nawet spoko cena - bo nie widziałem w polskich sklepikach aby goła konsola była poniżej 2000 zł.

Opublikowano
6 minut temu, Damk napisał(a):

Też dostaliście maila od Nintendo, że Switch 2 jest już dostępny w przedsprzedaży na My Nintendo Store?

Chyba nawet spoko cena - bo nie widziałem w polskich sklepikach aby goła konsola była poniżej 2000 zł.

W MM była w pierwszy dzień za 1999.