Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Wjeżdża day1. Się zastanawiałem kiedy coś pokażą z następnej gry, a tu proszę niespodzianka.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Tego sie nie spodziewałem. Powtórzę sie, świetny początek. Mają mnie
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Partnering with PlayStation Studios has empowered us to craft an even larger world – one built with an emphasis on tightly designed regions, deliberate progression, and a strong sense of adventure.https://blog.playstation.com/2026/02/12/kena-scars-of-kosmora-announced-for-ps5-and-pc-out-2026/Ciekawe czy cena wskoczy na standardowe 339 czy będzie bliżej 250.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Skoro skala większa to i cena też. Jedynka miała premierę 5 lat temu.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Jedynka była całkiem dobra, miło wspominam, a tutaj wszystko wygląda na większe i ładniejsze. Nie wiem czy kupie day1, ale zagram na pewno. Chyba największa niespodzianka pokazu.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Jedyneczka była dla wyśmienita bardzo się cieszę, że zapowiedzieli dwójeczkę.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Rewelacja Pierwszą część bardzo lubię, dwójeczka od razu na radar wskakuje.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Jedynka jest super, tutaj wstępnie widać że nie mieszają zbyt ostro w formule, a tylko dowalą skalę
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Żeby tylko nie zrobili z tego open worlda albo wrzucą jakiś duży obszar, patrz MP4, na siłę żeby było na czasie.Jedynka była bardzo dobra także dwójka też będzie pewnie grana.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Cały czas mam jedynkę w pudełku jeszcze nierozpakowaną. Chyba po ukończeniu pajączka zagram sobie w ten tytuł wreszcie. A czy mi się wydawało, czy na samym początku wczorajszego ogłoszenia było logo PlayStation Studios, czy źle widziałem?
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Zakup Day 1 - po Bridge of Spirits mam zaufanie do Ember Lab. Grając w pierwszą część, urzekała ona grafiką, mechanikami i muzyką - dla mnie gra była sporą niespodzianką.Tutaj widzę, że tylko będzie lepiej! Edytowane 3 godziny temu3 godz. przez Snake_Plissken
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Kena Zastanawiałem się co Ember Lab robią i fajnie że kontynuują tę historię, choć po cichu jednak liczyłem na jakieś nowe IP, ale wiadomo w jakich czasach żyjemy.Jedynczkę mega dobrze wspominam, choć wiąże się z nią zabawna historia, bo dopiero gdzieś w okolicach połowy gry zorientowałem się że jest drzewko rozwoju. :D
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Na pewno gra pokazu, jedynka byłą naprawdę dobra, ale tutaj widać przeskok we wszystkim. Materiał na duży hit.
Opublikowano 4 minuty temu4 min Wlatuje day one. Jedynka świetna. Trochę smutno, że teraz taką kontynuację robi się 5 lat a nie 2-3 lata.