Opublikowano wtorek o 10:133 dni Limitka lepiej wyglądałaby w poziomie. Wezmę Ninja Gaiden albo Halo 2. Edytowane wtorek o 16:003 dni przez Benson
Opublikowano wtorek o 10:283 dni Legancka limitka tu tego. Standardowo biorę limitkę plus jedną zwykłą okładkę, Ninja Gaiden
Opublikowano wtorek o 12:063 dni Same gry, czy nawet grafiki nie zachęcały, więc jest tylko jeden słuszny wybór. Mam nadzieję, że wersja drukowana będzie błyszczeć i świecić w ciemności.
Opublikowano wtorek o 12:103 dni Mnie również limitka bardzo się podoba i na pewno wpadnie ta okładka. Pomyśli się, czy jakaś jeszcze również, bo do Xboxa sentyment mam zerowy. Może DOA dla cyców, ale tu już wiele osób pisało, że powinien być art z DOA Xtreme.Chociaż sentyment na bok, ogólnie okładki bardzo fajne. Nie grałem w Ninja Gaiden, ale rozważam tę okładkę. Splinter Cell czy Fable też fajne arty.
Opublikowano wtorek o 12:193 dni 11 minut temu, SlimShady napisał(a):Mam nadzieję, że wersja drukowana będzie błyszczeć i świecić w ciemności.X na środku powinien być z farbą fluorescencyjną
Opublikowano wtorek o 12:193 dni 13 minut temu, SlimShady napisał(a):Mam nadzieję, że wersja drukowana będzie błyszczeć i świecić w ciemności.Prosi się o lakierowaną okładkę
Opublikowano wtorek o 12:213 dni Autor 1 minutę temu, Shen napisał(a):Prosi się o lakierowaną okładkęI co już wymyślasz i zamęt siejesz, zaraz będę musiał pytać w drukarni!11Natomiast to co już na 99% pewne zrobimy okładki nieco grubsze - 200g zamiast dotychczasowych 170g.
Opublikowano wtorek o 12:243 dni Za czasów xboxa były, warto pomyśleć chociaż przy tych 400 limitowanych sztukach
Opublikowano wtorek o 12:383 dni Dziękuje za ciepłe przyjęcie mojego projektu chłopaki i Perezowi że zdecydował się na tę propozycję
Opublikowano wtorek o 18:373 dni Czy będzie miejsce na wspominki?M@jk mi pisał że sporo osób nie pamięta jak nabyło konsole, na forum widzę tendencje " nie miałem/0 hype, ale kupię do kolekcji"@Perez@wrog Chętnie by coś skrobnął :D
Opublikowano wtorek o 19:123 dni Autor 33 minuty temu, iluck85 napisał(a):Czy będzie miejsce na wspominki?M@jk mi pisał że sporo osób nie pamięta jak nabyło konsole, na forum widzę tendencje " nie miałem/0 hype, ale kupię do kolekcji"@PerezRozmawiałem z Majkiem i w sumie to samo wspomniał, co i Tobie odpisał, że redakcyjnie takich stron nie planujemy, a tym samym pod takie forumkowe wspominki też nie bardzo.
Opublikowano wtorek o 19:593 dni Na tej limitce siadłoby jak złoto miejscowe lakierowanie - logo xboxa i może napisy u góry. CD-Action zawsze tak robi swoje okładki i jest to fajny akcent, ale oczywiście nie mam pojęcia jak to wygląda z kosztami
Opublikowano środa o 07:012 dni Jeszcze nie zdążyłem przeczytać ostatnich dwóch wydań specjalnych, ale po przekartkowaniu ich główna uwaga: postarajcie się proszę z grafikami. SNESowe okładki miały grafiki w okropnej jakości, z widoczną pikselozą od skalowania ich. Podobnie było w środkach (nie mówiąc już o błędnych grafikach czy fanowskich tworach zamiast oryginałów).A same Xboxowe okładki spox - choć szczerze mówiąc, żadna dupci nie urywa. Ta specjalna najlepiej siada. Sudeki brakowało do wyboru :D
Opublikowano środa o 07:472 dni Elegancka limitka, biorę w pakiecie z innymi bo nie mam jeszcze żadnego specjala.
Opublikowano środa o 18:022 dni zamówione @MYSZa7, okładka petarda. Edytowane środa o 18:042 dni przez triboy
Opublikowano środa o 18:052 dni Autor Tak jest, już jesteśmy, zapraszamy:Zapraszamy do składania zamówień:https://www.psxextreme.pl/tag-produktu/xbox-extreme/https://allegro.pl/uzytkownik/N3Media?order=n (oczywiście niby aktywne, ale ja jeszcze nie widzę)
Opublikowano środa o 18:072 dni Limitka zamówiona, dziękuję dobranoc.Ps: w sumie to nie zamierzałem kupować, ale uświadomiłem sobie, że jedyne PlayStation którego nie miałem to PS2, ponieważ zdecydowałem się wtedy na Xboxa, konsolę o której dużo casuali nie ma pojęcia że istniała (boom na Xboxy rozpoczął się dopiero od 360tki). Także jakbym mógł przegapić taki special dodatek.PS2: chciałbym kiedyś zagrać jeszcze raz w pierwsze Halo, ale nie po niemiecku.