Opublikowano wczoraj o 13:22 1 dzień Może się za mocno nie zapędzajmy i poczekajmy na jakieś rzetelne i pewne info od Dusk Golema. Nie wiem jak Wy, ale jeżeli gość napisze, że będzie można się ścigać po Raccoon gokartami, a ostatnim bossem będzie zmartwychwstały Alber Wesker, któremu w wyniku mutacji wyrosły zęby w dupie to ja w to uwierzę.
Opublikowano wczoraj o 13:29 1 dzień 6 minut temu, Josh napisał(a):a ostatnim bossem będzie zmartwychwstały Alber Wesker, któremu w wyniku mutacji wyrosły zęby w dupie to ja w to uwierzę.To by mnie mocno nie zdziwiło w tej serii
Opublikowano wczoraj o 13:33 1 dzień Dobrze gdyby udało im się wypromować w końcu fajną nową postać. Leona, Chrisa, Jill, Weskera i resztę starej ekipy zna każdy, a randomów z siódemki i ósemki ledwo dzisiaj kojarzę. No może z Lady Dimitrescu im się udało, bo fajna milf z cyckami
Opublikowano wczoraj o 13:42 1 dzień Baba wampir fajna postać, ale to że dalej ją używają do reklamowania tej serii i to jeszcze na 30 lecie to
Opublikowano wczoraj o 13:49 1 dzień No właśnie to najlepiej pokazuje cieniznę postaci w ostatnich latach. Wstępnie w Grace widać jakiś potencjał
Opublikowano wczoraj o 14:23 1 dzień 57 minut temu, Josh napisał(a):Może się za mocno nie zapędzajmy i poczekajmy na jakieś rzetelne i pewne info od Dusk Golema. Nie wiem jak Wy, ale jeżeli gość napisze, że będzie można się ścigać po Raccoon gokartami, a ostatnim bossem będzie zmartwychwstały Alber Wesker, któremu w wyniku mutacji wyrosły zęby w dupie to ja w to uwierzę.Bieganie po Racoon city i zmutowany zębaty anus jako finałowy boss - powrót do czasów świetności serii lepszy niż RE2R
Opublikowano wczoraj o 14:47 1 dzień 57 minut temu, Pix napisał(a):No właśnie to najlepiej pokazuje cieniznę postaci w ostatnich latach.Wstępnie w Grace widać jakiś potencjałNo, ale to mają bohaterów z 30 lat serii a chłopy wykorzystują przehajpowaną babe która nawet nie jest nikim znaczącym, więcej przyniosła szkody niż pożytku
Opublikowano wczoraj o 14:50 1 dzień 2 minuty temu, Pupcio napisał(a):No, ale to mają bohaterów z 30 lat serii a chłopy wykorzystują przehajpowaną babe która nawet nie jest nikim znaczącym, więcej przyniosła szkody niż pożytkuA co z JAKEiem z RE6 albo Shevą z RE5? Zawsze można powrocik xd
Opublikowano wczoraj o 15:38 1 dzień Co się dziwicie że reklamują dużą babą skoro to postać co się „klika”
Opublikowano wczoraj o 15:43 1 dzień Mam nadzieję, że jak wstanę w piątek rano to będzie czekać demo do pobrania.
Opublikowano wczoraj o 16:21 1 dzień Oni to powinni wydac już w ten piątek. Ilość tego co wypłynęło o grze jest juz nawet dla mnie niedouniknięcia. Masa spoilerów gdzie popadnie. Zaraz endingi wypuszczą. Dawno nie widzialem takiej żenady. Rozumiem fanbase, capGOD i te sprawy, ale to za daleko zaszło.
Opublikowano wczoraj o 16:52 1 dzień 1 godzinę temu, Basior napisał(a):albo Shevą z RE5?Sheva mogłaby wrócić, ale chyba trzeba poczekać na RE5 Remake.Odpalać w YT, bo wciskają tego zjebanego lektora na siłę.