Opublikowano wtorek o 13:223 dni Może się za mocno nie zapędzajmy i poczekajmy na jakieś rzetelne i pewne info od Dusk Golema. Nie wiem jak Wy, ale jeżeli gość napisze, że będzie można się ścigać po Raccoon gokartami, a ostatnim bossem będzie zmartwychwstały Alber Wesker, któremu w wyniku mutacji wyrosły zęby w dupie to ja w to uwierzę.
Opublikowano wtorek o 13:293 dni 6 minut temu, Josh napisał(a):a ostatnim bossem będzie zmartwychwstały Alber Wesker, któremu w wyniku mutacji wyrosły zęby w dupie to ja w to uwierzę.To by mnie mocno nie zdziwiło w tej serii
Opublikowano wtorek o 13:333 dni Dobrze gdyby udało im się wypromować w końcu fajną nową postać. Leona, Chrisa, Jill, Weskera i resztę starej ekipy zna każdy, a randomów z siódemki i ósemki ledwo dzisiaj kojarzę. No może z Lady Dimitrescu im się udało, bo fajna milf z cyckami
Opublikowano wtorek o 13:423 dni Baba wampir fajna postać, ale to że dalej ją używają do reklamowania tej serii i to jeszcze na 30 lecie to
Opublikowano wtorek o 13:493 dni No właśnie to najlepiej pokazuje cieniznę postaci w ostatnich latach. Wstępnie w Grace widać jakiś potencjał
Opublikowano wtorek o 14:233 dni 57 minut temu, Josh napisał(a):Może się za mocno nie zapędzajmy i poczekajmy na jakieś rzetelne i pewne info od Dusk Golema. Nie wiem jak Wy, ale jeżeli gość napisze, że będzie można się ścigać po Raccoon gokartami, a ostatnim bossem będzie zmartwychwstały Alber Wesker, któremu w wyniku mutacji wyrosły zęby w dupie to ja w to uwierzę.Bieganie po Racoon city i zmutowany zębaty anus jako finałowy boss - powrót do czasów świetności serii lepszy niż RE2R
Opublikowano wtorek o 14:473 dni 57 minut temu, Pix napisał(a):No właśnie to najlepiej pokazuje cieniznę postaci w ostatnich latach.Wstępnie w Grace widać jakiś potencjałNo, ale to mają bohaterów z 30 lat serii a chłopy wykorzystują przehajpowaną babe która nawet nie jest nikim znaczącym, więcej przyniosła szkody niż pożytku
Opublikowano wtorek o 14:503 dni 2 minuty temu, Pupcio napisał(a):No, ale to mają bohaterów z 30 lat serii a chłopy wykorzystują przehajpowaną babe która nawet nie jest nikim znaczącym, więcej przyniosła szkody niż pożytkuA co z JAKEiem z RE6 albo Shevą z RE5? Zawsze można powrocik xd
Opublikowano wtorek o 15:383 dni Co się dziwicie że reklamują dużą babą skoro to postać co się „klika”
Opublikowano wtorek o 15:433 dni Mam nadzieję, że jak wstanę w piątek rano to będzie czekać demo do pobrania.
Opublikowano wtorek o 16:213 dni Oni to powinni wydac już w ten piątek. Ilość tego co wypłynęło o grze jest juz nawet dla mnie niedouniknięcia. Masa spoilerów gdzie popadnie. Zaraz endingi wypuszczą. Dawno nie widzialem takiej żenady. Rozumiem fanbase, capGOD i te sprawy, ale to za daleko zaszło.
Opublikowano wtorek o 16:523 dni 1 godzinę temu, Basior napisał(a):albo Shevą z RE5?Sheva mogłaby wrócić, ale chyba trzeba poczekać na RE5 Remake.Odpalać w YT, bo wciskają tego zjebanego lektora na siłę.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Rozjebunda 52 minuty temu, Patapon napisał(a):Ciekawe czy tym razem dadzą napisy PLjuż dawno potwierdzone
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. I ta rejestracja na aucie Leona 9642 :D (części w których wystąpił)
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Może następnym razem uda się zrobić horror i nie wcisnąć tam Leosia Ale już pomijając moje rozczarowanie postawą pana Capcoma to wygląda to zajebiście, elegancko zombiak frunie na 5 metrów do tyłu po bucie w szczękę.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Ja w tej chwiliPodobały mi się wszystkie główne Residenty (nawet 6), ale mam wrażenie że dopiero to jest RE, za którym czekałem od czasu trójki na PSX. Raccoon, zombie, Leon, mix horroru ze starych Residentów (Grace) i rozpierdalanki (RE4), a to wszystko w fest dojebanej grafice. Nie sądziłem, że wyjdzie jeszcze coś lepszego od remaków dwójki i czwórki, ale tutaj się na to zanosi. Zaskoczyło mnie, że zostawili Leonowi jego młodzieńczy głos, byłem przekonany że w rolę staruszka wcieli się Matthew Mercer, ale pasuje mi to. Widać już po trailerze, że to będzie ten sam Leon co zawsze z żenującymi tekstami i rozdawanymi z półobrotu kopniakami. Scena z piłą mechaniczną to pięknie puszczone oczko w stronę gracza, liczę na więcej takich odniesień. Tak jak z reguły olewam jakieś edycje deluxe, tak tym razem się nie oprę, bo dodatkowe ciuszki wyglądają genialnie.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Serduszko szybciej zabiło, pięknie się to zapowiada. Survival horror z młodą i rozsmarowywanie zombiaków weteranem. Będzie Day 1.Jak jeszcze do wyboru dostaniemy dwie osobne kampanie to już w ogóle nokaut.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 23 minuty temu, Josh napisał(a):Ja w tej chwiliPodobały mi się wszystkie główne Residenty (nawet 6), ale mam wrażenie że dopiero to jest RE, za którym czekałem od czasu trójki na PSX. Raccoon, zombie, Leon, mix horroru ze starych Residentów (Grace) i rozpierdalanki (RE4), a to wszystko w fest dojebanej grafice. Nie sądziłem, że wyjdzie jeszcze coś lepszego od remaków dwójki i czwórki, ale tutaj się na to zanosi.Zaskoczyło mnie, że zostawili Leonowi jego młodzieńczy głos, byłem przekonany że w rolę staruszka wcieli się Matthew Mercer, ale pasuje mi to. Widać już po trailerze, że to będzie ten sam Leon co zawsze z żenującymi tekstami i rozdawanymi z półobrotu kopniakami. Scena z piłą mechaniczną to pięknie puszczone oczko w stronę gracza, liczę na więcej takich odniesień. Tak jak z reguły olewam jakieś edycje deluxe, tak tym razem się nie oprę, bo dodatkowe ciuszki wyglądają genialnie.kurtałka z 4ki wyjebał bym ten strój baby wampir no ale ten drugi jest fajny+ z preordera też niczego sobie. Licze że nie odjebią maniany i będzie też normalnie kilka do odblokowania w grze jak tradycja nakazuje