Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jaką grę wybrać?

Featured Replies

Opublikowano

Wszystkie gry z serii Lego (teoretycznie przemoc jest, ale mocno przerysowana, jak najbardziej do przełknięcia), znajomość języka nie jest wymagana, jest też coop, mogą być jakieś samochodówki, polecam test drive off-road, jest tryb wolnej jazdy po dostępnej mapie, tutaj jednak kierownica wskazana, za grosze można kupić, więc warto tę opcję rozważyć.

Aha, córka lat 6, syn 7.

Możesz też zainwestować w wii, gdzie przystępnych gier dla dzieci jest całe mnóstwo, bądź też w nds.

Edytowane przez Andreal

• Odpowiedzi 970
  • Wyświetleń 284,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie grałem, ale z opinii wiele osób słyszałem że tak. Najlepiej przeczytaj recenzje. Wiek drugiej części nie ma znaczenia. Origins to port z PSP

• seria Onimusha, ICO, Metal Gear Solid, Tomb Raider Anniversary, pierwsza część Devil May Cry (choć tu jest jednak więcej action niż adventure).

• kotlet_schabowy
    kotlet_schabowy

Osobiście wybrałbym pierwsze trzy z Twojej listy, jednak tylko dlatego, że sportów drużynowych na konsolach (w transmisjach też) nie lubię. Zależy też, czy stawiasz na klimat i fabułę (Tomb Raider i D

Opublikowano

Co do Wii, to na razie na pewno nie. Chcę ograć, co się da na PS2. Lego sprawdzę, dobry pomysł.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zna ktoś moze tytuły pod jakims wzgledem kojarzace sie z ICO/SotC?

Z tych,ktore wyjda kiedys tam zakodowane mam TLG(?),Vane,Rime,a z kolei z tych ktore mozna juz sprawdzic to Rain,Majin.Brothers(w zadne jeszcze nie gralem).

Zeby bylo jasne nie oczekuje ze nagle ktos zaproponuje jakies sztosy na 9 czy 10,ale chociaz cos przyzwoitego o czym byc moze nie wiem(cyfrowki/indyki itd).Z gory dzieki.

Opublikowano

Pomyliłem działy i spytałem w 2-och różnych o to samo,ale jak masz coś do zaproponowania,obojętnie jaka platforma to śmiało.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Pytanie będzie proste: od czego zacząć przygodę z PS2? :D w zestawie z konsolą dostanę GoW1 i FF XII, sam z siebie w najbliższym czasie kupić stare Medal of Honory, Socomy, MGSy, ICO i SotC. co jeszcze powinno znaleźć się w "zestawie powitalnym"?

Opublikowano
  • Metal Geary 2 i 3, najlepiej Subsistence
  • Resident Evil 4, Code Veronica
  • Medal Of Honor (Rising Sun, Vanguard, Front Line, European Assault)
  • Tomb Raidery (Anniversary, Legend, Underworld, Angel of Darkness)
  • Syphon Filter (Dark Mirror, Logans Shadow)
  • Killer 7
  • Farenheit
  • Call of Duty 1,2,3 
  • Red Faction 2
  • Shadow of the Colossuss
  • Tenchu (Fatal Shadows, Wrath of Heaven)
  • Beyond Good & Evil
  • ICO

To moje absolutne Top Topów i Must Must Have'ów  ^_^

Opublikowano

Ratchety, Onimushe, Time Splittersy, Projecty Zero, Yakuzy i wszelkie jRPGi jeżeli trawisz taki gatunek gier.

Gier dobrych i bardzo dobrych jest od groma. Różnie jest natomiast z ich dostępnością i bardzo różnie z cenami.

Opublikowano

Pytanie nooba, ale czy na PS2 (mam od niedawna :P) są jakieś RPGi, ale nie Japońskie? (Takie bardziej zachodnie? :) Co polecacie?

Opublikowano

Mi przychodzi do głowy całkiem udany Baldur's Gate: Dark Alliance. Chociaż osobiście rekomendacji dać nie mogę bo nie grałem.

Opublikowano

Pytanie nooba, ale czy na PS2 (mam od niedawna :P) są jakieś RPGi, ale nie Japońskie? (Takie bardziej zachodnie? :) Co polecacie?

Champions of Norrath- świetny action-RPG w stylu Diablo. Osobiście podobał mi się o wiele bardziej niż Baldur's Gate: DA.

Summoner- bardzo rozbudowany i ciekawy rpg- główne atuty to świetna fabuła i dialogi, olbrzymi i klimatyczny świat oraz fajny system, główny minus to dość przestarzała grafika (choć na swój sposób może się podobać). To się tyczy tylko części pierwszej- druga to crap.  

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Dorwałem ostatnio PS2 za stówkę i szukam teraz gier idealnych do split-screena, by pograć we 2 na jednym telewizorze. Ktoś poleca jakiś tytuł z całego serca?

Opublikowano

Mortal Kombat Shaolin Monks, The Warriors, Baldur's Gate Dark Alliance 1/2, X-Men Legends II, Marvel Ulitmate Alliance i podobna gra w świecie DC była ale już nie pamiętam ale była gorsza od Marvela i jeszcze Conflict Desert Storm. Moim zdaniem najlepsze gry do co-opa na dwóch, zdecydowanie polecam Mortala i The Warriors

Opublikowano

No jakby się nie dało to bym chyba nie pisał, że dobra gra do co-opa co nie?

Opublikowano

Nom polecam użytkownika nawet bardzo :)

Shaolin monks zresztą też

Edytowane przez czapa

Opublikowano

Medal of honor Wojny w Europie i Vanguard to piękny coop do deathmatchu, bardzo miło wspominam.

Opublikowano
Baldur's Gate Dark Alliance 1/2

Osobiście uważam że Champions of Norrath jest najfajniejszy ze wszystkich gier diablopodobnych na PS2. Świetny system, losowo generowane mapy, klimatyczna otoczka audio-video. Super na dwóch graczy. 

Opublikowano

Wole świat baldura.

Opublikowano

który tenis na ps2 polecacie? Interesuje mnie rozbudowany tryb kariery gdzie zaczynamy od turniejów mniejszych a do wielkoszlemowych wymagane są kwalifikacje. Grałem kiedyś w taką grę ale nie pamiętam jaki był tytuł.

Edytowane przez Cosmos

Opublikowano

Może Top Spin?