Opublikowano 12 czerwca12 cze Też dostałem pomimo że mam tylko pudełko, warto grozić palcem i schowaniem do szafy.
Opublikowano 13 czerwca13 cze Ciekawe czy będzie opcja wyłączenia cross playu, bo tak wyglądać będzie gra z blacharzami.
Opublikowano 13 czerwca13 cze Hahahaha, starzy wyjadacze pewnie cieszą się na świeże mięsko na serwerach Ten typ gra na Xboxie jakby co
Opublikowano 13 czerwca13 cze Tak wygląda zdzwienie kogoś kto skillowego multi nie widział od 20 lat. :) Lata trzymania gałki do przodu na niewiele się tu zdadzą.
Opublikowano 13 czerwca13 cze 38 minut temu, YETI napisał(a):Ciekawe czy będzie opcja wyłączenia cross playu, bo tak wyglądać będzie gra z blacharzami.będziebędą 3 opcje do wyboru:pełny crossplaycrossplay konsolowy wyłączony crossplay
Opublikowano 13 czerwca13 cze 3 godziny temu, YETI napisał(a):Ciekawe czy będzie opcja wyłączenia cross playu, bo tak wyglądać będzie gra z blacharzami.On gra na xboxie
Opublikowano 14 czerwca14 cze Nic nowego nie powiem, gra się bardzo dobrze, jest 120 fps więc bardzo płynnie i tak samo płynnie dostaje kopa w tyłek. Gry dosyć szybko znajduje, cross play oczywiście tylko konsolowy.
Opublikowano 17 czerwca17 cze Mam i ja. Skoro dawali za darmo to na Playstation brał nie będę. Może na Decka kiedyś w promocji. W każdym razie Xbox odpalony chyba 2 albo 3 raz w tym roku. Widzimy się pod koniec sierpnia
Opublikowano 17 czerwca17 cze U mnie dalej nic. Gearsy kupione na X360, później UE dwukrotnie - raz na premierę i raz po czasie, ograne niedawno, a na skrzynce pusto. :/
Opublikowano 17 czerwca17 cze oficjalnie miali dostać tylko cyfrowcy"Gears of War: Reloaded will be a free upgrade for players who purchased the digital version of Gears of War: Ultimate Edition prior to today’s announcement. (Must have purchased a digital version of Gears of War: Ultimate Edition prior to 16:00 UTC on May 5, 2025. A code for Gears of War: Reloaded will be delivered prior to launch of the game via a direct message to eligible Xbox accounts.)"Xbox WireGears of War: Reloaded Comes to Xbox Series X|S, Xbox PC,...The iconic original, faithfully remastered and optimized for more platforms than ever -- Gears of War: Reloaded launches August 26.
Opublikowano 18 czerwca18 cze Widocznie na Wezyra nawet w Microsofcie są wkurwieni za ten tower defence ;)
Opublikowano 18 czerwca18 cze Ja nie kupowałem cyfry i dostałem, ale trzeba pamiętać, że tak starą grę mogli kiedyś w Goldzie dawać i stąd te kody dla ludzi, którzy kupili grę w pudełku ;)