Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 3 minuty temu, Chewie napisał(a):Porównałem RX6600 do 5060 mobile na techpowerup i różnica 1% na korzyść 6600 więc nie wiem skąd wziąłeś to 25Proszę bardzo, masz bezpośrednio 7600S (który jest troszeczkę wolniejszy od M) vs 5060. W każdym innym teście 5060 też jest szybszy. Najprawdopodobniej inny zestaw gier był na techpowerup i z tego wynika dziwny wynik.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 18 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Od dzisiaj na Windows już nie. Podmienia jak ta lala w sterowniku.Gdzie jest ta opcja? Bo nadal jest przypis o wymaganym FSR 3.1
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 5 minut temu, łom napisał(a):Gdzie jest ta opcja? Bo nadal jest przypis o wymaganym FSR 3.1Fakt, bez FSR 3 nie swapuje, w W3 miałem Optiscaler włączony dlatego z FSR2 walnął.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Dobra panowie jakby ktoś się jeszcze wahał to Rychu mówi że za tę cenę 5700 zł to warto (5:13)
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Rysiu i jego MASZYNA PAROWA.Wiem Devilbot że to Twój idol ale kurwa nie da się go słuchać
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Rychu S.Kennedy, zAkolakuss i ten trzeci co napierdala meneli - spokojnie top 3 najlepszych ludologów z anime.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Po prostu zazdrościcie mu wiedzy o grach wideo, kontaktów branżowych, sławy i formy.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Obejrzałem film Digital Foundry.Resident na low dopiero plynnie, Forza 6 na low dopiero plynnie. WTF? Serio ktos to rozważa kupić?
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. no tak, dwie kości 8GB dają lepszą wydajność niż jedna 16GB, ale są to minimalne różnice. Valve zaczynało od dwóch kości, ale z racji niedoborów na rynku później zdecydowało się na pojedynczą 16GB, przynajmniej tak tłumaczą ich inżynierowie.Swoją drogą zastanawiając się nad wysoką ceną Steam Machine, nawet w stosunku do budowania własnego PCta. To zastanawiam się czy to może mieć związek z OEM. Tak dla przykładu np. laptopy Surface od MS funkcjonują jako model referencyjny i celowo nie są agresywnie wyceniane i produkowane w dużych ilościach, aby nie odstraszać i nie robić zbyt dużej konkurencji producentom OEM. Jeśli Valve faktycznie chodzi bardziej o popularyzacje SteamOSa niż sprzedaż własnego sprzętu to mogli dość do podobnego wniosku. Zbyt agresywna wycena Steam Machine mogłaby odstraszać Asusa Lenovo i inne firmy w podjęciu decyzji robieniu własnych Maszyn Parowych. A wiadomo że tego Valve właśnie chcę.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Zeby te 2 kostki mialy znaczenie to trzeba miec wiecej niz 60 fps ;).