Opublikowano 12 czerwca12 cze Też dostałem pomimo że mam tylko pudełko, warto grozić palcem i schowaniem do szafy.
Opublikowano piątek o 12:295 dni Ciekawe czy będzie opcja wyłączenia cross playu, bo tak wyglądać będzie gra z blacharzami.
Opublikowano piątek o 12:455 dni Hahahaha, starzy wyjadacze pewnie cieszą się na świeże mięsko na serwerach Ten typ gra na Xboxie jakby co
Opublikowano piątek o 12:485 dni Tak wygląda zdzwienie kogoś kto skillowego multi nie widział od 20 lat. :) Lata trzymania gałki do przodu na niewiele się tu zdadzą.
Opublikowano piątek o 13:085 dni 38 minut temu, YETI napisał(a):Ciekawe czy będzie opcja wyłączenia cross playu, bo tak wyglądać będzie gra z blacharzami.będziebędą 3 opcje do wyboru:pełny crossplaycrossplay konsolowy wyłączony crossplay
Opublikowano piątek o 15:505 dni 3 godziny temu, YETI napisał(a):Ciekawe czy będzie opcja wyłączenia cross playu, bo tak wyglądać będzie gra z blacharzami.On gra na xboxie
Opublikowano sobota o 08:014 dni Nic nowego nie powiem, gra się bardzo dobrze, jest 120 fps więc bardzo płynnie i tak samo płynnie dostaje kopa w tyłek. Gry dosyć szybko znajduje, cross play oczywiście tylko konsolowy.
Opublikowano wczoraj o 12:53 1 dzień Mam i ja. Skoro dawali za darmo to na Playstation brał nie będę. Może na Decka kiedyś w promocji. W każdym razie Xbox odpalony chyba 2 albo 3 raz w tym roku. Widzimy się pod koniec sierpnia
Opublikowano wczoraj o 12:56 1 dzień U mnie dalej nic. Gearsy kupione na X360, później UE dwukrotnie - raz na premierę i raz po czasie, ograne niedawno, a na skrzynce pusto. :/
Opublikowano wczoraj o 13:13 1 dzień oficjalnie miali dostać tylko cyfrowcy"Gears of War: Reloaded will be a free upgrade for players who purchased the digital version of Gears of War: Ultimate Edition prior to today’s announcement. (Must have purchased a digital version of Gears of War: Ultimate Edition prior to 16:00 UTC on May 5, 2025. A code for Gears of War: Reloaded will be delivered prior to launch of the game via a direct message to eligible Xbox accounts.)"Xbox WireGears of War: Reloaded Comes to Xbox Series X|S, Xbox PC,...The iconic original, faithfully remastered and optimized for more platforms than ever -- Gears of War: Reloaded launches August 26.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Widocznie na Wezyra nawet w Microsofcie są wkurwieni za ten tower defence ;)
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Ja nie kupowałem cyfry i dostałem, ale trzeba pamiętać, że tak starą grę mogli kiedyś w Goldzie dawać i stąd te kody dla ludzi, którzy kupili grę w pudełku ;)