Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Assassin's Creed: Black Flag Resynced

Featured Replies

• Odpowiedzi 360
  • Wyświetleń 21 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Rooofie
    Rooofie

Wiele można mówić o Ubisofcie ale trzeba przyznać, że napierdalają tymi swoimi średniakami z taką częstotliwością, że cały czas jest w co od nich grać. A czasami nawet zdarzą się perełki pokroju tego

• Forumowicze w Shadows: co to kurwa jest, dawać stare Asasiny Forumowicze w Black Flag Remake: co to kurwa jest, dawać Shadows

• Bzduras
    Bzduras

Skończone, 42h z kilkoma poboczniakami. Przyjemny ubiraczek, raz na dwa lata można sobie ograć i ruszyć dalej ze swoim życiem. Powrót do starej formuły był przyjemny, erpegowa naleciałość zleżała się

Opublikowano

Ta faworyzacja zjebo-influencerów growych strasznie wkurwiająca. Ubisoft rozdaje im te gry za darmo, zaspamują cały internet tymi spojlerami, a chłop z forumka musi czekać na premierę i w dodatku zapłacić za grę.

Opublikowano

Najpierw Crimson, potem Batman, teraz też nie wytrzymałem i zakupione. Byle do piątku, bo wolne a raczej przed 2 zmianą w czwartek mi nie przyjdzie.

Opublikowano

Sa jakies dobre deale na kodziki steam czy wszystko do sklepiku ubi?

Edytowane przez Sebas

Opublikowano
  • Autor

Wjeżdżam w to po robocie.

Opublikowano

Jak ktoś chce po taniości to może kupić za 75 zł dostęp do Ubi premium i można grać.

Edytowane przez rafanus2

Opublikowano

U mnie niby dopiero w piątek w paczkomacie.
Niezbyt podobają mi się te tekkenowo-arcade'owe countery z rozbłyskami - wolałbym, żeby poszli z tym remake'm w takie bardziej RDRowo-immersyjne klimaty.

Opublikowano

też się skusiłem bo klasyczna formuła z upgrade'ami z Shadows do mnie przemawia

playtime waha się między 40-60h u tych co grali

większość recenzji chwali ten remake, poza jedną

Edytowane przez nero2082

Opublikowano
58 minut temu, PiotrekP napisał(a):

Komuś już wysłali? Pewnie dopiero popołudniu ruszą, zależy od sklepu.

Dejw już wysłał do mnie paczuszkę obama

Opublikowano
15 minut temu, Donatello1991 napisał(a):

Wątek współczesny wycięty? Minus.

Jutro wjeżdżam na pełnej. Szkoda, że na steam jak w lesie i o 18, ale uj.

Dla mnie mega plus, ten wątek współczesny to była tragedia szczególnie w Black Flag gdzie chodziliśmy z perspektywy pierwszej osoby po biurze.

Opublikowano
23 minuty temu, Donatello1991 napisał(a):

Wątek współczesny wycięty? Minus.

Jutro wjeżdżam na pełnej. Szkoda, że na steam jak w lesie i o 18, ale uj.

A nie o 16?

Opublikowano

Do mnie już jedzie i tak dopiero w piątek odpalę. Kupiłem na allegro, zawsze parę groszy dzięki smart zaoszczędzone. Choć i tak wcześniej była taniej.

Opublikowano

też mam już w drodze (typ ForGamers z alle) klasa jakby doszło wcześniej

Opublikowano

ForGamers = BlueGames. Zawsze wszystko na czas, zero problemów. Mojej kurier od nich nie odebrał, więc pewnie piąteczek…

Opublikowano

W reckach wielu mówi o licznych błędach wersji recenzenciej, warto zwrócić na to uwagę, pytanie, czy dzięki licznym feedbackom wersji Youtubero-recenzenckiej naprawią na premierę, znając Ubi pewnie tak.

Opublikowano

Wiele można mówić o Ubisofcie ale trzeba przyznać, że napierdalają tymi swoimi średniakami z taką częstotliwością, że cały czas jest w co od nich grać. A czasami nawet zdarzą się perełki pokroju tego rimejka albo Far Cry 5. Koło Capcomu aktualnie najlepsza fabryka gierek.

Opublikowano

Na jutubach już są "full gameplay" po 20+ godzin. Przechodzenie gier na YT ma się dobrze. Typ od trofików też już kilka filmów wrzucił, rzecz jasna jutub wysrywa mi tego pełno na głównej.

Opublikowano

Cieszy mnie wiadomość o wyjebaniu współczesnego wątku, bardo dobrze zrobili, nikomu to nie było potrzebne. Od razu wejdziemy w buty Edwarda Kenwaya i można zwiedzać Karaiby.