Opublikowano piątek o 21:385 dni Iphone 17 Pro zamówiony, czas znowu przeskoczyć z android-a, ale od razu mowie, będę tęsknił za moim P30 Pro ale to już ma 5 lat wiec czas wymienić, i tak nadal świetnie i szybko pracuje nawet dziś ale główna kamera padła i nie ostrzy
Opublikowano sobota o 08:445 dni Ja też wziąłem pro, pierwszy raz w życiu. Ale uznałem, że jak mam oprzeć część biznesu na kręceniu filmików (a raczej publikowaniu ich) i montażu pod reklamy biura, to wezmę sobie taki, bo często telefonów nie zmieniam, a ten mi wytrzyma dodatkowy rok dłużej pewnie.Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu, ta wyspa mi się strasznie nie podoba, ale pewnie idzie przywyknąć.
Opublikowano wtorek o 16:002 dni Ktoś już instalował 26? Ja na razie czekam na pierwszy feedback i aktualizacje.
Opublikowano wtorek o 16:492 dni Korzystałem z kolejnych bet przez ostatnie 2 miesiące. Jest ok, bluetooth i carplay działają trochę lepiej niż na 18 (ale niestety nie idealnie). W 17 nie miałem problemów. Poza tym wszystko w porzo. 15 Pro.W dniu 13.09.2025 o 10:44, Szwed napisał(a):wyspa mi się strasznie nie podoba, ale pewnie idzie przywyknąć.Wyspa jest spoko, lepsza niż poprzednie wcięcie. Zrobią z tym ciekawe rzeczy czasem, nawet lekko kulowe.
Opublikowano wtorek o 18:102 dni Ja pobrałem, mam wrażenie, że na 13 mini działa mi trochę płynniej? Pewnie zaleta świeżego systemu. Poza tym większych zmian nie zauważyłem tbh.
Opublikowano wtorek o 18:162 dni Też pobrałem na 16. Spoko to wygląda te szklane ikonki. Jakieś drobne poprawki są, ogólnie hula fajnie więc jest dobrze, a pewnie i tak teraz będą jakieś łatki wpadać.
Opublikowano wtorek o 18:232 dni Widzę, że na 12 mini też mogę zrobić aktualizację. To już jakaś stabilna wersja ?
Opublikowano wtorek o 18:282 dni Tak, to już oficjalna wersja, nie żadna beta. Wczoraj była premiera.
Opublikowano wtorek o 18:542 dni 29 minut temu, BRY@N napisał(a):Widzę, że na 12 mini też mogę zrobić aktualizację. To już jakaś stabilna wersja ?Brakuje mi iphone w takim fajnym rozmiarze 12 mini. Kupiłem niedawno 16 bo to była najmniejsza wersja z 16.
Opublikowano wtorek o 19:232 dni Ja też kiedyś rozważałem te mini, ale ostatecznie przekonałem się do standardowego rozmiaru. Jednak większy ekran ma swoje zalety i bateria pojemniejsza. Ale nie chcę iść wyżej, bo zacznie się robić niewygodnie do obsługi jedną dłonią.
Opublikowano wtorek o 19:282 dni Taki telefon 5-5,5" byłby dla mnie idealny. Do 16 się już przyzwyczaiłem ale jednak krótkie spodenki ściąga z tyłka :)
Opublikowano wtorek o 20:391 dzień W pracy mam normalną 12 i jest mało poręczna jak dla mnie a ta mini idealna jeśli chodzi o rozmiar.
Opublikowano wtorek o 21:351 dzień Miałem pierwszego SE, potem X i potem 13 mini (teraz przesiadam się na 17 pro) i fakt, przez długi czas uważałem, że te małe telefony są idalne, a podczas podróży, czy podczas noszenia w kieszeni generalnie mini wymiatają, ale bateria jest tak cienka, że się chce płakać (jadę na miasto tramwajem, pół godziny i jestem przy 60%). Do tego mam dość niezgrabne palce i walę literówki jak zły. Mam nadzieję, że ten nowy nie okaże się znowu za duży. Ale na pewno wygodniej będzie na nim coś czytać, przeglądać forumka czy grać w gierki (co i tak rzadko robię, ale stamina w Sword of Convallaria się sama nie wyda xd).
Opublikowano wczoraj o 07:21 1 dzień Z racji, że używam SwiftKey to jedną ręką jakoś daję radę ale jakby 16 była nieco mniejsza byłaby idealna. Ale trzeba przyznać, że 16 ma fajną baterię i jestem zadowolony, a przesiadłem się z pierwszego SE więc rozmiar na początku mnie przeraził
Opublikowano wczoraj o 08:01 1 dzień Ściągnąłem ios26 no i jakoś tak średnio. Ten cały Liquid glass jest dla mnie obojętny. Mam wrażenie że to była zmiana zrobiona dla samej zmiany, bo wcześniej przecież było dobrze. Dział designu w Apple to istnieje chyba tylko po to żeby robić zmiany o które nikt nie prosił.
Opublikowano wczoraj o 08:08 1 dzień Ja to odbieram pozytywnie, coś się dzieje ciekawego, człowiek ma wrażenie że ma nowy tel.Zmiany w aplikacji do dzwonienia fajne i podoba mi się pole wyszukiwania na dole ekranu właściwie wszędzie.
Opublikowano wczoraj o 08:10 1 dzień Trochę tak jest, muszą jakoś uzasadnić swoją obecność i kombinować stale z czymś co już działa dobrze. Widzę pozytywny feedback, ale jeszcze poczekam, nie czekam z niecierpliwością na żadną z tych zmian, za to wymagam żeby wszystko co działa obecnie, nadal działało poprawnie.
Opublikowano wczoraj o 08:11 1 dzień Dodali już możliwość zaznaczania pojedynczych cyfr przy wpisywaniu numerów czy dalej średniowiecze?
Opublikowano wczoraj o 13:04 1 dzień Ojej ojej, ikonki czasem wydają się pochylone i amerykanom kręci się od tego w głowach: https://www.macrumors.com/2025/09/17/ios-26-liquid-glass-makes-app-icons-look-crooked/Ciekawe, czy to rzeczywisty problem, czy już się ludziom zaświeciły dolary w oczach bo jest się do czego przyczepić. Cyk, pozwik zbiorowy i po 20 baksów wpadnie.
Opublikowano wczoraj o 17:50 1 dzień Spoko ten nowy iOS26, nowa dobra opcja z wydłużaniem baterii albo ściąganie dźwięków, nie wiem, np z tik toka i ustawiasz jako dzwonek. Tak samo dobre ustawienie belek wyszukiwania na dole. Jest sporo zmian na plus, jedynie ten liquid glass mega chujowe, ale zrobiłem tak jak było w poprzedniej wersji.
Opublikowano wczoraj o 18:35 1 dzień a rzucili się w orange na te nowe ajfony, już miałem w koszyku pro maxa, a tu info że niedostępny ;/
Opublikowano wczoraj o 18:54 1 dzień Godzinę temu, Faka napisał(a):jedynie ten liquid glass mega chujowe, ale zrobiłem tak jak było w poprzedniej wersji.Mnie się akurat podoba, natomiast te opcje zmieniania kolorków ikon są bardzo dziwne. Łatwo jest zrobić, że wszystko jest przezroczyste i niewidoczne. Trochę mi to przypomina jak wprowadzili dostosowywanie zablokowanego ekranu, dopiero w kolejnej wersji systemu miało to jakieś ręce i nogi.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Mi się nie podoba nowy iOS. Efekt szkła psuje tapetę- zniekształca.Do tego przełączanie kart w safari- brakuje ikonki, trzeba na dole dotknąć raz, drugi żeby wybrać karty i dopiero przełączyć się między kartami albo wejść w prywatne.Dla mnie najfajniejszy wygląd miał 1 iOS na pierwszych telefonach. Potem coraz gorzej.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Dla mnie plus za CarPlay który na 26 wygląda zdecydowanie ładniej, no i w końcu dodali widgety i mogę wyświetlać kalendarz czy pogodę. Szkoda tylko że Siri wciąz nie potrafi po polsku przez co jest ułomna względem asystenta Google.