Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Wato tutaj dodać, że trik działa praktycznie z każdą huśtawką (oczywiście w grze, żeby nie było : D ) a nie tylko z tymi na pierwszej wyspie.

Edytowane przez łosion

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 267,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• W naprawdę ogromnych bólach, ale udało mi się skończyć. Średnia na Metacritic dla tej gierki, oscylująca w granicach maxa (przypominam - 98%) to największa porażka w dziejach branży i jednocześnie dob

• Nudy nudy nudy, przedsylwestrowe nudy. Jako, że nie lubię tracić czasu na nic nie robienie to postanowiłem stworzyć plakat klubu ze striptizem z Liberty City. Miło wyjść w stylu artworków z GTA IV, al

• Wiesz co Zwyrol sorry za złośliwość ale inaczej nie umiem więc no offence.   Proponuję Ci zagrać w GTAIV, pobawić się kilkanaście godzin (co i tak jest mało) i zrobić 100 % w grze to może nie będzie

Opublikowano

Wato tutaj dodać, że trik działa praktycznie z każdą huśtawką (oczywiście w grze, żeby nie było : D ) a nie tylko z tymi na pierwszej wyspie.

trik ? od kiedy tak nazywa się bug 

Opublikowano

bug to przede wszystkim zjawisko, które przeszkadza bądź uniemożliwia rozgrywkę, tutaj huśtawka jest do zabaw i nie przeszkadza w rozgrywce, dlatego to bardziej trik/ciekawostka aniżeli bug ;)

Opublikowano

weźcie wyjdźcie z domów troche przed premierą piątki, bo te wasze problemy natury lingwistycznej są (pipi)a komiczne :D

Opublikowano

Czy mi się wydaje czy wersja PSS działa płynnie? Płytowa=spadki fps, a tutaj jak na razie przeszedłem 22 misje i zero spadków. Czy to wybuch w misji dla Faustina czy jak jechałem z full prędkością, wyskoczyłem na rondzie i wbiłem się grupkę ludzi i nic. Cały czas płynnie. Normalnie nie wierzyłem własnym oczom. 

Opublikowano

No mówiłem o tym na poprzedniej stronie ;).

Płytowej wersji swego czasu nie dałem rady przejsc, bo była zbyt w(pipi)iająca, a teraz wersję z PSS przeszedłem w tydzień z duuuużo większą przyjemnością.

Opublikowano

To żaden patch, to kwestia posiadania całej gry na dysku. BluRay w PS3 jest niestety wolny.

Opublikowano

Odpalam gre wsiadam to samochodów i non stop jade poslizgiem. Tak ma byc? Jazda po miescie to katorga bo musze z poslizgu w poslizg wskakiwac aby sie w zakrętach miescic :D

Opublikowano

doradzcie mi, lepiej brac poradnik signature series do GTA IV po ang, czy po pl? :) w wersji pl jest duzo baboli czy czegos w ten desen? 

Opublikowano

Nie widziałem w pl poradniku baboli. Wszystko jest ładne, przejrzyste i dobrze opisane. 

Opublikowano

oki, to wezme pl wersje, 39 zl to chyba dobra cena? 

Opublikowano

myślę że cena ok

Opublikowano

z 40 zrobilo sie 32, ma sie ten talent :sorcerer: dzieki za opinie! 

EDIT

Doszlo, swieta rzerz ^^

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

zTUBrdr.jpg

0GtNBDk.jpg

Co to za pomieszczenie? Chyba go nigdy nie widziałem : O

Opublikowano

Nie mam chwilowo dostępu do IV, czy podczas/po misji można poczytać dialogi tak jak w V? Jak pierwszy raz przechodziłem IV to niewiele rozumiałem i chętnie bym 2 raz przeszedł. 

Opublikowano

Można ustawić angielskie napisy w opcjach.

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Przechodziłem ostatnio DLC w pecetowej wersji GTA IV i jezu... dla mnie to nadal jest jedna z najlepszych gier generacji ale po ograniu piątki człowiek zdaje sobie sprawę jak zacofana jest już czwórka.

Sterowanie postacią jest ostro drewniane i mało płynne. Strzelanie nie jest w połowie nawet tak przyjemne jak w GTA V.

Grafika jest strasznie szaro-bura. Smutna, wyprana z kolorów.

Model jazdy to komedia. Nadal jest przyjemny ale jak sportowym wózkiem kołysze jak starym mercedesem klasy A to coś tu nie tak jest. SUVy to w ogóle się zachowują jak łodzie na wzburzonym morzu. Tragiczna podsterowność aut.

Policja to banda tłustych debili, poważnie, szkoda że w GTA IV nie ma snapmatica bo tym idiotom tylko fotki robić i album pełen beki można zapełnić. System gwiazdek też z dzisiejszej perspektywy jest durny - robię trzodę w APC, rozniosłem 30 radiowozów, wystarczy wyjechać z kółka i potem każdy ma mnie już w dup.ie.

AI w ogóle jest głupie i korzystanie z osłon nie jest tak potrzebne jak w GTA V. Piątka jest sporo trudniejsza jeśli chodzi o strzelaniny.

Misje również nie są tak ciekawe, a poboczne to sprowadzają się do kradzieży/strzelaniny.

Nie to żebym jechał po grze bo nie o to chodzi, dalej mnie rozwalała dialogami, postaciami i cutscenkami. Klimatem ogólnie też. Chodzi jednak o to że człowiek nie zdaje sobie sprawę z błędów gry póki nie wyjdzie sequel :)

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

A mi się mimo wszystko bardziej podobało GTA IV i DLC. Jakoś większe wrażenie na mnie robiło wtedy, bardziej się wkreciłem. V mi się nie chce drugi raz nawet przechodzić. 

Opublikowano

Ja mam tak co część :P wyjdzie szóstka będzie lepsza od piątki ale i tak będę marudził i tak przy każdej części.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nudy nudy nudy, przedsylwestrowe nudy. Jako, że nie lubię tracić czasu na nic nie robienie to postanowiłem stworzyć plakat klubu ze striptizem z Liberty City. Miło wyjść w stylu artworków z GTA IV, ale wydaje mi się, że trochę nie wyszło. Trudno, kiedyś może się nauczę : ) 
cKn2NNp.jpg

Opublikowano

świetne, zrób jeszcze coś z czwórki. Najlepiej w roździelczości 1920x1080. :)