Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Świetny artykuł o Miami Vice Aż zachciało mi się obejrzeć wszystkie sezony jeszcze raz. Swoją drogą, czy jest na jakiejś platformie streamingowej? Edytowane 6 godzin temu6 godz. przez [InSaNe]
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 53 minuty temu, iluck85 napisał(a):Zapachu brak w zasadzie.Ile razy można pisać, że zapach dodawany jest tylko do specjali
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 35 minut temu, grzybiarz napisał(a):Ciekawe czy pisarion3000 jest tu z nami na forum?Szpanuje na prawdziwego gracza a nim nie jest. Felieton o niczym do pizdy, pewnie przepisany przez Rogera z siedem razy. Nie rozumiem kolaboracji, debil się odkleił jakiś czas temu, po tym jak przestał być zabawny i zaczął brać z połykiem nienatyfanowi. Dwa debile bez kręgosłupa z pięcioma substancjami.(Mam nadzieje że wiecej niz 150 za to ścierwo nie ma)
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Godzinę temu, Shen napisał(a):Ile razy można pisać, że zapach dodawany jest tylko do specjaliPrzedostatni numer pachniał fest. Może kwestia sąsiednich pism w kiosku. Nie wiem.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 9 godzin temu, Grześ napisał(a):Ale jeśli to ma pomóc w sprzedaży PE to głos jednego niezadowolonego nie może mieć znaczenia.7 godzin temu, Mari4n napisał(a):Widziałem komentarze pod jego postem na YT, i kilka osób zadeklarowało że kupi PE specjalnie dla jego felietonuPamięta może ktoś mocno nastawione na felietony czasopismo "Gramy!" z lat 2013-14, które zdechło po czterech numerach? Pewnie prawie nikt (poniekąd słusznie, gdyż nie za bardzo jest co tu wspominać) bo i prawie nikt tego nie kupował, a przecież wtedy też się w necie zaroiło od deklaracji (rzekomo zachwyconych publicystycznym profilem magazynu) czytelników prasy growej, że będą to czytać... No i cóż, jednak nie czytali (a to Ci niespodzianka!) skoro periodyk błyskawicznie spadł z rowerka, i to nawet pomimo faktu, że w redakcji zasiedli autorzy znani ze świętej pamięci Neo Plusa (który, stawiając na konkretne treści o grach takie jak recenzje, przetrwał wiele lat a nie kilka miesięcy, zapewne właśnie dlatego że pełnił rolę informacyjną zamiast zanudzać "ambitnym" wodolejstwem). Wniosek z tego prosty: im więcej felietonów tym gorsza sprzedaż pisma, zatem wypełnianie Extrima takimi artykułami o niczym jak ten autorstwa Pisara nijak Szmatławcowi nie pomoże jeśli chodzi o liczby, może co najwyżej zaszkodzić. Rzekoma potęga publicystyki to jeden z najczęściej powtarzanych (i zarazem najbardziej fałszywych, sprzecznych z danymi sprzedażowymi) internetowych mitów pokutujących w środowisku graczy, permanentnie powielany także i na tym forum, a jeżeli komuś się wydaje, że przypadek magazynu "Gramy!" niczego nie dowodzi bo to historia sprzed przeszło dekady, że niby gusta czytelników się zmieniły przez te 11.5 roku i teraz są inne czasy - no nie, nie są inne, ponieważ już wtedy prasa gamingowa była gatunkiem na wymarciu; prócz ekspresowo uśmierconego "Gramy!" ukazywały się wówczas jedynie PE i CDA, tak jak obecnie.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Za wysoka ocena dla anime Guilty Gear Strive. Jak dla mnie 3-4/10. Nie dość że historia nudna to animacja na żenującym poziomie, a właściwie to jej brak. Połowa pierwszego odcinka to był pokaz slajdów bo tak cieli koszty.