Faranell 269 Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Ale otrzymamy co innego niż Amerykanie/Japońce ?. O ile sięgam pamięcią, w wersji ntsc miała być min płyta DVD z anime DMC (wiem, z górnej półki toto nie jest ale, jednak coś). NTSC : Included in the Collector's Edition are tons of extras including: Volume 1 of "Devil May Cry: The Animated Series" on DVD with four complete episodes of the anime, a unique Steelbook metal case, a bonus DVD "Making of Devil May Cry 4," music from the soundtrack, a digital artbook, and PC content (screen savers, wallpapers, and icons). While supplies last. Jak zwykle,Europa dostaje wybrakowane produkty;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gregovski 0 Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 (...) and PC content (screen savers, wallpapers, and icons). Jak zwykle,Europa dostaje wybrakowane produkty;) Hameryka też - dla mnie "PC content" to momentalne wkurzenie.. A co z "MAC content"...? A na marginesie - Ultima się ślicznie zachowała i zadzwoniła z propozycją zmiany zwykłego pre-ordera na Limited bo nie śledzilem wydań ani dat i poooszłoby sobie.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Jeżeli ktoś szuka wersji kolekcjonerskiej.http://www.ultima.pl/Devil_May_Cry_4_Edycj...onerska_/i5682/ F***! A ja właśnie dzisiaj zamówiłem kolekcjonerską edycję z UK. Nie dość że zapłacę drożej, to jeszcze otrzymam ją później Ja właśnie zamówiłem sobie z Ultimy - tym bardziej, że cena całkiem spoko. PS. Oby tylko Capcom za pół roku nie wypuścił żadnej Special Edition, bo :wkurzony: :twisted2: PS2. Są w ogóle jakieś bonusowe postacie? To pytanie głównie do Soul'a, który już w Devila pykał. Mam nadzieję, że będzie Vergil chociaż jako skin (z własnym stylem/stylami). :twisted2: Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 A ja mam pytanie: Czy Vergil jest lepszy od Dantego? No lepszy tzn wiecie, tak jak np. genetycznie Liquid od Solida. Cytuj Odnośnik do komentarza
DJ1988 15 Opublikowano 2 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Konkretne informacje nt. Hell or Hell mode: - Giniesz na jednego strzała, ale ta zasada nie tyczy się przeciwników. Możesz mieć przy sobie 3 Gold Orby. - Przeciwnicy posiadają tyle zdrowia co w trybie DMD + mają DT - By zabić przeciwnika musisz nabić combo meter do SSS No to pozamiatane panowie Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Panowie z Capcom pojechali po całości na tym poziomie to chyba będzie najbardziej hardcore'owa i frustrująca gra ever :wkurzony: Cytuj Odnośnik do komentarza
Machel 2 Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Konkretne informacje nt. Hell or Hell mode: - Giniesz na jednego strzała, ale ta zasada nie tyczy się przeciwników. Możesz mieć przy sobie 3 Gold Orby. - Przeciwnicy posiadają tyle zdrowia co w trybie DMD + mają DT - By zabić przeciwnika musisz nabić combo meter do SSS No to pozamiatane panowie powtorze sie SWEET Tak sie ciesze http://i262.photobucket.com/albums/ii100/H..._5af2279ce3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Konkretne informacje nt. Hell or Hell mode: - Giniesz na jednego strzała, ale ta zasada nie tyczy się przeciwników. Możesz mieć przy sobie 3 Gold Orby. - Przeciwnicy posiadają tyle zdrowia co w trybie DMD + mają DT - By zabić przeciwnika musisz nabić combo meter do SSS No to pozamiatane panowie To jest nie do przejścia w takim razie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 (edytowane) A ja mam pytanie: Czy Vergil jest lepszy od Dantego? No lepszy tzn wiecie, tak jak np. genetycznie Liquid od Solida. Cóż, ogólnie to wątpie, w końcu Dante skopał mu (_)_) ok 5-6 razy (DMC 3 i 1) . Konkretne informacje nt. Hell or Hell mode: - Giniesz na jednego strzała, ale ta zasada nie tyczy się przeciwników. Możesz mieć przy sobie 3 Gold Orby. - Przeciwnicy posiadają tyle zdrowia co w trybie DMD + mają DT - By zabić przeciwnika musisz nabić combo meter do SSS No to pozamiatane panowie JA PIE***** , jeśli chcieli zrobić coś bardziej hardkorowego od Ninja Gaiden Sigma, to im się udało . Edytowane 2 Lutego 2008 przez Dr.Czekolada Cytuj Odnośnik do komentarza
Memory 0 Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Japońska premiera DMC 4 http://www.ps3site.pl/japonska-premiera-dmc-4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Machel 2 Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Konkretne informacje nt. Hell or Hell mode: - Giniesz na jednego strzała, ale ta zasada nie tyczy się przeciwników. Możesz mieć przy sobie 3 Gold Orby. - Przeciwnicy posiadają tyle zdrowia co w trybie DMD + mają DT - By zabić przeciwnika musisz nabić combo meter do SSS No to pozamiatane panowie To jest nie do przejścia w takim razie. No co Ty:) Zamawiam tone prozaku i byle do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza
liquid 1 Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 wiecie co ma wspólnego dmc4 z dmc2 ? Obie wyszły w japonii 31 stycznia , tylko że jedynka w 2003 roku Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Na szczęście nie okazał się taką tragedią jak dwójka, w której wystarczyło iść i strzelać... Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Orientuje sie ktos czy po przejsciu gry mozemy wybrac dowolna postac w dowolnym etapie, czy nadal jest to odgornie narzucone? Dodatkowo mam pytanko, czy sa dodatkowe kostiumy dla postaci (np. unlimited DT) i czy gra podzielona jest na levela/missiony tak jak poprzednie, czy jest ciagla? Cytuj Odnośnik do komentarza
DJ1988 15 Opublikowano 4 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Orientuje sie ktos czy po przejsciu gry mozemy wybrac dowolna postac w dowolnym etapie, czy nadal jest to odgornie narzucone? Dodatkowo mam pytanko, czy sa dodatkowe kostiumy dla postaci (np. unlimited DT) i czy gra podzielona jest na levela/missiony tak jak poprzednie, czy jest ciagla? - Nie, Nie można przechodzić levelów Nero jako Dante i na odwrót - Jest tylko Super Nero i Super Dante. Innych kostiumów nie ma - gra podzielona na misje (20 misji) Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 I co te kostiumy daja. Moglbys jeszcze (zakladam ze przeszedles gre) zarzucic jakims skrinem DT Dantego? Cytuj Odnośnik do komentarza
DJ1988 15 Opublikowano 4 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 (edytowane) I co te kostiumy daja. Moglbys jeszcze (zakladam ze przeszedles gre) zarzucic jakims skrinem DT Dantego? Te kostiumy zapewniają nieskończone DT. DT: Royal Guard Dreadnought DT: Edytowane 4 Lutego 2008 przez DJ1988 Cytuj Odnośnik do komentarza
Machel 2 Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Mogles sobie darowac wklejanie screena Link dziala podobnie a oglada tylko ten kto jest zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza
Memory 0 Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Jestem niespokojny. http://www.kikoo.pl/news/659-1/Devil-May-Cry-4-tylko-w-640p/ Cytuj Odnośnik do komentarza
RON!N 2 Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Jestem niespokojny. http://www.kikoo.pl/news/659-1/Devil-May-Cry-4-tylko-w-640p/ Kicha straszna! Osobiście się zawiodłem Capcom zagrywa bardzo nieładnie :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza
Katana 0 Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Co z tego, że to 640p skoro gra i tak jest ładna, fajna, full wypas i Kick Ass? Cytuj Odnośnik do komentarza
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Racja Katana .Gra wygląda ładnie i trzyma fason 60 klatek po co narzekać ? Ja już nie mogę się doczekać własnej kopii i poziomu wyższego niż ten w demie BTW pytanie do tych co przeszli DmC4. na ile on starcza ? tak około przejście za pierwszym razem . Cytuj Odnośnik do komentarza
mrynk 110 Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Z tym 640p to radze jeszcze nie panikowac. Gostek o nicku "Quaz51" z forum technicznego o konsolach twierdzi ze obydwie wersje demo sa w 720p - i mowi ze sie jeszcze nigdy nie zdarzylo zeby finalna wersja byla w innej rozdzialce niz demo. Quaz51 to czlowiek ktory odkryl m.in. ze: Halo3-640p lub CoD4-600p. Tak wiec istnieje duza mozliwosc ze news to zwykly fake . Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 A mnie cieszy inna informacja z tego newsa - ,,Pierwszego dnia sprzedała się w ilości 140.000 sztuk (na konkurencyjną konsolę liczba ta jest mniejsza pięciokrotnie - jedynie 30.000 egzemplarzy sprzedanych na X360)." . Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMODO 66 Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 A mnie cieszy inna informacja z tego newsa - ,,Pierwszego dnia sprzedała się w ilości 140.000 sztuk (na konkurencyjną konsolę liczba ta jest mniejsza pięciokrotnie - jedynie 30.000 egzemplarzy sprzedanych na X360)." .Czy tylko mi zajechalo niczym nieuzasadniona nienawiscia do innego sprzetu niz ten, ktory sie posiada?Taka sprzedaz mnie nie dziwi, wszak japonce wciaz leja na Xa. Sprzedaz powinna sie wyrownac na co bardziej cywilizowanych kontynentach:P. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi