Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

HC ROOM'y

Featured Replies

Opublikowano
W dniu 19.07.2021 o 14:20, Labtec napisał:

Mam BIlly, polecam, mam pól szklane drzwi, na niższych pulkach pochowane pudelka z kablami, padami, dodatkami

1.jpg

2.jpg

Tak z ciekawości.. kurzy się bardzo wszystko w środku? Celuję w coś podobnego, ale na klocki Lego.

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Wyświetleń 655,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nowe mieszkanie, powoli wszystko nabiera wygladu, musze przyznac ze ciezko miec swój wlasny kacik majac 16 letnie dziecko, ale jakos wyszlo zeby bylo, przytulnie/rodzinnie ale i tez hardcorowo    

• Dzisiaj robilem w domu porzadki i natrafiłem na dosc nostalgiczne zdjecia. Takze przedstawiam wam moj HC Room z około 2001 roku, boom!             

• To u mnie będzie Cię ranić podwójnie   Moją jaskinię zorganizowałem na szczycie domu, gdzie jest idealna bariera akustyczna ( nigdy nie gram na słuchawkach, a najczęściej późną porą ) dzięki

Opublikowano
On 7/23/2021 at 5:25 PM, Wieslaw said:

@Labteczałóż dekle na te lustrzanki, po co zbierać kurz.

Na klisze, wystarczy otworzyć tył i podmuchać ale racja, dekielki kiedyś zamówię z ali (z 20zl oryginalna canona) bo to tez lepiej wygląda na polce 

2 hours ago, Shago said:

Tak z ciekawości.. kurzy się bardzo wszystko w środku? Celuję w coś podobnego, ale na klocki Lego.

Nie jest źle, zbiera się minimalnie kurz i to dopiero zauważalne może po 2 miesiącach 

ale do klocków to nie lepiej szklane gablotki z IKEA? są hacki na internecie jak łączyć 2 razem 

DETOLF Dual Mod | Glass cabinet doors, Display cabinet, Ikea detolf

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A to mój katowicki HC Room, a raczej salon. Jestem zwolennikiem sterylności, tak też więc wygląda stanowisko do grania. Wszystkie gry i akcesoria są ładnie poukrywane w bocznej szafce (Switch też). W półkach na górze są książki, komiksy i inne bibeloty.

IMG_20210911_190037.jpg

IMG_20210911_190057.jpg

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

- wolisz kuchnię czy salon? 

-tak. 

Opublikowano

Ładnie, tylko ten router z XSX trochę za wysoko na lodówce.

Opublikowano

Lodówka też jest zabudowana w sumie xd

Opublikowano
3 godziny temu, krupek napisał:

Ładnie, tylko ten router z XSX trochę za wysoko na lodówce.

Rozi jak wiadomo lubuje się w piwach   r z e m i e ś l n i c z y c h. Takie combo lodowka+konsola+salonokuchnia szanuję mocno. 

Opublikowano

Ktoś mi powie o co chodzi z mieszkaniami w Katowicach? Wchodzę wczoraj do windy a tam winda jedzie tylko na 3 6 i 9 piętro jakby mi ktoś o tym powiedział to bym nie uwierzył.
053e617c963910bb70d1bc433aed45c6.jpg

Opublikowano
14 minut temu, Daro^^ napisał:

Ktoś mi powie o co chodzi z mieszkaniami w Katowicach? Wchodzę wczoraj do windy a tam winda jedzie tylko na 3 6 i 9 piętro jakby mi ktoś o tym powiedział to bym nie uwierzył.

Bo na 2, 4, 5, 7, lub 8 mieszka Rozi. 

Opublikowano

Wygląda na jakieś wielopoziomowe apartamenty.

Ewentualnie jakąś firmę krzak, jak z filmu GRA z Douglasem :notbad:

Opublikowano

Oszczednosci lub problemy konstrukcyjne starego budynku. Jedziesz sobie na np. trzecie pieto i na te ponizej masz juz z gorki. Taki" maly" kompromis.

Katowice takie piekne :banderas:

Opublikowano
9 godzin temu, MierzejX napisał:

Zakładam, że jest druga winda, która będzie na poziomy parzyste?

A to 6 to co jest?

Opublikowano

Gracze są wytrwali i nieustępliwi, zawsze dążą do celu i zawsze sobie znajdą miejscówkę do grania jak stara TV zajmie.

Opublikowano

ja rozumiem, że aneksy kuchenne są w modzie, ale kuchnio-salon w takim wydaniu widzę pierwszy raz

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

W końcu mam aparat który jest w stanie uchwycić większość na jednym ujęciu. :banana:

IMG_20210919_125154.jpg

Opublikowano

Tylko ten Volkswagen jakoś kłuje w oczy i odwraca uwagę od TV - ale jakby odbiornik był większy to mogłoby tak zostać :notbad:
Ogólnie super miejscówka i to wyjście na balkon, w razie, gdyby nie szło i trzeba było zajarać z nerwów :banderas: