Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 13 minutes ago, Pix said:Ja w następnej kolejności poproszę Residenty 1-3 0-3, a potem Fajnale 7-9 fixed.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Nie no, jak MGS to pozycja obowiązkowa dla mnie. Okładka z jedynki wleci, bo to moja ulubiona część.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Fajnalne jak dla mnie mogą być 7-12. Te 116 stron powinno wystarczyć, żeby zmieścić dobre teksty.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Oby się dobrze sprzedało, żebyśmy się doczekali drugiej części z 4, 5 i Peace Walkerem
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Ha spojler tej pozycji był już w stopce Komoda w SH. Ciekawe czy cena ta sama. Będzie cudowny album. Świat nam zazdrosci
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Autor 19 minut temu, Tokugawa1982 napisał(a):Ha spojler tej pozycji był już w stopce Komoda w SH.Ciekawe czy cena ta sama. Będzie cudowny album. Świat nam zazdrosciTak, tu się nic nie zmienia. Przedsprzedaż od 12 wrzesnia gdzieś do początku listopada za 49,99 zł, a potem standardowo 59,99 zł.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Godzinę temu, Tokugawa1982 napisał(a):Ha spojler tej pozycji był już w stopce Komoda w SH.Ciekawe czy cena ta sama. Będzie cudowny album. Świat nam zazdrosciBył? Chyba, że chodzi o "Metal Gear Saga - historia serii Hideo Kojimy" ale to była odrębna rzecz, napisana na zlecenie wydawnictwa cdp.pl w 2015 roku i z grubsza mająca wprowadzić nowych graczy w realia cyklu i/lub pomoc umieścić The Phantom Pain na osi czasu historii cyklu. Bardziej takie szkolne streszczenie długiej lektury :)
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Teraz tylko serie od Konami! Czekam na Suikodena i Castlevanie!A tu chyba 3 wezme. Ciekawe czy ktos 2 weźmie xd
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. No ja chyba pizgam właśnie wersję z dwójką, najfajniej wykorzystana powierzchnia okładki chyba
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Dwójka trochę czarna owca w rodzinie, ale też chyba wezmę drugą okładkę. Bishonen Raiden na zawsze w moim sercu
Opublikowano 27 minut temu27 min nie no..jak już myślałem że będę brał specjale jakoś bardziej selektywnie to ci wyjeżdżają z takim czymś i do tego te goatowe okładki..stahp..