Opublikowano piątek o 21:384 dni Iphone 17 Pro zamówiony, czas znowu przeskoczyć z android-a, ale od razu mowie, będę tęsknił za moim P30 Pro ale to już ma 5 lat wiec czas wymienić, i tak nadal świetnie i szybko pracuje nawet dziś ale główna kamera padła i nie ostrzy
Opublikowano sobota o 08:443 dni Ja też wziąłem pro, pierwszy raz w życiu. Ale uznałem, że jak mam oprzeć część biznesu na kręceniu filmików (a raczej publikowaniu ich) i montażu pod reklamy biura, to wezmę sobie taki, bo często telefonów nie zmieniam, a ten mi wytrzyma dodatkowy rok dłużej pewnie.Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu, ta wyspa mi się strasznie nie podoba, ale pewnie idzie przywyknąć.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Ktoś już instalował 26? Ja na razie czekam na pierwszy feedback i aktualizacje.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Korzystałem z kolejnych bet przez ostatnie 2 miesiące. Jest ok, bluetooth i carplay działają trochę lepiej niż na 18 (ale niestety nie idealnie). W 17 nie miałem problemów. Poza tym wszystko w porzo. 15 Pro.W dniu 13.09.2025 o 10:44, Szwed napisał(a):wyspa mi się strasznie nie podoba, ale pewnie idzie przywyknąć.Wyspa jest spoko, lepsza niż poprzednie wcięcie. Zrobią z tym ciekawe rzeczy czasem, nawet lekko kulowe.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Ja pobrałem, mam wrażenie, że na 13 mini działa mi trochę płynniej? Pewnie zaleta świeżego systemu. Poza tym większych zmian nie zauważyłem tbh.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Też pobrałem na 16. Spoko to wygląda te szklane ikonki. Jakieś drobne poprawki są, ogólnie hula fajnie więc jest dobrze, a pewnie i tak teraz będą jakieś łatki wpadać.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Widzę, że na 12 mini też mogę zrobić aktualizację. To już jakaś stabilna wersja ?
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Tak, to już oficjalna wersja, nie żadna beta. Wczoraj była premiera.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 29 minut temu, BRY@N napisał(a):Widzę, że na 12 mini też mogę zrobić aktualizację. To już jakaś stabilna wersja ?Brakuje mi iphone w takim fajnym rozmiarze 12 mini. Kupiłem niedawno 16 bo to była najmniejsza wersja z 16.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Ja też kiedyś rozważałem te mini, ale ostatecznie przekonałem się do standardowego rozmiaru. Jednak większy ekran ma swoje zalety i bateria pojemniejsza. Ale nie chcę iść wyżej, bo zacznie się robić niewygodnie do obsługi jedną dłonią.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Taki telefon 5-5,5" byłby dla mnie idealny. Do 16 się już przyzwyczaiłem ale jednak krótkie spodenki ściąga z tyłka :)
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. W pracy mam normalną 12 i jest mało poręczna jak dla mnie a ta mini idealna jeśli chodzi o rozmiar.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Miałem pierwszego SE, potem X i potem 13 mini (teraz przesiadam się na 17 pro) i fakt, przez długi czas uważałem, że te małe telefony są idalne, a podczas podróży, czy podczas noszenia w kieszeni generalnie mini wymiatają, ale bateria jest tak cienka, że się chce płakać (jadę na miasto tramwajem, pół godziny i jestem przy 60%). Do tego mam dość niezgrabne palce i walę literówki jak zły. Mam nadzieję, że ten nowy nie okaże się znowu za duży. Ale na pewno wygodniej będzie na nim coś czytać, przeglądać forumka czy grać w gierki (co i tak rzadko robię, ale stamina w Sword of Convallaria się sama nie wyda xd).