Skocz do zawartości

SILENT HILL REMAKE

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał(a):

Mam tylko nadzieję, że nie będzie za bardzo ugrzeczniona i w szkole zobaczymy demon childy a nie clawfingery.

Skoro 2 rozbudowali to tutaj tez mogą pokazać pazur. Technologia juz ich nie ogranicza.

• Odpowiedzi 69
  • Wyświetleń 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Zeby tylko palety barw nie zmieniali. RTowcy i graficzkarze beda wyc ale ch.uj z nimi, ta zimna szarosc robila atmosfere.

Opublikowano

Ten silent Hill townfall to chyba już zdechł . Dwa lata bez żadnego info. A remake jedynki cudo. Prawdziwy silent Hill bo ten F to dla mnie odpada

Opublikowano

Żeby byli dzieciaki z nożami i żeby wydawały z siebie kultowe dźwięki AUA i że by była ponura szarzyzna a nie kolorowe gówno jak kolega wyżej napisał. Jak robią poloki to oczekujemy polskiej palety barw. Tylko tego oczekuje jako ultras tej gry!!!

Opublikowano

Serio - dzieciaki na początku i w szkole muszą być.

Opublikowano

Ciareczki banderas

Ja mam jedną prośbę do blooberów. Nie rozwlekajcie niepotrzebnie tej gry do 20 godzin. 12 naprawdę spokojnie wystarczy. Jestem fanem rimejku dwójki, ale moim zdaniem przesadzili pod tym względem, zwłaszcza przy stanowczo za dużej ilości walk, których nie dało się uniknąć. Silent Hill to przede wszystkim atmosfera i fabuła, a jako James czułem się jak Leon z residenta przy wybijaniu całego tłumu pielęgniarek. Brakowało tylko kopniaków z półobrotu. Momentami trochę rozwadniało to historię i burzyło klimat.

Rozbudujcie lokacje, dajcie jakieś nowe fajne zagadki, nie przesadzajdzie z ilością walk i sztucznym wydłużaniem gry i będzie sztywniutko.

Opublikowano

Casuale i młodsi gracze nie znający serii, zastanawiający się dlaczego Polacy najpierw zrobili Silent Hill 2, a dopiero teraz klepią jedynkę

if3ldk2w2j841.jpg

Opublikowano
Godzinę temu, Popi napisał(a):

Żeby byli dzieciaki z nożami i żeby wydawały z siebie kultowe dźwięki AUA

Pamiętam jak w podstawówce kumpel po zagraniu latał przez tydzień i rzucał się na wszystkich wydając te dźwięki AUAUA, złote czasy.

Mam tylko nadzieję że nie dojebią aż 350 stworów do ubicia jak w remaku SHII bo już nudą zalatywało w kółku machanie jednego komba setki razy. Liczę że bardziej postawią na klimat i eksploracje niż walkę w takich ilościach.

Opublikowano
2 godziny temu, Josh napisał(a):

Casuale i młodsi gracze nie znający serii, zastanawiający się dlaczego Polacy najpierw zrobili Silent Hill 2, a dopiero teraz klepią jedynkę

if3ldk2w2j841.jpg

Jestem casualem - dlaczego musieli zacząć od remaku 2ki?

Opublikowano

Może koledze chodzi o fakt ze to zamknięta historia, a jedynka ma kontynuację w 3ce.

Opublikowano

Myślę, że jeśli zdecydowali się na rimejk jedynki to rimejk trójki jest niemal pewniakiem. Trochę natomiast obawiam się o czwórkę, bo często ta część jest traktowana (niesłusznie) jak niechciane dziecko.

Opublikowano
3 minuty temu, Pix napisał(a):

Myślę, że jeśli zdecydowali się na rimejk jedynki to rimejk trójki jest niemal pewniakiem. Trochę natomiast obawiam się o czwórkę, bo często ta część jest traktowana (niesłusznie) jak niechciane dziecko.

Chyba nie ma powodów by martwić się o remake 4ki jeżeli 1-3 się dobrze sprzeda, nie wiem jak było z dead space, ale chyba nie osiagnęło wymaganego sukcesu.

Ależ bym teraz chciał odgrzania motorstorm, gracze chcą nowe wersje starych hitów.

Edytowane przez Rtooj

Opublikowano

No i zajebiscie.

Jedyneczkę ogrywałem już dawno temu ale wspomnienia nadal żywe.

Opublikowano

Aż naszła mnie ochota zagrać w starego Silent hilla banderasCo za wspaniała wiadomość!

Opublikowano

Nie grałem w pierwszą część ale miałem okazję zagrać w jej remake (?) na nintendo wii. Trochę mnie odepchnęło, bo było bez walki tylko jakaś słaba ucieczka. Rozumiem, że oryginalna pierwsza część jest w stylu SH2 więc będzie można też strzelać i się bronić. Po tym co pokazali w SH2 remake jestem spokojny o jakość i chętnie w to zagram. Nie pamiętam czy miałem okazję grać w oryginalne SH3 (mam w sumie w kolekcji na x360) ale SH4 the room odepchnął mnie sterowaniem i zostawiłem grę. Widziałem tam jednak spory potencjał więc jak dojdzie do remaku i tej części to pewnie też chętnie zagram.

Opublikowano
4 minutes ago, Elitesse said:

Nie grałem w pierwszą część ale miałem okazję zagrać w jej remake (?) na nintendo wii. Trochę mnie odepchnęło, bo było bez walki tylko jakaś słaba ucieczka. Rozumiem, że oryginalna pierwsza część jest w stylu SH2 więc będzie można też strzelać i się bronić. Po tym co pokazali w SH2 remake jestem spokojny o jakość i chętnie w to zagram. Nie pamiętam czy miałem okazję grać w oryginalne SH3 (mam w sumie w kolekcji na x360) ale SH4 the room odepchnął mnie sterowaniem i zostawiłem grę. Widziałem tam jednak spory potencjał więc jak dojdzie do remaku i tej części to pewnie też chętnie zagram.

Shaterred Memories to luźna wariacja nt. historii jedynki. Oryginał to najbardziej pojebana odsłona Silent Hill i do dzisiaj ryje mi banie a skończyłem ją minimum sto razy. Polecam zagrać.

Opublikowano
1 godzinę temu, Rtooj napisał(a):

Może koledze chodzi o fakt ze to zamknięta historia, a jedynka ma kontynuację w 3ce.

Nieee. Joke polegał na tym, że casuale i świeżaki nie wiedzą o istnieniu innych Silent Hillów poza Blooberowym SH2, więc mają rozkminę czemu seria zaczęła się od razu od drugiej części, a dopiero teraz powstaje jedynka balon

Opublikowano
  • Autor

Kolejny poziom dla Blooberków w kwestii walki, tu już nie tylko 'humanoidy' stąpające po ziemii ;)

Opublikowano
22 minuty temu, Josh napisał(a):

Nieee. Joke polegał na tym, że casuale i świeżaki nie wiedzą o istnieniu innych Silent Hillów poza Blooberowym SH2, więc mają rozkminę czemu seria zaczęła się od razu od drugiej części, a dopiero teraz powstaje jedynka balon

To niezły joke he_hesonkassie

Opublikowano
Godzinę temu, Czoperrr napisał(a):

Oryginał to najbardziej pojebana odsłona Silent Hill i do dzisiaj ryje mi banie a skończyłem ją minimum sto razy.

Niezły z Pana twardziel, Panie Czoperrr hi
Za czasów "szaraka" wiele gier kończyłem nawet po "naście" razy (MGS, RE2, RE3), ale takiego Silent Hilla przeszedłem tylko RAZ i nigdy więcej - tak mi zrył beret, że normalnie bałem się powtórkisweat