Opublikowano 28 września 20213 l Mam pytanie odnośnie ikony telefon( kontakty, ostatnie połączenia), miałem ją na dolnym pasku i prawdopodobnie córka mi ją usunęła. Da radę ją odzyskać, bo mogę ją znaleźć w wyszukaj, ale nic nie mogę z nią zrobić.
Opublikowano 28 września 20213 l Spróbuj:Ustawienia-telefon-powiadomienia-ekran poczatkowy-podglady(zawsze.
Opublikowano 28 września 20213 l Godzinę temu, Koleś88 napisał: Spróbuj: Ustawienia-telefon-powiadomienia-ekran poczatkowy-podglady(zawsze. Tego też próbowałem, ale nic z tego. Zresetowałem ekran początkowy i ikona wróciła.
Opublikowano 28 września 20213 l No i zamowiłem 13 mini, ale jednak przesiadka z xs max na mini to chyba za duży skok (rozmiarowy). Pobawię się jeszcze, jak się nie przekonam to zwracam i czekam aż pojawi się normalnie w sprzedaży 13 pro.
Opublikowano 28 września 20213 l 13 mini daje pięknie radę w tym teście. Pare dni temu byłem w Apple Store obczaić nowe telefony i jestem pod dużym wrażeniem 13 mini, myślałem ze będzie mniejszy xD a jest nie dużo mniejszy od mojego XS, 13 pro max za duży jak dla mnie, a pro idealny. No nic dam sobie pare dni na przemyślenia czy 13 mini czy 13 pro
Opublikowano 28 września 20213 l 13 mini daje pięknie radę w tym teście. Pare dni temu byłem w Apple Store obczaić nowe telefony i jestem pod dużym wrażeniem 13 mini, myślałem ze będzie mniejszy xD a jest nie dużo mniejszy od mojego XS, 13 pro max za duży jak dla mnie, a pro idealny. No nic dam sobie pare dni na przemyślenia czy 13 mini czy 13 pro Takie testy do niczego się nie nadają i nie wyciągałbymz nich daleko idących wniosków. Ip11 miał genialną baterię, a tutaj wypada beznadziejnie. Zresztą liczy się codzienne użytkowanie, a w tym 13 mini na pewno nie będzie błyszczał, oczywiście będzie trochę lepiej niż w 12 mini, ale czy na cały dzień wystarczy, pewnie z trudem da radę.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 28 września 20213 l 13 mini daje pięknie radę w tym teście. Pare dni temu byłem w Apple Store obczaić nowe telefony i jestem pod dużym wrażeniem 13 mini, myślałem ze będzie mniejszy xD a jest nie dużo mniejszy od mojego XS, 13 pro max za duży jak dla mnie, a pro idealny. No nic dam sobie pare dni na przemyślenia czy 13 mini czy 13 pro Problem w tym, że pro i pro max praktycznie nie ma. Trzeba ok miecha czekać obecnie. Ja właśnie testuje 13 mini ale chyba jednak pokuszę się na pro. Max dla mnie już za duży a pro wydaje się idealny. Tutaj między maxem a mini jest jednak za duża różnica. Ogólnie fajny telefonik, kolor midnight jest przekozacki. Super w dłoni leży i w końcu można operować jedną ręką. Aparat między xs a takim mini to przepaść.
Opublikowano 29 września 20213 l 6 godzin temu, Santi napisał: ale czy na cały dzień wystarczy, pewnie z trudem da radę. Zależy, ja kończę dzień z przeważnie 40-50% baterii na 12mini, na upartego półtora dnia bym jechał. No ale jak się dużo korzysta to wiadomo jak będzie z takim sot.
Opublikowano 30 września 20213 l XS Max 64gb w bdb stanie + case’y apple leather case itp. Za 1800zł to spoko cena?
Opublikowano 30 września 20213 l W 13 pro maxie ekran to niezły sztos, miałem wcześniej 11 pro ale tutaj te 120 pro motion robi konkretną robotę
Opublikowano 30 września 20213 l Do wczoraj miałem tak że w safari jak klikałem pasek adresu do wpisania to pojawiała sie od razu plansza ze stronami często odwiedzanymi. Nagle to znikneło i jak klikam pasek adresu to tylko adres www mogę wpisac. Można to jakos przywrócić? Dodam że lece na ios 15 ale nawet po instalacji było po staremu.
Opublikowano 2 października 20213 l U mnie to tez sie czasami zdarzalo, rowniez zdarzalo mi sie ze znikalo mi pole do wpisania adresu www i musialem wylaczyc Safari na swoim CS Max Dzisiaj wyszedl update i jak narazie nie mam z tym problemow ale zrobilem go godzine temu EDIT: Dalej tak mam xd Edytowane 2 października 20213 l przez Sven Froost
Opublikowano 6 października 20213 l Ma ktoś pojęcie dlaczego iOS na iPhonie pokazuje mi ponad 4GB zajętej pamięci dla apki (program 240MB, dane 4GB) obsługującej chmurę OneDrive w momencie gdy w chmurze OneDrive mam tylko 600MB danych? Co mi tam zżera bo jestem w kropce.
Opublikowano 10 października 20213 l Jest możliwość żeby z klawiatury usunąć te 2 ikony zajmujące sporo miejsca?
Opublikowano 10 października 20213 l ale ze mozna miec dodatki do przegladarki safari to plus - zero reklam w koncu. szkoda ze tego paska adresu nie da sie dac znowu na gore, ale to chyba dla tych co mają wielkie cegły - wygodne.
Opublikowano 10 października 20213 l 1 godzinę temu, grzybiarz napisał: 1 godzinę temu, grzybiarz napisał: szkoda ze tego paska adresu nie da sie dac znowu na gore, ale to chyba dla tych co mają wielkie cegły - wygodne. Da się
Opublikowano 27 października 20213 l Czy w Chrome na iOS można jakoś wyłączyć automatyczne odtwarzanie filmików czy też trzeba kombinować, więc lepiej jednak używać Safari albo Firefoxa?
Opublikowano 2 listopada 20213 l Koledzy, w mojej X kupionej jakoś rok po premierze bateria już daje mocno ciała (niby żywotność 78%). Czy wymienić opłaca się tylko w iStore, czy są jeszcze jakieś godne polecenia serwisy? Najlepiej Gdańsk albo Warszawa.
Opublikowano 6 listopada 20213 l Ja wysyłałem kiedyś do Wrocka do jakiegoś oficjalnego serwisu, nie pamietam nazwy:/ Z innej beczki, chciałem polecić przeglądarkę Brave. Ma wbudowanego adblocka, nie ma reklam nawet w jutubie, a co najlepsze - można ustawić odtwarzanie muzy w tle… czyli właśnie piszę na forum i w tle słucham muzy na słuchawkach. No i niedawno się dowiedziałem ze te alternatywne przeglądarki idzie ustawić jako domyślne… chyba się pożegnam z safari.
Opublikowano 6 listopada 20213 l Z czego Ty muzyki słuchasz że potrzebujesz do tego specjalnej przeglądarki?
Opublikowano 7 listopada 20213 l Ogólnie piszę ze domyślnie na yt nie można go zminimalizować czy wyłączyć ekran, bo filmik przerywa, a tu normalnie hula.
Opublikowano 23 listopada 20213 l zamówiłem telefon przez stronkę apple, cZas oczekiwania 2-3 tygodnie. Ale nie ściągnęli kasy z karty... nie lubię wpisywać danych karty, ale wklepałem, weryfikację widzę zrobili na 0 zł. Tylko czemu tej kasy nie zdjęli? Wezmą jak będą mieli tel. na stanie? Czy może że mam kartę przypisaną do innego maila i coś nie halo? Zamawiał ktoś przez stronę apple?