Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Czegoś mi właśnie brakowało Może dodadzą coś w późniejszym czasie, tylko wewnątrz gry.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 4 minutes ago, Rozi said:Czegoś mi właśnie brakowało Może dodadzą coś w późniejszym czasie, tylko wewnątrz gry.Podobno nie, jakieś debilne wytłumaczenie, że kluby były częścią ekosystemu wewnątrz Xboxa, który już wycofali parę lat temu, ale zachęcają do aktywności na oficjalnym Discordzie Forzy i tam szukanie ekip, to lepsze niż kluby (serio tak to reklamowali)
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. W dwóch ostatnich częściach spięli je z klubami na Xboksie, a te w kwietniu zlikwidowali.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Wygłada to dobrze. Miałem nie kupować, no ale kupiłem, pół bomby za grę dramat.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Nie wiem jak Wy ale ja nie kupowalem zeby grac wczesniej tylko zeby miec fajne fury na start i wiecej kasy a w sieci jest taka nagonka jakby ludzie placili 250 zl zeby zagrac 4 dni wczesniej. Juz o dwoch DLC ktore pewnie bedzie kosztowalo 120+ kazda nie wspomne w cenie.Mozna dostac sie na zamknieta wyspe i pojezdzic po torze. Menu, online, rywale i wyscigi szosowe ;) Edytowane 6 godzin temu6 godz. przez Szymek
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 2 minuty temu, Szymek napisał(a):Nie wiem jak Wy ale ja nie kupowalem zeby grac wczesniej tylko zeby miec fajne fury na start i wiecej kasy a w sieci jest taka nagonka jakby ludzie placili 250 zl zeby zagrac 4 dni wczesniej. Juz o dwoch DLC ktore pewnie bedzie kosztowalo 120+ kazda nie wspomne w cenie.Mozna dostac sie na zamknieta wyspe. Wszak mozna tylko pojezdzic po torze ale to zawsze cos. Menu, online, rywale i wyscigi szosowe ;)Też fury i DLC głównie, jakby nie patrzeć sporo tego dodają w Premium, to w sumie wyjdzie taniej niż gry Blizzarda, gdzie trzeba każde DLC płacić od nowa.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Sory za lekki offtop, ale nie ma chyba tematu ogólnego. Chciałbym się w końcu zapoznać z serią i zastanawiam się czy zaczynać od 6, czy może warto cofnąć się do którejś z wcześniejszych części? I tak muszę czekać aż wyjdzie na ps5, więc w międzyczasie myślałem o zagraniu w 3, bo 1 i 2 ciężko mi będzie ogarnąć ze względu na dostępność, a na 4 i 5 widziałem więcej marudzenia w necie niż na 3. Poradźcie.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. wszystkie są takie same, tylko mapa inna. bierz najnowszą, bo najładniejsza.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Wszystkie części oprócz 5tki, to już tylko pudełka, bo cyfra wycofana. Jak masz czekać, a chcesz pograć, to bierz bez wahania którąkolwiek, bo to nie seria fabularna, tylko wyścigi. Trójka jest super i nadal świetnie wygląda, z tym że pograsz już tylko w podstawki, bo dlc już też niedostępne. No chyba, że jakieś konta/klucze z allegro czy coś.Teraz, tlas napisał(a):wszystkie są takie same, tylko mapa inna. bierz najnowszą, bo najładniejsza.No, ale przecież napisał, że czeka na wersję PS5, więc raczej nie ma jak w nią zagrać.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 8 minut temu, Dahaka napisał(a):Sory za lekki offtop, ale nie ma chyba tematu ogólnego. Chciałbym się w końcu zapoznać z serią i zastanawiam się czy zaczynać od 6, czy może warto cofnąć się do którejś z wcześniejszych części? I tak muszę czekać aż wyjdzie na ps5, więc w międzyczasie myślałem o zagraniu w 3, bo 1 i 2 ciężko mi będzie ogarnąć ze względu na dostępność, a na 4 i 5 widziałem więcej marudzenia w necie niż na 3. Poradźcie.Na PS5 masz tylko 5, to kup 5 i zagraj, super samochodówka.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. No racja, jak chcesz grać na pleju, to nie masz dużego wyboru E: pewnie zaraz ktoś przyjdzie i powie, żebyś nie grał bo Meksyk nudny Edytowane 5 godzin temu5 godz. przez Luqat
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 10 minut temu, Dahaka napisał(a):Sory za lekki offtop, ale nie ma chyba tematu ogólnego. Chciałbym się w końcu zapoznać z serią i zastanawiam się czy zaczynać od 6, czy może warto cofnąć się do którejś z wcześniejszych części? I tak muszę czekać aż wyjdzie na ps5, więc w międzyczasie myślałem o zagraniu w 3, bo 1 i 2 ciężko mi będzie ogarnąć ze względu na dostępność, a na 4 i 5 widziałem więcej marudzenia w necie niż na 3. Poradźcie.Wskakuj w szóstkę, nie ma co się pieścić. Te gry od trzeciej części są już raczej po prostu dopracowywane, nie ma tam żadnych rewolucji i jeśli któraś konkretna mapa do Ciebie nie mówi szczególnie głośno to bierz świeżaka i heja. A jak siedzisz na PS to i tak nie masz wyboru za bardzo, albo weźmiesz piątkę teraz albo będziesz czekać na szóstkę.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Mam jeszcze PC :D 6 mi nie pójdzie na nim ale 3-5 owszem, dlatego o nich w ogóle myślę.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. No, ale przecież napisał, że czeka (musi) na PS5, więc pewnie nie ma jak zagrać Teraz, Dahaka napisał(a):Mam jeszcze PC :D 6 mi nie pójdzie na nim ale 3-5 owszem, dlatego o nich w ogóle myślę.To bierz pan trójkę albo to co Ci podpasuje i jest najtańsze np.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Najlepiej to zaczynać od 6 dzisiaj, ale jeśli nie ma takiej opcji to ogarnął bym 4, ale to chyba już tylko i tak możliwe w wersji fizycznej na xbox-aco do FH6 to juz gram, świetny klimat i szybko chyba się nie znudzę
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Mając i tak game passa doładowanego szkoda mi by było 3 paki na upgrade, dlc się kupi (albo nie zależy co będzie, oby nie znowu hot wheels) jak wyjdzie, car pass będzie w promce za jakiś czas. Ale ważne, że jest wybór, dla każdego coś miłego.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Autor Ja polecam jedynkę. IMO bardzo mało si zestarzała, jest najkrótsza i najbardziej skondensowana. Jak siądzie można poznawać kolejne części. Co prawda nie można jej już kupić cyfrowo i wyszła tylko na xboxie, więc są pewne przeszkody. Ale widziałem że działa już bardzo spoko na emulatorze na PC.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Fajnie jest czasem wrócić do którejś z pierwszych 3 części żeby np. przypomnieć sobie że kiedyś barierki przy drodze nie były zrobione z folii aluminiowej, a samochody czasem dachowały na hopkach i ostrych zakrętach 😄
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 36 minut temu, ASX napisał(a):Ja polecam jedynkę. IMO bardzo mało si zestarzała, jest najkrótsza i najbardziej skondensowana. Jak siądzie można poznawać kolejne części.Co prawda nie można jej już kupić cyfrowo i wyszła tylko na xboxie, więc są pewne przeszkody. Ale widziałem że działa już bardzo spoko na emulatorze na PC.Nie wiem jak w FH6 bo nie grałem jeszcze ale soundtrack FH1 to coś wspaniałego, absolutny top gier, do tego jedynka ma swój unikalny klimat i jubileuszowego patcha 4K na XSX od
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Godzinę temu, Dahaka napisał(a):Sory za lekki offtop, ale nie ma chyba tematu ogólnego. Chciałbym się w końcu zapoznać z serią i zastanawiam się czy zaczynać od 6, czy może warto cofnąć się do którejś z wcześniejszych części? I tak muszę czekać aż wyjdzie na ps5, więc w międzyczasie myślałem o zagraniu w 3, bo 1 i 2 ciężko mi będzie ogarnąć ze względu na dostępność, a na 4 i 5 widziałem więcej marudzenia w necie niż na 3. Poradźcie.Jak dorwiesz gdzieś FH3, to szczerze polecam. Poszukaj pudełka, bo ceny w kluczykowniach na ten tytuł są absurdalne. Mapa jest kapitalna, model jazdy to w zasadzie to samo co w kolejnych odsłonach (czyli świetny arcade), muzyka imo najlepsza w serii (do dzisiaj mam w aucie playlisty z numerami z FH3), cringe-meter nie wybija w kosmos jak w FH5 przez durne dialogi. Minusem na pewno jest jedynie 30fps - gra nie dostała boosta na konsole Series. W moim osobistym rankingu FH3>FH4>FH5 pod względem klimatu - od strony technicznej wiadomo, kolejność odwrotna. Z FH6 czekam na premierę na PS5, więc się nie wypowiem (chyba, że się pojawi w GeForce Now to ogram szybciej). FH5 grałem i na Series X i na PS5 Pro - i wersja plejakowa zauważalnie ładniejsza.Edit: dopiero doczytałem, że masz PC - w takim razie największy problem konsolowej FH3 odpada. Edytowane 4 godziny temu4 godz. przez Pianista911
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Co śmieszne, to gra zaczytała mi zakupiona mapę skarbów z poprzedniej części i odblokowałem sobie wszystko za darmo. AI mówi, że to częsty błąd i licencja z poprzedniej części jest błędnie zaczytywana do nowej podczas premiery. Nic, paręnaście złotych w kieszeni.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. W 4 i 5 grałem zawsze online, a się zastanawiam czy ta gra (6) ma sens offline? Ktoś tak kiedyś gral? W tej nowej części też są/będą te tygodniowe playlisty?
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 1 godzinę temu, ASX napisał(a):Ja polecam jedynkę. Wredny przeloguj