Spuczan 74 Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Metal Gear Solid poraz eNty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 424 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Wczoraj padł kolejny raz pierwszy MGS a dzisiaj zabieram się za Echo night: Beyond (straszak w kosmosie). Cytuj Odnośnik do komentarza
kasuro 34 Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 of piatku b3 takedown Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 of piatku b3 takedown Ja młócę w B:Dominator. Najładniejszy i moim zdaniem najlepszy burnout na czarnulę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Tomb Raider Aniversery!!!!!!!! Boże jak ja tęskniłem za takimi grami. na x360 mam Deus Ex ale będzie czekał i zbierał kurz aż się wyskaczę za te wszystkie lata. Ogólnie po chyba 1,5 roku odpaliłęm z głupa PS2 i wsiąkłem na nowo. Nawet przed chwilą zamówiłem kabel RGB bo stary gdzieś krąży po świecie Polecacie coś jeszcze w stylu Lary? dużo skakania itp Cytuj Odnośnik do komentarza
Vigor 22 Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Killer7 Byłem pewny, że kiedyś grałem już ale kojarzę tylko niektóre elementy. za(pipi)ista gra, rozpykalem ja z trzy razy i czas na powtorke wkrotce. fabula jest rozlatana po calym kosmosie i na koniec ciezko jakies wnioski z niej wyciagnac ale na pewno pobudza do myslenia. o polityce i psychopatach na przyklad ;] ostatnio rozpykalem tez nightmare creatures 2. kiedys ja zaliczylem kilka razy ale od tamtego czasu minelo z 10 lat, wiec wiele moglem sobie przypomniec. najbardziej niedopracowany system walki. chociaz fachowy bohater, dobry klimat i dobra grafa tez sa na miejscu. gdyby tylko ta walka byla mniej chaotyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 ICO a co Cytuj Odnośnik do komentarza
Spuczan 74 Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Niestety karta od PS padła i przerzuciłem się na MGS2. Na razie nie jest źle chociaż wracam za dwa tygodnie do domu ;( Cytuj Odnośnik do komentarza
gapol 1 Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Tekken 4 z kumplami albo ze starym Cytuj Odnośnik do komentarza
dark gamer 3 Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Ja sobie wczoraj pociupałem w Tomb Raider :Legend i muszę powiedzieć,że Lara nigdy się nie nudzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Spuczan 74 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Jeszcze czekam na PS2kę i MGS2kę. Jeszcze nie dojechała na nowe mieszkanie ;( 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Ostatnio Samurai Shodown Anthology (czemu ta "składanka" nie zawiera "specjalnej" wersji piątej części ), aktualnie (po raz pierwszy w życiu) Silent Hill 2 - dopiero zacząłem ale już zapowiada się ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkgamer 43 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Właśnie odpalam Metal Slug Anthology,nie ma to, jak czasami pograć w klasykę z automatów. Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Właśnie odpalam Metal Slug Anthology,nie ma to, jak czasami pograć w klasykę z automatów. Metal Slugi regularnie są ogrywane przeze mnie i kumpla, który jest fanatykiem serii, podczas każdych odwiedzin próbujemy każdej części na kilku kredytach, na razie bez większych efektów :blum1: Poza tym Silent II padł po raz pierwszy i mam dylemat czy masterować (to już nie te czasy, kiedy Residenty czy pierwszy Silent był rozpracowywany na czynniki pierwsze). Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Red Dead Redemption Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 A nie Red Dead Revolver? Platformy ci się przypadkiem nie pomieszały? Cytuj Odnośnik do komentarza
darkgamer 43 Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Dzisiaj opaliłem Black-a,jak dla mnie to wciąż bardzo dobry arcade'owy shooter,a rozwałka otoczenia i dynamiczność akcji w niektórych momentach nawet dziś potrafią zachwycić i moja ulubiona misja [media=''] [/media] Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 (edytowane) Ja cisnę w : Resident Evil 4 (ostatni chapter), świetna gierka, czysta zabawa (trochę frustracji na strzelnicach jedynie), wbrew temu, na co nastawiły mnie recenzje, czuć klimat serii, czwórka mimo wszystko ma dużo cech poprzedników. Ratchet and Clank : Size Matters : niestety, mocno słabsza od podstawowej serii, inny silnik, czuć, że to port z PSP, na dodatek wkur.wiające, a nie cieszące mini gierki. Crash 4 : po wielu latach po raz pierwszy mam okazję zagrać, no i szału ni ma. Jakościowo, jako, że to okolice 2001 roku, jest słabiutko (powiedziałbym wręcz, że dwójka i trójka z PSXa robią lepsze wrażenie), a gameplay, choć jest w założeniach niemal kalką poprzednich części, to jednak nie sprawia tyle radości, jakoś dziwnie, inaczej się Crashem kieruje, ślamazarne to wszystko. To już wersje na GBA były dużo bliższe oryginalnej trylogii. No ale przejść przejdę. Edytowane 25 Marca 2012 przez kotlet_schabowy Cytuj Odnośnik do komentarza
Czimeq 43 Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 odświeżam sobie po ok rocznej przerwie motorstorma arctic edge (w ogóle coś mnie na ścigałki ostanio bierze - wszystkie motorstormy kupiłem + nfs'a hp + burnouta paradise ub ) 2 kolejne złota na 7. randze i powoli znów zaczyna szlag mnie trafiać przez cziterstwo i archaizmy gry, ale tego feelingu i za(pipi)istej muzy nic nie zastąpi - może uda się ukończyć festiwal na 100% (ja chcę to na ps3 w hd!) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KiNiO_64 18 Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Zanlazłem w szafie moje ps2 i zacząłem grać w Tekkena 5 i Suikodeny Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucky77 15 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 A ja do kolekcji zakupiłem PS2 i wszystkie części WRC i GT.... po prostu bajka. Takich gier już nie robią. Przypomniały mi się chwile sprzed 6-10 lat gdy szarpałem na kierownicy w najlepsze tytuły. Wracam do tego... odjazd! Cytuj Odnośnik do komentarza
barcelona fan 33 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Ja też niedawno kupiłem Ps2(Satin silver-fat)i skończyłem God of War 1 i teraz męczę GoW II. Ps2 czyli nadrabianie zaległości z 10letniej niemal historii tej konsoli...;] więc "pare" tytułów mam do zaliczenia.. Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Też nadrabiam parę zaległości, tak już przymierzając się, żeby w tym roku wszystko co warte uwagi, zaliczyć. W tym momencie cisnę w Prince of Persia : Sands of Time (świetny gameplay, bardzo ładna grafika, fajny klimat, ale za mało muzyki). Cytuj Odnośnik do komentarza
darkgamer 43 Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Ostatnio odświeżyłem sobie TR Anniversary,bardzo miła odskocznia od Złotej Otchłani ,zamiast wydawać nachalnie edycje HD,powinni właśnie robić tego typu "rimejki". Zdążyłem szarpnąć również w Brurnout Revenge,niestety w pewnym momencie konsolka odmówiła posłuszeństwa,mam nadzieję ,że to nic poważnego. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogicool 43 Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Nadrabiam: Ratchet&Clank 2 i 3. Zabawna i szybka gierka, przypomina 'hardkorowe' rundy z czasu Viewtiful Joe, trochę ma też z Beyond Good&Evil, jeżeli chodzi o upgrejdy i komunikację, naprawdę miłe nadrabianie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi