Opublikowano 20 kwietnia20 kwi Godzinę temu, Sylvan Wielki napisał(a):Xbox.comKontroler bezprzewodowy i zestaw słuchawkowy Xbox z edycj...Kontroler bezprzewodowy i zestaw słuchawkowy Xbox z edycji limitowanej Forza Horizon 6| Xboxfajne ceny
Opublikowano 21 kwietnia21 kwi W dniu 18.04.2026 o 23:42, MaZZeo napisał(a):Te tygodniowe playlisty były do zrobienia spokojnie. 1-2h gry i masz wszystko cyknięte. Jednak rzeczywiście zdarzały się sytuacje że było do zdobycia jakieś nowe auto z DLC, a ty byłeś np na urlopie czy z dala od konsoli przez tydzień i dupa :/ zdarzyło mi się wiele razy. Potem szukałem auta na aukcjach ale były do sprzedania za chore pieniądze.Ja chciałbym żeby te sezony nie znikały tylko były przenoszone do osobnej zakładki i jak będę miał więcej czasu, to sobie tam wejść, aktywować i grać. "Konieczność" grania w wyznaczonym terminie to jest moim zdaniem najgorsze co przydarzyło się w grach.
Opublikowano 21 kwietnia21 kwi Czyli coś jak w Motorfest, ta gra ma sporo lepszych pomysłów niż Forza.
Opublikowano 21 kwietnia21 kwi 13 minut temu, MaZZeo napisał(a):Czyli coś jak w Motorfest, ta gra ma sporo lepszych pomysłów niż Forza.Jeżeli tamten wpis nie wprowadza w błąd, to może zaczęli się uczyć.
Opublikowano piątek o 11:373 dni 3 godziny temu, ASX napisał(a):DużoDużo to mało powiedziane. Ciekawe ile będzie na PS5.
Opublikowano piątek o 15:053 dni Kolejny tydzień, kolejna playlista i kurwa mam ochotę im przyjebać. 5 zawodów online do zrobienia. Trail mi nie przeszkadza, ale kurwa jak widzę eliminatora i trzy rozgrywki na "placu zabaw", to mnie trzęsie. Nikt w to gówno nie gra, to zmuszają do grania żeby jakiemuś zjebowi od multi statystyki się zgadzały.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. W dniu 1.05.2026 o 13:37, Square napisał(a):Dużo to mało powiedziane. Ciekawe ile będzie na PS5.Standardowo jak na Horizony mniej więcej od czasów czwórki. Kraken pewnie zmniejszy trochę rozmiar. Tak czy siak garnitur wyprasowany i czekamy.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 43 minuty temu, Donatello1991 napisał(a):Macie ogólnie jakiś wielki hajp? Kupujecie czy GP?Ja ze swojej strony to w ogóle, ale też nie byłem nigdy specjalnie zainteresowany forzą. Mam kilkadziesiąt godzin w 4 i 5 i to tyle, spędzone głównie na jeżdżeniu bez celu i tuningowaniu aut. W 6 dalej nie będzie ciekawej fabuły, mimo jakichś przebłysków "od zera do bohatera" to czytałem, że dalej szybko dostajemy samochody, a ścigać się można jedząc drugą ręką kanapkę. O taka sobie gierka żeby się pobawić i poczuć trochę klimat Japonii. Dla mnie to taka produkcja żeby sobie trochę dowyobrażać/dopowiedzieć, poczuć klimat i pobawić się autkami.A no i GP oczywiście : ] Edytowane 15 godzin temu15 godz. przez rafanus2
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. GP na początek, jak się okaże, że w ramach car passa wpadają fury warte uwagi to się zrobi upgrade później.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. U mnie po raz pierwszy w historii serii w sumie zero hajpu. Znowu największa nowość to tak naprawdę zmiana mapy. Jakieś chodzenie po garażu czy jego dekorowanie mnie nie interesuje.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Autor U mnie podobnie, jak na razie zero hajpu, materiałów za bardzo nie oglądam, nawet grafika nie robi na mnie jakiegoś wrażenia. Ale i tak pewnie się skończy na tym, że odpalę na premierę w GP i przez kilkadziesiąt godzin nie będę mógł się oderwać. Co Forza to Forza jednak
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Też sobie sprawdzę w gp na miesiąc, a do kolekcji kiedyś kupię jak już będą 2 dodatki. Hajp zerowy.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Czekam na wersję PS5, a zasadzie na najładniejszą konsolową na PS5 Pro. Potem poczekam na przecenę (albo jakieś kodziki na instant gaming czy innych enebach) i kupię. Do tego czasu też pewnie trochę połatają. Hajpu nie mam, bo to będzie ta sama gra na nowej mapie. Kolorowa, lekka, luźna, zero powagi, wszystko sztucznie pozytywne. Przyjemny arcadeowy model jazdy, ładne widoki. Cieszę się, że wraca duże miasto, bo FH3 to moja ulubiona odsłona serii.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Hype jest, 5 olałem szybko więc czekam. Pudełko zamówione. Ale odpalę dopiero w niedzielę jak wrócę xD.