Skocz do zawartości

Co meczysz obecnie na PSP

Featured Replies

Opublikowano

Monster Hunter Freedom Unite

na serio, pół sekundy w google

• Odpowiedzi 903
  • Wyświetleń 150,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Paolo de Vesir
    Paolo de Vesir

Nie widzę lepszego materiału na necro niż to, że ogrywam właśnie Medievil Resurrection.   Ta gra ma dla mnie szczególną wartość sentymentalną gdyż była pierwszą jaką otrzymałem z białym PSP

• MediEvil

• Paolo de Vesir
    Paolo de Vesir

Długo robiłem przymiarki do tej gry, ale że wyjechałem do babci gdzie nie mam innych konsol to wiedziałem, że przysiądę w końcu do Metal Gear Solid: Portable Ops     Dzięki serii

Opublikowano

Codziennie niezmiennie Patapon 2

Opublikowano

Od 3 dni bez przerwy męczę Kingdom Hearts Birht By Sleep. Gra wymiata, na Critical.

Od tygodnia w Valkyria Chronicles 2, gra jest mega ciężka!

Edytowane przez Sogi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A ja nie dawno kupiłem Star Wars The Force Unleashed, niesamowita gierka jak na możliwości psp, a robi wieksze wrażenie tym bardziej, że nie grałem w wersje na duże konsole.

Opublikowano

Wipeout Pulse! :D Grafika sprawia wrażenie lepszej niz w W: Pure, ale trasy są mniejsze no i gra nie jest mega trudna, ale i tak frajda niesamowita, zwłaszcza jak swoją muze sie wrzuci :D dlugo sie tak nie bawiłem

Opublikowano

Dragon Ball Z Tenkaichi Tag Team, fajne to (jak dla maniaka uniwersum DB), ale mogłoby by być lepsze, dużo smaczków z anime wywalono, tzn. czuję, że niby uczestniczę w prawie identycznych walkach, no ale kurde właśnie, prawie. Nie ma np. różnicy, czy walczymy z pierwszą czy czwartą fromą Frezera, bo jego moc bojowa jest identyczna, tzn. mamy takie same szanse na zwycięstwo.

Opublikowano

A już za parę dni Monster Hunter Freedom 2 :) jeszcze nie miałem okazji grać w żadną część z tej serii , więc już się nie mogę doczekać listonosza:)

Opublikowano

PSP:

Z.H.P. : Unlosing Ranger Vs Darkdeath Evilman

God Of War: Ghost Of Sparta

Bakugan...

Pro Evo 11

Yu-Gi-Oh! 5D's Tag Force 5!

Opublikowano

@Sogi Ciekawe skad masz te wszystkie tytuly, mozesz rzucic fote ze zjeciami gier? Pamietam tez, ze "po znajomosci" miales Valkyria Chronicles 2 przed premiera.

Skoro juz kradniesz, to sie tym nie chwal. Przeciez wykladasz sie jak na tacy z tym piraceniem. A pozniej bedziesz zdziwieni skad "oni" wiedzieli, ze nie grasz na oryginalach.

Opublikowano

Yu-Gi-Oh GX coś tam coś tam pożyczone od kolesia. A tak to czekam na GoW'a ale napęd w UMD chyba do tego czasu nie wytrzyma :(.Przy Yugi'm gra wiesza się co godzinie gry.

Opublikowano

omega boost, jedna z najlepszych gier na psxa, trudna w cholere ;/

przypomina mi sie od razu robot jox.

Opublikowano

Obscure after match. Naprawde niezla grafa, jak na 3rd party. Najlepsze ze chodzi na 166/166 Mhz, mozna bateryje zaoszczedzic.

Opublikowano

Po skończeniu GoW postanowiłem zmierzyć się z Valkyria Chronicles 2. Jak narazie pomimo infantylnej fabuły bardzo mi sie podoba.

Opublikowano

GoW: Chains Of Olympus. Nigdy nie byłem fanem serii ale coś mi się wydaje, że to się zmieni :)

Opublikowano

Demko Monster Hunter 3rd. Szok, wszystko jest lepsze, a te dwa nowe potworki w demku są genialnie wykonane, dawać mi tu 1 grudnia!

Opublikowano

Killzone Liberation i Castlevania Dracula X Chronicles ale tą drugą chyba odkładam. Alternatywny piąty poziom doprowadza mnie do szału, już nie mogę dalej na to patrzeć ale gierke w sumie przeszedłem ehhh może jutro znajdę siłę żeby jeszcze spróbowac...

Edytowane przez Paul1986krk

Opublikowano

Front Mission 3

BoRZ ale to ma biedną fabułę :D Na PSX było fajniej ;)

Opublikowano

Stona, bluznisz :)

Kuzwa, zepsulem PSP i czekam na pandore, co niby miala dzis juz dotrzec, ale jak zawsze, gdzies sie zawieruszyla. Mam nadzieje, ze jutro. bo jak nie...

Wszystkim polecam minisa Arctic Adventures (i odpowiednika z PS3 Polar Panic), czasami trzeba tez poglowkowac.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Killzone Liberation ,Gow ; duch sparty ,little big planet ,pes 2011 .