Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Remedy co część swojej gry bawi się gatunkami z tego co widać. Tu przedstawiają coś w rodzaju slashera chyba. Jedynka mi się bardzo podobała, jak dla mnie ich najlepszy szpil, ale to trochę nie wiem.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Ja mocno liczyłem na kontynuacje przygód Pani Dyrektor. Jedynka siadła potężnie a ten trailer wzbudził lekkie obawy. Klimat na pewno będzie poteżny ale co do reszty to czekam na więcej info.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Nieźle ryzykują z tym gameplayemJednak właśnie za to mam dużo szacunku do Remedy, ziomki robią gry po swojemu nie oglądając się na żadne trendy. Już Alan Wake 2 był ostro abstrakcyjnym doświadczeniem, a coś mi mówi że tu pójdą jeszcze krok dalej i chociażby z tego powodu warto mieć gierkę na uwadze
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Czekam, zwłaszcza, że do jedynki mam spory sentyment, bo to była pierwsza gra odpalona na nowym (wtedy) kompie i przesiadce z PS4, więc robiła wrażenie tym bardziej.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Jedynka mnie nie zachwyciła, ale ten trailer wzbudził zainteresowanie. Dobrze że miejscówki będą inne, a nie tylko powierzchnie biurowe.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Devil May Control. Chylę czoła za odwagę i kreatywność, ale po tym jak mieli problem żeby zarobić na Alan Wake 2 i porażce FBC: Firebreak to mogą tym ruchem kopać sobie grób. Jedynka była bardzo przyjemna, mimo wtórnych lokacji ukończyłem z dodatkami i uśmiechem. Trzymam kciuki.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Fhooy szanuję za nie odcinanie kuponów, tylko pójście w zupełnie inny gatunek. W sumie już pierwsze Control miało soulsowe naleciałości, więc tak naprawdę zmiana dotyczy jedynie dystansu, na jakim będziemy toczyć walkę.Mega się jaram, obok nowej Lary (ale tej na 2026, nie tej na 2027) to najlepsza zapowiedź tego show.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Podobno nie będzie polskich napisów nawet więc niech spadają. W tych czasach napisy to powinien być standard.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Gra na pewno będzie świetna, ale niestety to będzie kolejna produkcja na której nie zarobią. Pierwszej części udało się wyjść trochę poza ich betonowy fandom, natomiast mocna zmiana koncepcji wróci ich do ustawień fabrycznych.Szacunek natomiast, że nie odcinają kuponów i robią kolejną pokręconą grę :)
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Wiem, że akolitów jedynki jest na forum na kopy. Mnie ona totalnie znudziła, znużyła i przez swój chorobliwy i nieciekawy backtracking ostatecznie pokonała. O ile dwójka skończy z BT i zaproponuje różnorodniejsze miejscówki to wówczas trafi na moją wishlistę.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 1 godzinę temu, SnoD napisał(a):Gra na pewno będzie świetna, ale niestety to będzie kolejna produkcja na której nie zarobią. Pierwszej części udało się wyjść trochę poza ich betonowy fandom, natomiast mocna zmiana koncepcji wróci ich do ustawień fabrycznych.Szacunek natomiast, że nie odcinają kuponów i robią kolejną pokręconą grę :)Wychodzi na Steam, więc na pewno to już będzie spory boost do sprzedaży. Godzinę temu, Czezare napisał(a):Wiem, że akolitów jedynki jest na forum na kopy. Mnie ona totalnie znudziła, znużyła i przez swój chorobliwy i nieciekawy backtracking ostatecznie pokonała. O ile dwójka skończy z BT i zaproponuje różnorodniejsze miejscówki to wówczas trafi na moją wishlistę.Czemu akurat backtracking nie wszedł? Fajna strukturka metroidvanii była w jedynce, nie nazwałbym tego okropnym.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Jedyne co było męczące w jedynce, to te losowe ataki na biuro, szczególnie w tych samych miejscach.Tutaj widać, że klimat będzie srogi, ale kurwa już nie podoba mi się zmiana broni na białą zamiast strzeleckiej, ale czekam żeby zobaczyć co będzie.