Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jaką grę wybrać?

Featured Replies

Opublikowano

dzięki:) zresztą są strasznie tanie to i spróbować warto;)

• Odpowiedzi 970
  • Wyświetleń 284 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie grałem, ale z opinii wiele osób słyszałem że tak. Najlepiej przeczytaj recenzje. Wiek drugiej części nie ma znaczenia. Origins to port z PSP

• seria Onimusha, ICO, Metal Gear Solid, Tomb Raider Anniversary, pierwsza część Devil May Cry (choć tu jest jednak więcej action niż adventure).

• kotlet_schabowy
    kotlet_schabowy

Osobiście wybrałbym pierwsze trzy z Twojej listy, jednak tylko dlatego, że sportów drużynowych na konsolach (w transmisjach też) nie lubię. Zależy też, czy stawiasz na klimat i fabułę (Tomb Raider i D

Opublikowano

Ej, szukam najlepszej "olimpiady" na ps2. wiecie, coś na wzór Track n' Fielda, z obowiązkowym znęcaniem się nad przyciskami. W sumie nawet nie musi być "ta najlepsza". No?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Coś do postrzelania szukam. Blacka i KZ już przeszedłem. Znajdę coś jeszcze?

Opublikowano

Polecam Urban Chaos: Riot Response.

Opublikowano

Gry, które można śmiało brać bez pytania:

Timesplitters: Future Perfect,

Red Faction 1 i 2,

Area 51.

Mam jakieś zaćmienie, bo już nie pamiętam, w co grałem... :P

Opublikowano

Gry, które można śmiało brać bez pytania:

Timesplitters: Future Perfect,

Red Faction 1 i 2,

Area 51.

Mam jakieś zaćmienie, bo już nie pamiętam, w co grałem... :P

Red Faction 1 i 2

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mi się nieźle grało w Socoma ale to już TPP. Z FPS polecam jeszcze Darkwatch.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czy PES2012 lub Fifa 12 w wersji na PS2 są warte uwagi?

Opublikowano

Właśnie ja się zastanawiam nad PESem 2012 i NBA2k12 na PS2. Jak wrócę z pracy i dopadnę do PS2ki to w przerwie między MGS2 a Beyond Good and Evil obadam oba tytuły. Niestety to dopiero pod koniec roku lub na początku nowego.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Polećcie jakieś gry na Eye Toy'a dla siedmiolatka. Z góry dzięki.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Gry dla 4-5 latków na PS2 najlepiej po polsku, Urodziny Kubusia Puchatka, kilka gier wraz z Eye-toy i Lego Star Wars mam. Co moglibyście jeszcze polecić? Biblioteka gier na tę platformę jest naprawdę spora, dlatego mam problem...Gry na w formacie CD odpadają - laser nie wyrabia niestety, muszę w końcu go wymienić...

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Naprawiłem PS2, więc Xbox 360 poszedł w odstawkę :) i mam pytanie, czy warto po tylu latach zagrać w pierwszą część The Getaway??

Edytowane przez grzes!ek*ps2

Opublikowano

Warto, choć trochę straszy archaizmami i poziomem trudności, który jest naprawdę wymagający.

Opublikowano
  • Autor

Jasne, że warto, nawet dla samego klimatu i scenariusza, zresztą gierka nie ma tylu archaizmów (używanie osłon i odnawialna energia, prawie jak w dzisiejszych FPSach :)). Swoją drogą, pamiętam, jak w okolicach 2003-04 na forum można było przeczytać posty delikwentów, którzy przeszli The Getaway nie wiedząc o opcji odnawiania energii.

Edytowane przez kotlet_schabowy

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Poszukuję gier samochodowych z trybem jazdy bez ograniczeń po terenie ( free roam), mam już Test Drive Offroad Wide Open, coś jeszcze jest w tym temacie?

Opublikowano

Poszukuję gier samochodowych z trybem jazdy bez ograniczeń po terenie ( free roam), mam już Test Drive Offroad Wide Open, coś jeszcze jest w tym temacie?

San Andreas, najlepsza gra z samochodowym free roamem na ps2

Opublikowano

...dla dzieci to ma być...

Grałem w GTA w wieku 7 lat i jak na razie nie wsadzam kotów do pieca jak Kuklinski.

A tak to większość NFSów i google mówi że Cars race o ram (na licencji filmu Auta)

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Nfsy nie mają trybu, o który mi chodzi: czyli sadzam dzieciaka przy kierownicy i ma ileś tam kilometrów kwadratowych do zwiedzania, a ja nie muszę co chwila łapać za kierownicę, bo samochód z drogi wypada.

Pierwsza część Cars posiada coś podobnego, druga - race-o-rama już nie, mimo wszystko dzięki za cynk, zwłaszcza że maluchy całkiem lubią Zygzaka :)

Opublikowano

nie wiem czy ok dla dzieciaka i czy na 100% było free roam, ale duże tereny bez zamkniętych tras były w Smuggler's Run.

Edytowane przez TakeshiX