Opublikowano 2 września2 wrz 13 minutes ago, Pix said:Ja w następnej kolejności poproszę Residenty 1-3 0-3, a potem Fajnale 7-9 fixed.
Opublikowano 2 września2 wrz Nie no, jak MGS to pozycja obowiązkowa dla mnie. Okładka z jedynki wleci, bo to moja ulubiona część.
Opublikowano 2 września2 wrz Fajnalne jak dla mnie mogą być 7-12. Te 116 stron powinno wystarczyć, żeby zmieścić dobre teksty.
Opublikowano 2 września2 wrz Oby się dobrze sprzedało, żebyśmy się doczekali drugiej części z 4, 5 i Peace Walkerem
Opublikowano 2 września2 wrz Ha spojler tej pozycji był już w stopce Komoda w SH. Ciekawe czy cena ta sama. Będzie cudowny album. Świat nam zazdrosci
Opublikowano 2 września2 wrz Autor 19 minut temu, Tokugawa1982 napisał(a):Ha spojler tej pozycji był już w stopce Komoda w SH.Ciekawe czy cena ta sama. Będzie cudowny album. Świat nam zazdrosciTak, tu się nic nie zmienia. Przedsprzedaż od 12 wrzesnia gdzieś do początku listopada za 49,99 zł, a potem standardowo 59,99 zł.
Opublikowano 2 września2 wrz Godzinę temu, Tokugawa1982 napisał(a):Ha spojler tej pozycji był już w stopce Komoda w SH.Ciekawe czy cena ta sama. Będzie cudowny album. Świat nam zazdrosciBył? Chyba, że chodzi o "Metal Gear Saga - historia serii Hideo Kojimy" ale to była odrębna rzecz, napisana na zlecenie wydawnictwa cdp.pl w 2015 roku i z grubsza mająca wprowadzić nowych graczy w realia cyklu i/lub pomoc umieścić The Phantom Pain na osi czasu historii cyklu. Bardziej takie szkolne streszczenie długiej lektury :)
Opublikowano 2 września2 wrz Teraz tylko serie od Konami! Czekam na Suikodena i Castlevanie!A tu chyba 3 wezme. Ciekawe czy ktos 2 weźmie xd
Opublikowano 2 września2 wrz No ja chyba pizgam właśnie wersję z dwójką, najfajniej wykorzystana powierzchnia okładki chyba
Opublikowano 2 września2 wrz Dwójka trochę czarna owca w rodzinie, ale też chyba wezmę drugą okładkę. Bishonen Raiden na zawsze w moim sercu
Opublikowano 2 września2 wrz nie no..jak już myślałem że będę brał specjale jakoś bardziej selektywnie to ci wyjeżdżają z takim czymś i do tego te goatowe okładki..stahp..
Opublikowano 3 września3 wrz Nie jestem fanem MGSów i Kojimy, więc tę pozycję odpuszczam i czekam na kolejne.
Opublikowano 3 września3 wrz Powinna być limitka z portretem Hideo Kojimy na okładce.Przedstawionego w aureoli.
Opublikowano 3 września3 wrz I żeby nie było wątpliwości kto to jest powinno być w kilku miejscach napis "Hideo Kojima"
Opublikowano 3 września3 wrz PSX Extreme Special by Hideo KojimaDirected by Hideo Kojima Written by Hideo Kojima Produced by Hideo Kojima Covers by Hideo Kojima Screenshots by Hideo Kojima Special thanks to Hideo Kojima In association with Hideo Kojima Hideo Kojima by Hideo Kojima
Opublikowano 4 września4 wrz Mam do was pytanka 😃Jaki rozmiar ma ta książka, bo tej oSilent Hill nie mam. Rozmiar czasopisma czy mniejszy? Gruba?Kiedy będzie podana zawartość tj. spis treści?Jaka ilość stron?
Opublikowano 4 września4 wrz @Danny85 trochę większa od pisma, 116 stron, grubszy papier lepszej jakości i twarda okładka. Spis treści będzie w swoim czasie.
Opublikowano 11 września11 wrz Liczę na porządną redakcję tekstów Grabarczyka, żeby dało się je przeczytać ;)
Opublikowano 11 września11 wrz Autor No to lecimy :) Tradycyjnie sklepik https://www.psxextreme.pl/kategoria-produktu/ksiazki/ lub Allegro https://allegro.pl/uzytkownik/N3Media?order=nPierwszy post zaktualizowany, ale żebyście nie musieli klikać za dużo - forma, liczba stron (116), okładka, papier tak jak w Silent Hill. Co o wydaniu mówi prowadzący @KOMODO :Metal Gear Solid: Trylogia to podróż przez legendę najlepszych odsłon cyklu autorstwa Hideo Kojimy, który raz na zawsze odmienił sposób, w jaki postrzegamy gry wideo. Oprócz kulisów produkcji rewolucyjnego Metal Gear Solid, jego kontrowersyjnej kontynuacji Sons of Liberty oraz epickiego prequela Snake Eater, poznacie także komplet towarzyszących im produkcji pobocznych – remasterów, remake'ów, wydań specjalnych, nowelizacji, adaptacji komiksowych czy interpretacji dedykowanej konsoli przenośnej. Całość uzupełnia publicystyka, w której grono doświadczonych felietonistów rozbiera trylogię na czynniki pierwsze, przyglądając się jej przez pryzmat takich zagadnień, jak metanarracja, posthumanizm, filozofia pojedynków, militaria czy fikcyjne wątki, które koniec końców okazały się prorocze. Oto publikacja z dedykacją zarówno dla wieloletnich miłośników serii, jak i osób, które od dawna zbierały się do zrozumienia jej fenomenu.Kilka pierwszych wizuali ze środka.
Opublikowano 11 września11 wrz W sumie szkoda, że dla takich wydań tematycznych o kilku grach nie ma jakichś "zbiorczych" okładek, tylko "trzeba" wybrać konkretną odsłonę, o ile ktoś nie kupuje większej ilości egzemplarzy.Zamówiony MGS1, bo to jednak klasyk. Estetycznie okładka MGS2 podoba mi się najbardziej. Trójkę lubię jako grę, ale coś mi w tej okładce nie gra. A najchętniej bym widział właśnie okładkę zawierającą art łączący wszystkie gry, albo jakiś kolaż.Jak pojawiła się pierwsza zapowiedź książki o SH, to na początku myślałem właśnie, że będzie jedna okładka z artami czterech gier, po czym się okazało, że to tylko grafika promocyjna, a te arty to odrębne okładki.
Opublikowano 12 września12 wrz @Perez Czy dalej tak jest, że lepiej zamawiać przez sklep byście na wysyłce allegro stratni nie byli? Bo ja mam smarta, ale jak macie dokładać to oczywiście sklep wybiorę.
Opublikowano 12 września12 wrz W sklepiku nie ma, jest tylko SH.edit: wróciłem na główną i nagle jest :)
Opublikowano 12 września12 wrz Autor 33 minuty temu, oFi napisał(a):@PerezCzy dalej tak jest, że lepiej zamawiać przez sklep byście na wysyłce allegro stratni nie byli? Bo ja mam smarta, ale jak macie dokładać to oczywiście sklep wybiorę.Tak, to się nie zmieni - Allegro swoje prowizje zawsze wrzuca :) Natomiast zamawiaj jak Ci wygodniej - z kazdej sztuki nam cos zostaje :)