Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Limitka lepiej wyglądałaby w poziomie. Wezmę Ninja Gaiden albo Halo 2. Edytowane 16 godzin temu16 godz. przez Benson
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Legancka limitka tu tego. Standardowo biorę limitkę plus jedną zwykłą okładkę, Ninja Gaiden
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Zadowolę się okładką z Splinter Cellem, ma taki vibe tamtych lat.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Same gry, czy nawet grafiki nie zachęcały, więc jest tylko jeden słuszny wybór. Mam nadzieję, że wersja drukowana będzie błyszczeć i świecić w ciemności.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Mnie również limitka bardzo się podoba i na pewno wpadnie ta okładka. Pomyśli się, czy jakaś jeszcze również, bo do Xboxa sentyment mam zerowy. Może DOA dla cyców, ale tu już wiele osób pisało, że powinien być art z DOA Xtreme.Chociaż sentyment na bok, ogólnie okładki bardzo fajne. Nie grałem w Ninja Gaiden, ale rozważam tę okładkę. Splinter Cell czy Fable też fajne arty.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 11 minut temu, SlimShady napisał(a):Mam nadzieję, że wersja drukowana będzie błyszczeć i świecić w ciemności.X na środku powinien być z farbą fluorescencyjną
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 13 minut temu, SlimShady napisał(a):Mam nadzieję, że wersja drukowana będzie błyszczeć i świecić w ciemności.Prosi się o lakierowaną okładkę
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Autor 1 minutę temu, Shen napisał(a):Prosi się o lakierowaną okładkęI co już wymyślasz i zamęt siejesz, zaraz będę musiał pytać w drukarni!11Natomiast to co już na 99% pewne zrobimy okładki nieco grubsze - 200g zamiast dotychczasowych 170g.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Za czasów xboxa były, warto pomyśleć chociaż przy tych 400 limitowanych sztukach
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Dziękuje za ciepłe przyjęcie mojego projektu chłopaki i Perezowi że zdecydował się na tę propozycję
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Czy będzie miejsce na wspominki?M@jk mi pisał że sporo osób nie pamięta jak nabyło konsole, na forum widzę tendencje " nie miałem/0 hype, ale kupię do kolekcji"@Perez@wrog Chętnie by coś skrobnął :D
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Autor 33 minuty temu, iluck85 napisał(a):Czy będzie miejsce na wspominki?M@jk mi pisał że sporo osób nie pamięta jak nabyło konsole, na forum widzę tendencje " nie miałem/0 hype, ale kupię do kolekcji"@PerezRozmawiałem z Majkiem i w sumie to samo wspomniał, co i Tobie odpisał, że redakcyjnie takich stron nie planujemy, a tym samym pod takie forumkowe wspominki też nie bardzo.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Na tej limitce siadłoby jak złoto miejscowe lakierowanie - logo xboxa i może napisy u góry. CD-Action zawsze tak robi swoje okładki i jest to fajny akcent, ale oczywiście nie mam pojęcia jak to wygląda z kosztami
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Jeszcze nie zdążyłem przeczytać ostatnich dwóch wydań specjalnych, ale po przekartkowaniu ich główna uwaga: postarajcie się proszę z grafikami. SNESowe okładki miały grafiki w okropnej jakości, z widoczną pikselozą od skalowania ich. Podobnie było w środkach (nie mówiąc już o błędnych grafikach czy fanowskich tworach zamiast oryginałów).A same Xboxowe okładki spox - choć szczerze mówiąc, żadna dupci nie urywa. Ta specjalna najlepiej siada. Sudeki brakowało do wyboru :D
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Elegancka limitka, biorę w pakiecie z innymi bo nie mam jeszcze żadnego specjala.