Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Godzinę temu, Sylvan Wielki napisał(a):Xbox.comKontroler bezprzewodowy i zestaw słuchawkowy Xbox z edycj...Kontroler bezprzewodowy i zestaw słuchawkowy Xbox z edycji limitowanej Forza Horizon 6| Xboxfajne ceny
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. W dniu 18.04.2026 o 23:42, MaZZeo napisał(a):Te tygodniowe playlisty były do zrobienia spokojnie. 1-2h gry i masz wszystko cyknięte. Jednak rzeczywiście zdarzały się sytuacje że było do zdobycia jakieś nowe auto z DLC, a ty byłeś np na urlopie czy z dala od konsoli przez tydzień i dupa :/ zdarzyło mi się wiele razy. Potem szukałem auta na aukcjach ale były do sprzedania za chore pieniądze.Ja chciałbym żeby te sezony nie znikały tylko były przenoszone do osobnej zakładki i jak będę miał więcej czasu, to sobie tam wejść, aktywować i grać. "Konieczność" grania w wyznaczonym terminie to jest moim zdaniem najgorsze co przydarzyło się w grach.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Czyli coś jak w Motorfest, ta gra ma sporo lepszych pomysłów niż Forza.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 13 minut temu, MaZZeo napisał(a):Czyli coś jak w Motorfest, ta gra ma sporo lepszych pomysłów niż Forza.Jeżeli tamten wpis nie wprowadza w błąd, to może zaczęli się uczyć.