Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Control Resonant

Featured Replies

Opublikowano

Jedynka mnie jakoś nie porwała, ale na forum są fani

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 405
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nieźle ryzykują z tym gameplayem Jednak właśnie za to mam dużo szacunku do Remedy, ziomki robią gry po swojemu nie oglądając się na żadne trendy. Już Alan Wake 2 był ostro abstrakcyjnym doświadczen

• Devil May Control. Chylę czoła za odwagę i kreatywność, ale po tym jak mieli problem żeby zarobić na Alan Wake 2 i porażce FBC: Firebreak to mogą tym ruchem kopać sobie grób. Jedynka była bardzo przyj

• To może być czarny koń w przyszłym roku, jaram się.

Opublikowano

Remedy co część swojej gry bawi się gatunkami z tego co widać. Tu przedstawiają coś w rodzaju slashera chyba. Jedynka mi się bardzo podobała, jak dla mnie ich najlepszy szpil, ale to trochę nie wiem.

Opublikowano

Ja mocno liczyłem na kontynuacje przygód Pani Dyrektor. Jedynka siadła potężnie a ten trailer wzbudził lekkie obawy. Klimat na pewno będzie poteżny ale co do reszty to czekam na więcej info.

Opublikowano

Nieźle ryzykują z tym gameplayem

bold-strategy-cotton.jpg

Jednak właśnie za to mam dużo szacunku do Remedy, ziomki robią gry po swojemu nie oglądając się na żadne trendy. Już Alan Wake 2 był ostro abstrakcyjnym doświadczeniem, a coś mi mówi że tu pójdą jeszcze krok dalej i chociażby z tego powodu warto mieć gierkę na uwadze

Opublikowano

Czekam, zwłaszcza, że do jedynki mam spory sentyment, bo to była pierwsza gra odpalona na nowym (wtedy) kompie i przesiadce z PS4, więc robiła wrażenie tym bardziej.

Opublikowano

Jedynka mnie nie zachwyciła, ale ten trailer wzbudził zainteresowanie. Dobrze że miejscówki będą inne, a nie tylko powierzchnie biurowe.

Opublikowano

Devil May Control. Chylę czoła za odwagę i kreatywność, ale po tym jak mieli problem żeby zarobić na Alan Wake 2 i porażce FBC: Firebreak to mogą tym ruchem kopać sobie grób. Jedynka była bardzo przyjemna, mimo wtórnych lokacji ukończyłem z dodatkami i uśmiechem. Trzymam kciuki.

Opublikowano

Fhooy szanuję za nie odcinanie kuponów, tylko pójście w zupełnie inny gatunek.
W sumie już pierwsze Control miało soulsowe naleciałości, więc tak naprawdę zmiana dotyczy jedynie dystansu, na jakim będziemy toczyć walkę.
Mega się jaram, obok nowej Lary (ale tej na 2026, nie tej na 2027) to najlepsza zapowiedź tego show.

Opublikowano

Podobno nie będzie polskich napisów nawet więc niech spadają. W tych czasach napisy to powinien być standard.

Opublikowano

Gra na pewno będzie świetna, ale niestety to będzie kolejna produkcja na której nie zarobią. Pierwszej części udało się wyjść trochę poza ich betonowy fandom, natomiast mocna zmiana koncepcji wróci ich do ustawień fabrycznych.

Szacunek natomiast, że nie odcinają kuponów i robią kolejną pokręconą grę :)

Opublikowano

Wiem, że akolitów jedynki jest na forum na kopy. Mnie ona totalnie znudziła, znużyła i przez swój chorobliwy i nieciekawy backtracking ostatecznie pokonała. O ile dwójka skończy z BT i zaproponuje różnorodniejsze miejscówki to wówczas trafi na moją wishlistę.

Opublikowano
1 godzinę temu, SnoD napisał(a):

Gra na pewno będzie świetna, ale niestety to będzie kolejna produkcja na której nie zarobią. Pierwszej części udało się wyjść trochę poza ich betonowy fandom, natomiast mocna zmiana koncepcji wróci ich do ustawień fabrycznych.

Szacunek natomiast, że nie odcinają kuponów i robią kolejną pokręconą grę :)

Wychodzi na Steam, więc na pewno to już będzie spory boost do sprzedaży.

Godzinę temu, Czezare napisał(a):

Wiem, że akolitów jedynki jest na forum na kopy. Mnie ona totalnie znudziła, znużyła i przez swój chorobliwy i nieciekawy backtracking ostatecznie pokonała. O ile dwójka skończy z BT i zaproponuje różnorodniejsze miejscówki to wówczas trafi na moją wishlistę.

Czemu akurat backtracking nie wszedł? Fajna strukturka metroidvanii była w jedynce, nie nazwałbym tego okropnym.

Opublikowano

Jedyne co było męczące w jedynce, to te losowe ataki na biuro, szczególnie w tych samych miejscach.

Tutaj widać, że klimat będzie srogi, ale kurwa już nie podoba mi się zmiana broni na białą zamiast strzeleckiej, ale czekam żeby zobaczyć co będzie.