Opublikowano 16 czerwca 201113 l Ej, szukam najlepszej "olimpiady" na ps2. wiecie, coś na wzór Track n' Fielda, z obowiązkowym znęcaniem się nad przyciskami. W sumie nawet nie musi być "ta najlepsza". No?
Opublikowano 8 sierpnia 201113 l Coś do postrzelania szukam. Blacka i KZ już przeszedłem. Znajdę coś jeszcze?
Opublikowano 9 sierpnia 201113 l Coś do postrzelania szukam. Blacka i KZ już przeszedłem. Znajdę coś jeszcze? Gry, które można śmiało brać bez pytania: Timesplitters: Future Perfect, Red Faction 1 i 2, Area 51. Mam jakieś zaćmienie, bo już nie pamiętam, w co grałem...
Opublikowano 15 sierpnia 201113 l Coś do postrzelania szukam. Blacka i KZ już przeszedłem. Znajdę coś jeszcze? Gry, które można śmiało brać bez pytania: Timesplitters: Future Perfect, Red Faction 1 i 2, Area 51. Mam jakieś zaćmienie, bo już nie pamiętam, w co grałem... Red Faction 1 i 2
Opublikowano 14 października 201113 l Mi się nieźle grało w Socoma ale to już TPP. Z FPS polecam jeszcze Darkwatch.
Opublikowano 1 grudnia 201113 l Właśnie ja się zastanawiam nad PESem 2012 i NBA2k12 na PS2. Jak wrócę z pracy i dopadnę do PS2ki to w przerwie między MGS2 a Beyond Good and Evil obadam oba tytuły. Niestety to dopiero pod koniec roku lub na początku nowego.
Opublikowano 25 stycznia 201213 l Polećcie jakieś gry na Eye Toy'a dla siedmiolatka. Z góry dzięki. EyeToy Play: Hero Kupowałem kiedyś, bardzo fajne i jest po polsku.
Opublikowano 31 marca 201213 l Gry dla 4-5 latków na PS2 najlepiej po polsku, Urodziny Kubusia Puchatka, kilka gier wraz z Eye-toy i Lego Star Wars mam. Co moglibyście jeszcze polecić? Biblioteka gier na tę platformę jest naprawdę spora, dlatego mam problem...Gry na w formacie CD odpadają - laser nie wyrabia niestety, muszę w końcu go wymienić...
Opublikowano 26 października 201212 l Naprawiłem PS2, więc Xbox 360 poszedł w odstawkę i mam pytanie, czy warto po tylu latach zagrać w pierwszą część The Getaway?? Edytowane 26 października 201212 l przez grzes!ek*ps2
Opublikowano 26 października 201212 l Warto, choć trochę straszy archaizmami i poziomem trudności, który jest naprawdę wymagający.
Opublikowano 30 października 201212 l Autor Jasne, że warto, nawet dla samego klimatu i scenariusza, zresztą gierka nie ma aż tylu archaizmów (używanie osłon i odnawialna energia, prawie jak w dzisiejszych FPSach ). Swoją drogą, pamiętam, jak w okolicach 2003-04 na forum można było przeczytać posty delikwentów, którzy przeszli The Getaway nie wiedząc o opcji odnawiania energii. Edytowane 30 października 201212 l przez kotlet_schabowy
Opublikowano 18 listopada 201212 l Poszukuję gier samochodowych z trybem jazdy bez ograniczeń po terenie ( free roam), mam już Test Drive Offroad Wide Open, coś jeszcze jest w tym temacie?
Opublikowano 18 listopada 201212 l Poszukuję gier samochodowych z trybem jazdy bez ograniczeń po terenie ( free roam), mam już Test Drive Offroad Wide Open, coś jeszcze jest w tym temacie? San Andreas, najlepsza gra z samochodowym free roamem na ps2
Opublikowano 18 listopada 201212 l ...dla dzieci to ma być... Grałem w GTA w wieku 7 lat i jak na razie nie wsadzam kotów do pieca jak Kuklinski. A tak to większość NFSów i google mówi że Cars race o ram (na licencji filmu Auta) Edytowane 18 listopada 201212 l przez mate5
Opublikowano 19 listopada 201212 l Nfsy nie mają trybu, o który mi chodzi: czyli sadzam dzieciaka przy kierownicy i ma ileś tam kilometrów kwadratowych do zwiedzania, a ja nie muszę co chwila łapać za kierownicę, bo samochód z drogi wypada. Pierwsza część Cars posiada coś podobnego, druga - race-o-rama już nie, mimo wszystko dzięki za cynk, zwłaszcza że maluchy całkiem lubią Zygzaka
Opublikowano 19 listopada 201212 l nie wiem czy ok dla dzieciaka i czy na 100% było free roam, ale duże tereny bez zamkniętych tras były w Smuggler's Run. Edytowane 19 listopada 201212 l przez TakeshiX