Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

mam nadzieję że na weekend wsiądziesz tutaj, co by był komplet

1200px-Nissan350Z-01.jpgco

• Odpowiedzi 6,7 tys.
  • Wyświetleń 766 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jest opcja odblokowania iphona? Ktos zgubil go i zablokowal. Mozna robic zdjęcia itp ale nie mozna wejść w menu. Opłaca się go zabierać do pl i odblokowac. Zadziała to w ogóle?

• Nie ma niestety. Padło na złą osobę.

• No to sprzedaje 5s i kupuje 3gs

Opublikowano
10 godzin temu, grzybiarz napisał(a):

I muli jak ma taką pojemność baterii?

Ja przechodzę na nowy tel, bo ten również ma baterie słaba (83%), pełno farfocli w głośnikach/mikrofonie/gnieździe ładowania - ładuję indukcyjnie. No i chcę się wynagrodzić, kupić sobie gadzecik, mieć nówkę funkiel niesmigana.

Nie muli chociaż trochę się czasami animacja potrafi przyciąć przy blokowaniu ekranu albo wychodzeniu do głównego ekranu. Nie wiem czy to kwestia pojemności baterii czy optymalizacji ios26 na 14 pro

Opublikowano

Jak 2 mies temu zainstalowałem pierwszą betę 26 to przycinało się strasznie. Teraz jest dużo lepiej. Albo mocno zoptymalizowali, albo się wszystkie shadery już skompilowały.

Pomoc na ekranie baterii twierdzi, że bateria powinna zachować 80% pojemności po 1000 cykli ładowania w "idealnych warunkach". Mam 358 cykli i 90% pojemności. Powiedzmy, że to w miarę pasuje.

Edytowane przez dominalien

Opublikowano
22 godziny temu, Labtec napisał(a):

2O9A2353.jpg

Odebrany, w weekend będę mógł się pobawić i zobaczyć jak się na tym gra i robi zdjęcia

Daj znać jak z przegrzewaniem bo obecnie to największa bolączka mojego 13 pro, 15-20 minut w Diablo lub inną giereczkę i prawie nic nie widać.

Opublikowano

Gdzie w tym nowym sofcie tryb portretowy?

IMG_4558.jpeg

Ok. Nieważne - trza paluchem przesunąć …

Opublikowano
On 9/19/2025 at 9:42 PM, Labtec said:

2O9A2353.jpg

Odebrany, w weekend będę mógł się pobawić i zobaczyć jak się na tym gra i robi zdjęcia

Piękny sprzęt, a obok jakiś tam telefon.

Opublikowano

Ja się trochę rozczarowałem tegoroczną premierą. Jak ktoś siedzi na podstawowym to mega premiera ja czekałem na pro maxa i nie jest źle ale jest nudno. Mój pro max 13 ma już wypierdzianą baterię i będę się na pewno przesiadał ale na ten moment rozważam Galaxy S25 Ultra który można dostać za 4400 zł nówkę.

Opublikowano

I cały ekosystem będziesz zmieniał?

No nie wiem… u mnie już będzie ciężko przejść na androida: wszyscy w rodzinie mają iPhone - ten iMessage dobrze działa. Przywyczaiłem się że widzę kiedy ktoś odczytał wiadomość czy czasem z wkurwienia wysyłam podskakujący ekran we wiadomości :)

W iTunes mam całą bibliotekę zgranych plyt audio i kupionych albumów, więc mam synchro na iPoda w aucie czy tel.

Używam iMovie do filmów z dzieciakami. Dodaję co tydzień jedno zdjęcie i zapisuję jako film. Skończę może jak pokończą 5 lat… :)

Nie ma bata, używam od iPhone 5s.

Opublikowano

iPhone 15, aktualizacja do iOS 26: straciłem podgląd poziomu baterii w słuchawkach JBL. Nie widać poziomu naładowania ani w widgecie ani w ustawieniach BT. Trochę wkurzające.

Opublikowano
7 godzin temu, grzybiarz napisał(a):

cały ekosystem będziesz zmieniał?

Nie mam z tym żadnego problemu, zawsze to coś nowego po tylu latach.

Opublikowano

No ja jednak się przyzwyczaiłem do ios jak czasem mam coś u żony na telefonie zrobić to się kręcę )

Opublikowano

Byłem w Media Markt

Byłem w Media Expert

Sprawdziłem neonet - brak na stanie online

Zadzwoniłem do RTV euro - sprzedaż tylko online, premiery stacjonarnej jeszcze u nas nie było.

O kurwa ładnie nahajpowane te telefony

(…) nastawiłem się że pojadę po gadzecik a tu zonk

Opublikowano

Co roku jest to samo... Pewnie dopiero w listopadzie/grudniu pojawią się dostępne na stałe w sklepach stacjonarnych.

Opublikowano

orzeł wylądował

IMG_4280.jpg

IMG_4282.jpg

Edytowane przez tlas

Opublikowano
7 godzin temu, tlas napisał(a):

orzeł wylądował

IMG_4280.jpg

IMG_4282.jpg

Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne. Super leży w dłoni, leciutki ale czuć że porządnie wykonany. Przejście z 6,1 cala na 6,5 cala zauważalne, ale nadal super się z niego korzysta dzięki wadze i zaokrąglonym krawędziom. Trochę mi przypomina w dłoni korzystanie z Galaxy S8, a to dobry znak.

Ta pozioma wyspa z aparatem jest spoko, bo przez to że jest umieszczona tak wysoko to podczas korzystania z telefonu nie ma opcji żeby palce o nią zahaczały, co było nagminne na moim 14 pro. Dzięki temu mamy wrażenie, że trzymamy w ręku kompletnie płaski telefon, bez żadnych wybrzuszeń.

Jutro potestuję baterię.

Edytowane przez tlas