Andreal 2 123 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 (edytowane) Wszystkie gry z serii Lego (teoretycznie przemoc jest, ale mocno przerysowana, jak najbardziej do przełknięcia), znajomość języka nie jest wymagana, jest też coop, mogą być jakieś samochodówki, polecam test drive off-road, jest tryb wolnej jazdy po dostępnej mapie, tutaj jednak kierownica wskazana, za grosze można kupić, więc warto tę opcję rozważyć. Aha, córka lat 6, syn 7. Możesz też zainwestować w wii, gdzie przystępnych gier dla dzieci jest całe mnóstwo, bądź też w nds. Edytowane 6 Grudnia 2014 przez Andreal Cytuj Odnośnik do komentarza
_Paweł_ 2 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Co do Wii, to na razie na pewno nie. Chcę ograć, co się da na PS2. Lego sprawdzę, dobry pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zna ktoś moze tytuły pod jakims wzgledem kojarzace sie z ICO/SotC? Z tych,ktore wyjda kiedys tam zakodowane mam TLG(?),Vane,Rime,a z kolei z tych ktore mozna juz sprawdzic to Rain,Majin.Brothers(w zadne jeszcze nie gralem). Zeby bylo jasne nie oczekuje ze nagle ktos zaproponuje jakies sztosy na 9 czy 10,ale chociaz cos przyzwoitego o czym byc moze nie wiem(cyfrowki/indyki itd).Z gory dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Ale chodzi ci o gry na PS2, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Pomyliłem działy i spytałem w 2-och różnych o to samo,ale jak masz coś do zaproponowania,obojętnie jaka platforma to śmiało. Cytuj Odnośnik do komentarza
ofsajd 1 102 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Pytanie będzie proste: od czego zacząć przygodę z PS2? w zestawie z konsolą dostanę GoW1 i FF XII, sam z siebie w najbliższym czasie kupić stare Medal of Honory, Socomy, MGSy, ICO i SotC. co jeszcze powinno znaleźć się w "zestawie powitalnym"? Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Metal Geary 2 i 3, najlepiej Subsistence Resident Evil 4, Code Veronica Medal Of Honor (Rising Sun, Vanguard, Front Line, European Assault) Tomb Raidery (Anniversary, Legend, Underworld, Angel of Darkness) Syphon Filter (Dark Mirror, Logans Shadow) Killer 7 Farenheit Call of Duty 1,2,3 Red Faction 2 Shadow of the Colossuss Tenchu (Fatal Shadows, Wrath of Heaven) Beyond Good & Evil ICO To moje absolutne Top Topów i Must Must Have'ów ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Ratchety, Onimushe, Time Splittersy, Projecty Zero, Yakuzy i wszelkie jRPGi jeżeli trawisz taki gatunek gier. Gier dobrych i bardzo dobrych jest od groma. Różnie jest natomiast z ich dostępnością i bardzo różnie z cenami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yan 0 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Pytanie nooba, ale czy na PS2 (mam od niedawna ) są jakieś RPGi, ale nie Japońskie? (Takie bardziej zachodnie? Co polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kondeer 34 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Mi przychodzi do głowy całkiem udany Baldur's Gate: Dark Alliance. Chociaż osobiście rekomendacji dać nie mogę bo nie grałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
_White_ 79 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Pytanie nooba, ale czy na PS2 (mam od niedawna ) są jakieś RPGi, ale nie Japońskie? (Takie bardziej zachodnie? Co polecacie? Champions of Norrath- świetny action-RPG w stylu Diablo. Osobiście podobał mi się o wiele bardziej niż Baldur's Gate: DA. Summoner- bardzo rozbudowany i ciekawy rpg- główne atuty to świetna fabuła i dialogi, olbrzymi i klimatyczny świat oraz fajny system, główny minus to dość przestarzała grafika (choć na swój sposób może się podobać). To się tyczy tylko części pierwszej- druga to crap. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dreyes 103 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Dorwałem ostatnio PS2 za stówkę i szukam teraz gier idealnych do split-screena, by pograć we 2 na jednym telewizorze. Ktoś poleca jakiś tytuł z całego serca? Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Killzone + boty, Half Life (troche malo misji w coop) i Ratchet Gladiator. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 958 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Timesplitters 2 i Future Perfect, Burnout'y Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Mortal Kombat Shaolin Monks, The Warriors, Baldur's Gate Dark Alliance 1/2, X-Men Legends II, Marvel Ulitmate Alliance i podobna gra w świecie DC była ale już nie pamiętam ale była gorsza od Marvela i jeszcze Conflict Desert Storm. Moim zdaniem najlepsze gry do co-opa na dwóch, zdecydowanie polecam Mortala i The Warriors Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 W The Warriors da się grać w coopie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 No jakby się nie dało to bym chyba nie pisał, że dobra gra do co-opa co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 (edytowane) Nom polecam użytkownika nawet bardzo Shaolin monks zresztą też Edytowane 16 Grudnia 2015 przez czapa Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Shaolin Monks mi akurat nie podeszło także nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Medal of honor Wojny w Europie i Vanguard to piękny coop do deathmatchu, bardzo miło wspominam. Cytuj Odnośnik do komentarza
_White_ 79 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Baldur's Gate Dark Alliance 1/2 Osobiście uważam że Champions of Norrath jest najfajniejszy ze wszystkich gier diablopodobnych na PS2. Świetny system, losowo generowane mapy, klimatyczna otoczka audio-video. Super na dwóch graczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Wole świat baldura. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 A wlasnie Baldur mi tez podszedl bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 (edytowane) który tenis na ps2 polecacie? Interesuje mnie rozbudowany tryb kariery gdzie zaczynamy od turniejów mniejszych a do wielkoszlemowych wymagane są kwalifikacje. Grałem kiedyś w taką grę ale nie pamiętam jaki był tytuł. Edytowane 21 Grudnia 2015 przez Cosmos Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Może Top Spin? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi