Opublikowano niedziela o 10:322 dni No dlss daje piękny ghosting. Ja gram z TAA rt low cała reszta max i 4k. RT ogólnie warto dać nawet na low, bo jest różnica, zresztą podglądnąc można przez przełączanie. Cudownie wygląda. Sprawdziłem też na XSX no i też jest dobrze. Nawet byłem zaskoczony jak bardzo, ale jak zaraz przełączyłem na pc to jednak duża różnica.Miasto jest super, panorama z daleka oddaje świetnie wielkość mapy.
Opublikowano niedziela o 10:552 dni na którym presecie DLSS gracie? podobno warto zmienić na M, bo defaultowo forza korzysta z jakiegoś starszego
Opublikowano niedziela o 11:252 dni 1 godzinę temu, wojtas011 napisał(a):Ale zmasakrowali Horizon Pulse, zrobili z niego drugi Bass Arena, brakuje muzyki w stylu CHVRCHES czy Odesza.Ogólnie soundtrack jest strasznie nijaki, przez 4 godziny nic mi nie wpadło w uchoXS upgrade od piątki zaliczył niesamowity, po tej jebanej abominacji teraz czuję się jakby z każdym następnym trackiem w tle jakiś pracownik Playgrounf mówił "ajm sory", i dobrze.
Opublikowano niedziela o 18:132 dni Trzeci raz sprzedali tę samą grę, ale kurna za samą mapę należą im się brawa. Kolejne godziny lecą, a ja cały czas odkrywam ciekawe miejscówki.
Opublikowano niedziela o 21:181 dzień 11 godzin temu, KrYcHu_89 napisał(a):Na PC przynajmniej na mojej konfiguracji gry nie ominęły jednak problemy, ale 10 minut zabawy suwaczkami i stuttering prawie wyeliminowany, w samochodówkach to podstawa. FSR 4.03 robi robotę również, ale jest bardzo duża różnica pomiędzy native, a quality, ten drugi nie radzi sobie dobrze z krawędziamy w mieście. Zostawiłem na native i lock 88 fps (połowa z moich 175 fps) + ultra i śmiga ładnie.
Opublikowano niedziela o 22:381 dzień https://www.gamerguides.com/forza-horizon-6/maps/japaninteraktywna mapa, szczególnie polecam aftermarket cars. dobre fury można wyrwać, wiele to Forza Edition
Opublikowano wczoraj o 05:06 1 dzień Autor pamiętacie jeszcze jak kilka lat temu ludzie pisali że Game Pass obniży jakość gier? Kiedy ostatnio inny developer miał taką serie?
Opublikowano wczoraj o 11:58 1 dzień Własnie jestem w pracy, obok mnie Legion Go z odpalonym FH6, Auto-drive włączone,wybieram z listy rekomendowany event, auto tam samo jedzie, odpalam wyścig, auto-drive wygrywa, i tak w kółko, dobre na te wyścigi które nie mam za bardzo ochotyPodoba mi się tej Japonii Edytowane wczoraj o 12:00 1 dzień przez Labtec
Opublikowano wczoraj o 12:15 1 dzień Mi też się podoba w Japonii. Najlepsza warstwa tej gry to właśnie mapa. I to nie tylko dlatego że Japonia chociaż to robi większą część roboty. Jest fajniejsza lepiej wertykalnie ukształtowana niż np Meksyk. Można jezdzic i się zachwycać.Grałem w weekend mam już 85 aut i jestem milionerem. Dobrze się z tym czuje bo w życiu jestem nikim.Menusy i nawigacja po nich jest lepiej zrobiona, wszystko odchudzone i przejrzyste. Gra łatwiejsza z miejsca daje 3 gwiazdki prawie za wzytsko. Jak włączyłem to myślalem że długo nie pogram bo znowu to samo ale jak wciągnęło to trzyma mocno i czyscze mapke jak pojebany.
Opublikowano wczoraj o 14:56 1 dzień 2 godziny temu, devilbot napisał(a):Mi też się podoba w Japonii. Najlepsza warstwa tej gry to właśnie mapa. I to nie tylko dlatego że Japonia chociaż to robi większą część roboty. Jest fajniejsza lepiej wertykalnie ukształtowana niż np Meksyk. Można jezdzic i się zachwycać.Grałem w weekend mam już 85 aut i jestem milionerem. Dobrze się z tym czuje bo w życiu jestem nikim.Menusy i nawigacja po nich jest lepiej zrobiona, wszystko odchudzone i przejrzyste. Gra łatwiejsza z miejsca daje 3 gwiazdki prawie za wzytsko.Jak włączyłem to myślalem że długo nie pogram bo znowu to samo ale jak wciągnęło to trzyma mocno i czyscze mapke jak pojebany.Ja tam dostaje regularny wpierdol od AI na przeciętnym.
Opublikowano wczoraj o 15:06 1 dzień Do poziomu ekspert to zawsze kwestia w sumie auta. Potem ai leci w uja.
Opublikowano wczoraj o 15:12 1 dzień Ai leci w chuja zwłaszcza w cross country, tylko na serie zdarza mi się powtarzać. Gram na above averge z linią hamowania, reszta defaultowo.
Opublikowano wczoraj o 15:30 1 dzień 32 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):Ja tam dostaje regularny wpierdol od AI na przeciętnym.Nie, no, ten poziom jest jeszcze w miarę, schody zaczynają się już na nadprzeciętnym, zwłaszcza w wyścigach przełajowych i szutrowych, z naciskiem na przełajowe, ja nie wiem, jakim chujem tam samochody tak zapierdalają, starając się w miarę trzymać ich tempo, a i tak wykurwiają.
Opublikowano wczoraj o 16:15 1 dzień No całkiem miło się jeździ, graficzka tez niczego sobie pewnie z tydzień będę sobie zwiedzał Japonię zanim mi się znudzi
Opublikowano wczoraj o 16:27 1 dzień tak w ogóle wyłączacie te linie hamowania we wyścigach? zawsze mnie irytowały.
Opublikowano wczoraj o 16:33 1 dzień 4 godziny temu, Labtec napisał(a):Własnie jestem w pracy, obok mnie Legion Go z odpalonym FH6, Auto-drive włączone,wybieram z listy rekomendowany event, auto tam samo jedzie, odpalam wyścig, auto-drive wygrywa, i tak w kółko, dobre na te wyścigi które nie mam za bardzo ochoty.Podoba mi się tej JaponiiMiałem to jakoś skomentować, ale w sumie nie wiem po co.
Opublikowano wczoraj o 17:18 1 dzień AI drajwatarów czituje mocno, dlatego Above Average bez żalu, nie będę się szarpać z jednym wyścigiem po 10 razy albo przerabiał wszystkiego na AWD. Ale jeździ się mega dobrze.
Opublikowano wczoraj o 17:22 1 dzień Czyli z AI jest tak jak zawsze - albo jest nie do wygrania albo za łatwo? W każdej forzie w sumie tak było, Ziobro zaskoczenia.
Opublikowano wczoraj o 17:52 1 dzień Jedynie Highly Skilled jest dla mnie taki w miarę do ogarnięcia z jakimś tam wyzwaniem, ale wtedy trzeba dobrze furkę dobrać.2 godziny temu, Figaro napisał(a):tak w ogóle wyłączacie te linie hamowania we wyścigach? zawsze mnie irytowały.A jak inaczej nauczyć się trasy? Z tymi liniami to jedziesz i czekasz aż zrobi się czerwone, takie granie to dobre dla ludzi co totalnie nie potrafią w ścigałki. Sam jestem raczej leszczem w tym gatunku, ale nie aż takim żeby grać z jakimiś bazgrołami na jezdni.
Opublikowano wczoraj o 18:48 1 dzień 2 godziny temu, Figaro napisał(a):tak w ogóle wyłączacie te linie hamowania we wyścigach? zawsze mnie irytowały.Oczywiście. Psują immersję.
Opublikowano wczoraj o 19:07 1 dzień 1 hour ago, bartiz said:Czyli z AI jest tak jak zawsze - albo jest nie do wygrania albo za łatwo? W każdej forzie w sumie tak było, Ziobro zaskoczenia.Tak, nawet jest fajne nagranie na reddicie, jak widać jak AI dostaje boosta do grawitacji (w 5 też tak było) i nagle przyciska je do ziemi (opony wchodzą w nadkola) i z kosmiczną prędkością przejeżdża zakręty. Nic się nie nauczyli jak widać po AI w Motorsporcie.
Opublikowano wczoraj o 19:41 1 dzień Ai chujowe tak, zastąpi was niedługo w pracy ale nie nauczy się jeździć w forzie ani grać w nowe herosy gdzie również ostro oszukuje.Dobra zmiana że fast travel jest darmowy do każdego miejsca na drodze w którym byliśmy.Włączyłem z ciekawości na rogu Ally x i widać optymalizacja bardzo dobra. Nawet bez upscalerow natywnie wyciąga 60 klatek w fullhd i bez problemu można by grać nawet na monitorze w godnej jakości.
Opublikowano wczoraj o 19:50 1 dzień Ja mam pytanie z innej beczki: czy znajdują się w grze "pancerne" drzewa czy patrząc po rajdowym dodatku do 5 wszystkie chaszcze są do połamania i wyrwania?
Opublikowano wczoraj o 19:53 1 dzień 1 minutę temu, McDrive napisał(a):Ja mam pytanie z innej beczki: czy znajdują się w grze "pancerne" drzewa czy patrząc po rajdowym dodatku do 5 wszystkie chaszcze są do połamania i wyrwania?Wszystko jest do skoszenia. Oprócz kwitnących wiśni bo to dziedzictwo kulturowe Japonii.Zrobili tak bo teraz lasy naprawdę są realistyczne i gęste, gdyby można było walnąć dzwona na każdym drzewie nie przejechał byś nigdzie na skróty.Jedyna słuszna decyzja designerska w tym wypadku imo.