Opublikowano czwartek o 22:082 dni Wjeżdża day1. Się zastanawiałem kiedy coś pokażą z następnej gry, a tu proszę niespodzianka.
Opublikowano czwartek o 22:102 dni Tego sie nie spodziewałem. Powtórzę sie, świetny początek. Mają mnie
Opublikowano czwartek o 22:252 dni Partnering with PlayStation Studios has empowered us to craft an even larger world – one built with an emphasis on tightly designed regions, deliberate progression, and a strong sense of adventure.https://blog.playstation.com/2026/02/12/kena-scars-of-kosmora-announced-for-ps5-and-pc-out-2026/Ciekawe czy cena wskoczy na standardowe 339 czy będzie bliżej 250.
Opublikowano czwartek o 22:302 dni Skoro skala większa to i cena też. Jedynka miała premierę 5 lat temu.
Opublikowano czwartek o 23:202 dni Jedynka była całkiem dobra, miło wspominam, a tutaj wszystko wygląda na większe i ładniejsze. Nie wiem czy kupie day1, ale zagram na pewno. Chyba największa niespodzianka pokazu.
Opublikowano wczoraj o 06:06 1 dzień Jedyneczka była dla wyśmienita bardzo się cieszę, że zapowiedzieli dwójeczkę.
Opublikowano wczoraj o 07:30 1 dzień Rewelacja Pierwszą część bardzo lubię, dwójeczka od razu na radar wskakuje.
Opublikowano wczoraj o 07:35 1 dzień Jedynka jest super, tutaj wstępnie widać że nie mieszają zbyt ostro w formule, a tylko dowalą skalę
Opublikowano wczoraj o 07:39 1 dzień Żeby tylko nie zrobili z tego open worlda albo wrzucą jakiś duży obszar, patrz MP4, na siłę żeby było na czasie.Jedynka była bardzo dobra także dwójka też będzie pewnie grana.
Opublikowano wczoraj o 08:21 1 dzień Cały czas mam jedynkę w pudełku jeszcze nierozpakowaną. Chyba po ukończeniu pajączka zagram sobie w ten tytuł wreszcie. A czy mi się wydawało, czy na samym początku wczorajszego ogłoszenia było logo PlayStation Studios, czy źle widziałem?
Opublikowano wczoraj o 08:39 1 dzień Zakup Day 1 - po Bridge of Spirits mam zaufanie do Ember Lab. Grając w pierwszą część, urzekała ona grafiką, mechanikami i muzyką - dla mnie gra była sporą niespodzianką.Tutaj widzę, że tylko będzie lepiej! Edytowane wczoraj o 08:39 1 dzień przez Snake_Plissken
Opublikowano wczoraj o 09:21 1 dzień Kena Zastanawiałem się co Ember Lab robią i fajnie że kontynuują tę historię, choć po cichu jednak liczyłem na jakieś nowe IP, ale wiadomo w jakich czasach żyjemy.Jedynczkę mega dobrze wspominam, choć wiąże się z nią zabawna historia, bo dopiero gdzieś w okolicach połowy gry zorientowałem się że jest drzewko rozwoju. :D
Opublikowano wczoraj o 10:24 1 dzień Na pewno gra pokazu, jedynka byłą naprawdę dobra, ale tutaj widać przeskok we wszystkim. Materiał na duży hit.
Opublikowano wczoraj o 11:32 1 dzień Największa bomba i gra targów. W sumie chyba jedyna niespodzianka.
Opublikowano wczoraj o 11:42 1 dzień Wlatuje day one. Jedynka świetna. Trochę smutno, że teraz taką kontynuację robi się 5 lat a nie 2-3 lata.
Opublikowano wczoraj o 12:35 1 dzień 4 godziny temu, MacLeSkr napisał(a):A czy mi się wydawało, czy na samym początku wczorajszego ogłoszenia było logo PlayStation Studios, czy źle widziałem?Było, ale to chyba raczej z faktu, że gra powstaje we współpracy z PlayStation.
Opublikowano wczoraj o 13:18 1 dzień Częścią pierwszą sprawili, że dwójka u mnie day1. Mam nadzieję, że hard będzie na podobym poziomie.
Opublikowano wczoraj o 17:19 1 dzień 4 godziny temu, Square napisał(a):Było, ale to chyba raczej z faktu, że gra powstaje we współpracy z PlayStation.Nie zdziwię się, jak Ember Lab prędzej czy później dołączy do PlayStation Studios. To częsta strategia u Sony - najpierw nawiązanie ekskluzywnej współpracy z danym studiem przy kilku projektach, a potem jeśli wszystko się układa, ewentualne wykupienie.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 18 godzin temu, Pix napisał(a):Nie zdziwię się, jak Ember Lab prędzej czy później dołączy do PlayStation Studios. To częsta strategia u Sony - najpierw nawiązanie ekskluzywnej współpracy z danym studiem przy kilku projektach, a potem jeśli wszystko się układa, ewentualne wykupienie. A potem nacisk na Gaas, projekt zdycha albo jest totalną szmirą i czekanie na normalny single AA/AAA min kolejne 5 lat
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Może nie będzie tak źle. Wygląda na to, że jest ostatnio w PlayStation Studios lekka korekta kursu po rządach pijaka Jimbo. Kilka lat i gier przez to straciliśmy, ale może jest jeszcze nadzieja.