Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Remedy co część swojej gry bawi się gatunkami z tego co widać. Tu przedstawiają coś w rodzaju slashera chyba. Jedynka mi się bardzo podobała, jak dla mnie ich najlepszy szpil, ale to trochę nie wiem.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ja mocno liczyłem na kontynuacje przygód Pani Dyrektor. Jedynka siadła potężnie a ten trailer wzbudził lekkie obawy. Klimat na pewno będzie poteżny ale co do reszty to czekam na więcej info.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Nieźle ryzykują z tym gameplayemJednak właśnie za to mam dużo szacunku do Remedy, ziomki robią gry po swojemu nie oglądając się na żadne trendy. Już Alan Wake 2 był ostro abstrakcyjnym doświadczeniem, a coś mi mówi że tu pójdą jeszcze krok dalej i chociażby z tego powodu warto mieć gierkę na uwadze
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Czekam, zwłaszcza, że do jedynki mam spory sentyment, bo to była pierwsza gra odpalona na nowym (wtedy) kompie i przesiadce z PS4, więc robiła wrażenie tym bardziej.
Opublikowano 57 minut temu57 min Jedynka mnie nie zachwyciła, ale ten trailer wzbudził zainteresowanie. Dobrze że miejscówki będą inne, a nie tylko powierzchnie biurowe.