Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Wjeżdża day1. Się zastanawiałem kiedy coś pokażą z następnej gry, a tu proszę niespodzianka.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Tego sie nie spodziewałem. Powtórzę sie, świetny początek. Mają mnie
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Partnering with PlayStation Studios has empowered us to craft an even larger world – one built with an emphasis on tightly designed regions, deliberate progression, and a strong sense of adventure.https://blog.playstation.com/2026/02/12/kena-scars-of-kosmora-announced-for-ps5-and-pc-out-2026/Ciekawe czy cena wskoczy na standardowe 339 czy będzie bliżej 250.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Skoro skala większa to i cena też. Jedynka miała premierę 5 lat temu.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Jedynka była całkiem dobra, miło wspominam, a tutaj wszystko wygląda na większe i ładniejsze. Nie wiem czy kupie day1, ale zagram na pewno. Chyba największa niespodzianka pokazu.
Opublikowano 36 minut temu36 min Jedyneczka była dla wyśmienita bardzo się cieszę, że zapowiedzieli dwójeczkę.