Opublikowano 24 lipca 20213 l W dniu 19.07.2021 o 14:20, Labtec napisał: Mam BIlly, polecam, mam pól szklane drzwi, na niższych pulkach pochowane pudelka z kablami, padami, dodatkami Tak z ciekawości.. kurzy się bardzo wszystko w środku? Celuję w coś podobnego, ale na klocki Lego.
Opublikowano 24 lipca 20213 l On 7/23/2021 at 5:25 PM, Wieslaw said: @Labteczałóż dekle na te lustrzanki, po co zbierać kurz. Na klisze, wystarczy otworzyć tył i podmuchać ale racja, dekielki kiedyś zamówię z ali (z 20zl oryginalna canona) bo to tez lepiej wygląda na polce 2 hours ago, Shago said: Tak z ciekawości.. kurzy się bardzo wszystko w środku? Celuję w coś podobnego, ale na klocki Lego. Nie jest źle, zbiera się minimalnie kurz i to dopiero zauważalne może po 2 miesiącach ale do klocków to nie lepiej szklane gablotki z IKEA? są hacki na internecie jak łączyć 2 razem
Opublikowano 11 września 20213 l A to mój katowicki HC Room, a raczej salon. Jestem zwolennikiem sterylności, tak też więc wygląda stanowisko do grania. Wszystkie gry i akcesoria są ładnie poukrywane w bocznej szafce (Switch też). W półkach na górze są książki, komiksy i inne bibeloty.
Opublikowano 11 września 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. - wolisz kuchnię czy salon? -tak.
Opublikowano 11 września 20213 l 3 godziny temu, krupek napisał: Ładnie, tylko ten router z XSX trochę za wysoko na lodówce. Rozi jak wiadomo lubuje się w piwach r z e m i e ś l n i c z y c h. Takie combo lodowka+konsola+salonokuchnia szanuję mocno.
Opublikowano 12 września 20213 l Meblami ograniczyć sobie wielkość tv jest jeszcze miejsce z prawej, przesuń te meble.
Opublikowano 16 września 20213 l Ktoś mi powie o co chodzi z mieszkaniami w Katowicach? Wchodzę wczoraj do windy a tam winda jedzie tylko na 3 6 i 9 piętro jakby mi ktoś o tym powiedział to bym nie uwierzył.
Opublikowano 16 września 20213 l 14 minut temu, Daro^^ napisał: Ktoś mi powie o co chodzi z mieszkaniami w Katowicach? Wchodzę wczoraj do windy a tam winda jedzie tylko na 3 6 i 9 piętro jakby mi ktoś o tym powiedział to bym nie uwierzył. Bo na 2, 4, 5, 7, lub 8 mieszka Rozi.
Opublikowano 16 września 20213 l Wygląda na jakieś wielopoziomowe apartamenty. Ewentualnie jakąś firmę krzak, jak z filmu GRA z Douglasem
Opublikowano 17 września 20213 l Oszczednosci lub problemy konstrukcyjne starego budynku. Jedziesz sobie na np. trzecie pieto i na te ponizej masz juz z gorki. Taki" maly" kompromis. Katowice takie piekne
Opublikowano 17 września 20213 l 9 godzin temu, MierzejX napisał: Zakładam, że jest druga winda, która będzie na poziomy parzyste? A to 6 to co jest?
Opublikowano 17 września 20213 l Człowiek wchodzi z nadzieją na jakąś willę, salon albo chociaż piownicę gracza a tu jakaś upośledzona winda...
Opublikowano 17 września 20213 l Gracze są wytrwali i nieustępliwi, zawsze dążą do celu i zawsze sobie znajdą miejscówkę do grania jak stara TV zajmie.
Opublikowano 17 września 20213 l ja rozumiem, że aneksy kuchenne są w modzie, ale kuchnio-salon w takim wydaniu widzę pierwszy raz
Opublikowano 19 września 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W końcu mam aparat który jest w stanie uchwycić większość na jednym ujęciu.
Opublikowano 19 września 20213 l Tylko ten Volkswagen jakoś kłuje w oczy i odwraca uwagę od TV - ale jakby odbiornik był większy to mogłoby tak zostać Ogólnie super miejscówka i to wyjście na balkon, w razie, gdyby nie szło i trzeba było zajarać z nerwów