Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Może się za mocno nie zapędzajmy i poczekajmy na jakieś rzetelne i pewne info od Dusk Golema. Nie wiem jak Wy, ale jeżeli gość napisze, że będzie można się ścigać po Raccoon gokartami, a ostatnim bossem będzie zmartwychwstały Alber Wesker, któremu w wyniku mutacji wyrosły zęby w dupie to ja w to uwierzę.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 6 minut temu, Josh napisał(a):a ostatnim bossem będzie zmartwychwstały Alber Wesker, któremu w wyniku mutacji wyrosły zęby w dupie to ja w to uwierzę.To by mnie mocno nie zdziwiło w tej serii
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Dobrze gdyby udało im się wypromować w końcu fajną nową postać. Leona, Chrisa, Jill, Weskera i resztę starej ekipy zna każdy, a randomów z siódemki i ósemki ledwo dzisiaj kojarzę. No może z Lady Dimitrescu im się udało, bo fajna milf z cyckami
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Baba wampir fajna postać, ale to że dalej ją używają do reklamowania tej serii i to jeszcze na 30 lecie to
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. No właśnie to najlepiej pokazuje cieniznę postaci w ostatnich latach. Wstępnie w Grace widać jakiś potencjał
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 57 minut temu, Josh napisał(a):Może się za mocno nie zapędzajmy i poczekajmy na jakieś rzetelne i pewne info od Dusk Golema. Nie wiem jak Wy, ale jeżeli gość napisze, że będzie można się ścigać po Raccoon gokartami, a ostatnim bossem będzie zmartwychwstały Alber Wesker, któremu w wyniku mutacji wyrosły zęby w dupie to ja w to uwierzę.Bieganie po Racoon city i zmutowany zębaty anus jako finałowy boss - powrót do czasów świetności serii lepszy niż RE2R
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 57 minut temu, Pix napisał(a):No właśnie to najlepiej pokazuje cieniznę postaci w ostatnich latach.Wstępnie w Grace widać jakiś potencjałNo, ale to mają bohaterów z 30 lat serii a chłopy wykorzystują przehajpowaną babe która nawet nie jest nikim znaczącym, więcej przyniosła szkody niż pożytku
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 2 minuty temu, Pupcio napisał(a):No, ale to mają bohaterów z 30 lat serii a chłopy wykorzystują przehajpowaną babe która nawet nie jest nikim znaczącym, więcej przyniosła szkody niż pożytkuA co z JAKEiem z RE6 albo Shevą z RE5? Zawsze można powrocik xd
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Co się dziwicie że reklamują dużą babą skoro to postać co się „klika”
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Mam nadzieję, że jak wstanę w piątek rano to będzie czekać demo do pobrania.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Oni to powinni wydac już w ten piątek. Ilość tego co wypłynęło o grze jest juz nawet dla mnie niedouniknięcia. Masa spoilerów gdzie popadnie. Zaraz endingi wypuszczą. Dawno nie widzialem takiej żenady. Rozumiem fanbase, capGOD i te sprawy, ale to za daleko zaszło.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 1 godzinę temu, Basior napisał(a):albo Shevą z RE5?Sheva mogłaby wrócić, ale chyba trzeba poczekać na RE5 Remake.Odpalać w YT, bo wciskają tego zjebanego lektora na siłę.