Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 94
  • Wyświetleń 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i czas na limitkę. Serdecznie podziękowania dla @MYSZa7 , który stoi za tym projektem. Przypominamy, że start przedsprzedaży jutro od 20.00 na Allegro i w naszym sklepie.

• MYSZa7
    MYSZa7

Widzę, że Romek mocno zainspirował się moją propozycją z Conkerem. Szkoda, że czarna okładka odpada. Idealna limitka by była.

• Dzięki wielkie za udział w głosowaniu. Ostatecznie nazbierało się 510 głosów. Do druku leci: Halo 2 - 278 głosów Tom Clancy’s Splinter Cell - 238 głosów Ninja Gaiden - 234 głosy Fable - 231 głosów Co

Opublikowano

Limitka lepiej wyglądałaby w poziomie. Wezmę Ninja Gaiden albo Halo 2.

Edytowane przez Benson

Opublikowano

Legancka limitka tu tego. Standardowo biorę limitkę plus jedną zwykłą okładkę, Ninja Gaiden

Opublikowano

Oczywiście Ninja Gaiden, cycki i limitki zostawiam dla innych.

Opublikowano

Bardzo ładna limitka, panie MyszaSiedem będzie brana na ruszt.

Opublikowano

Same gry, czy nawet grafiki nie zachęcały, więc jest tylko jeden słuszny wybór. Mam nadzieję, że wersja drukowana będzie błyszczeć i świecić w ciemności.

Opublikowano

Mnie również limitka bardzo się podoba i na pewno wpadnie ta okładka. Pomyśli się, czy jakaś jeszcze również, bo do Xboxa sentyment mam zerowy. Może DOA dla cyców, ale tu już wiele osób pisało, że powinien być art z DOA Xtreme.

Chociaż sentyment na bok, ogólnie okładki bardzo fajne. Nie grałem w Ninja Gaiden, ale rozważam tę okładkę. Splinter Cell czy Fable też fajne arty.

Opublikowano
11 minut temu, SlimShady napisał(a):

Mam nadzieję, że wersja drukowana będzie błyszczeć i świecić w ciemności.

X na środku powinien być z farbą fluorescencyjną D

Opublikowano
13 minut temu, SlimShady napisał(a):

Mam nadzieję, że wersja drukowana będzie błyszczeć i świecić w ciemności.

Prosi się o lakierowaną okładkę

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, Shen napisał(a):

Prosi się o lakierowaną okładkę

I co już wymyślasz i zamęt siejesz, zaraz będę musiał pytać w drukarni!11

Natomiast to co już na 99% pewne zrobimy okładki nieco grubsze - 200g zamiast dotychczasowych 170g.

Opublikowano

Za czasów xboxa były, warto pomyśleć chociaż przy tych 400 limitowanych sztukachbella

Opublikowano

Dziękuje za ciepłe przyjęcie mojego projektu chłopaki i Perezowi że zdecydował się na tę propozycję rayos

Opublikowano

Czy będzie miejsce na wspominki?

M@jk mi pisał że sporo osób nie pamięta jak nabyło konsole, na forum widzę tendencje " nie miałem/0 hype, ale kupię do kolekcji"

@Perez

@wrog Chętnie by coś skrobnął :D

Opublikowano
  • Autor
33 minuty temu, iluck85 napisał(a):

Czy będzie miejsce na wspominki?

M@jk mi pisał że sporo osób nie pamięta jak nabyło konsole, na forum widzę tendencje " nie miałem/0 hype, ale kupię do kolekcji"

@Perez

Rozmawiałem z Majkiem i w sumie to samo wspomniał, co i Tobie odpisał, że redakcyjnie takich stron nie planujemy, a tym samym pod takie forumkowe wspominki też nie bardzo.

Opublikowano

Na tej limitce siadłoby jak złoto miejscowe lakierowanie - logo xboxa i może napisy u góry. CD-Action zawsze tak robi swoje okładki i jest to fajny akcent, ale oczywiście nie mam pojęcia jak to wygląda z kosztami

Opublikowano

Podbić cene limitki i dać lakier, żeby było czuć to premium

Opublikowano

Jeszcze nie zdążyłem przeczytać ostatnich dwóch wydań specjalnych, ale po przekartkowaniu ich główna uwaga: postarajcie się proszę z grafikami. SNESowe okładki miały grafiki w okropnej jakości, z widoczną pikselozą od skalowania ich. Podobnie było w środkach (nie mówiąc już o błędnych grafikach czy fanowskich tworach zamiast oryginałów).

A same Xboxowe okładki spox - choć szczerze mówiąc, żadna dupci nie urywa. Ta specjalna najlepiej siada. Sudeki brakowało do wyboru :D