Opublikowano 6 września 201014 l Od 3 dni bez przerwy męczę Kingdom Hearts Birht By Sleep. Gra wymiata, na Critical. Od tygodnia w Valkyria Chronicles 2, gra jest mega ciężka! Edytowane 7 września 201014 l przez Sogi
Opublikowano 19 października 201014 l A ja nie dawno kupiłem Star Wars The Force Unleashed, niesamowita gierka jak na możliwości psp, a robi wieksze wrażenie tym bardziej, że nie grałem w wersje na duże konsole.
Opublikowano 20 października 201014 l Wipeout Pulse! Grafika sprawia wrażenie lepszej niz w W: Pure, ale trasy są mniejsze no i gra nie jest mega trudna, ale i tak frajda niesamowita, zwłaszcza jak swoją muze sie wrzuci dlugo sie tak nie bawiłem
Opublikowano 22 października 201014 l Dragon Ball Z Tenkaichi Tag Team, fajne to (jak dla maniaka uniwersum DB), ale mogłoby by być lepsze, dużo smaczków z anime wywalono, tzn. czuję, że niby uczestniczę w prawie identycznych walkach, no ale kurde właśnie, prawie. Nie ma np. różnicy, czy walczymy z pierwszą czy czwartą fromą Frezera, bo jego moc bojowa jest identyczna, tzn. mamy takie same szanse na zwycięstwo.
Opublikowano 22 października 201014 l A już za parę dni Monster Hunter Freedom 2 jeszcze nie miałem okazji grać w żadną część z tej serii , więc już się nie mogę doczekać listonosza:)
Opublikowano 29 października 201014 l PSP: Z.H.P. : Unlosing Ranger Vs Darkdeath Evilman God Of War: Ghost Of Sparta Bakugan... Pro Evo 11 Yu-Gi-Oh! 5D's Tag Force 5!
Opublikowano 29 października 201014 l @Sogi Ciekawe skad masz te wszystkie tytuly, mozesz rzucic fote ze zjeciami gier? Pamietam tez, ze "po znajomosci" miales Valkyria Chronicles 2 przed premiera. Skoro juz kradniesz, to sie tym nie chwal. Przeciez wykladasz sie jak na tacy z tym piraceniem. A pozniej bedziesz zdziwieni skad "oni" wiedzieli, ze nie grasz na oryginalach.
Opublikowano 29 października 201014 l Yu-Gi-Oh GX coś tam coś tam pożyczone od kolesia. A tak to czekam na GoW'a ale napęd w UMD chyba do tego czasu nie wytrzyma .Przy Yugi'm gra wiesza się co godzinie gry.
Opublikowano 29 października 201014 l omega boost, jedna z najlepszych gier na psxa, trudna w cholere ;/ przypomina mi sie od razu robot jox.
Opublikowano 29 października 201014 l Obscure after match. Naprawde niezla grafa, jak na 3rd party. Najlepsze ze chodzi na 166/166 Mhz, mozna bateryje zaoszczedzic.
Opublikowano 4 listopada 201014 l Po skończeniu GoW postanowiłem zmierzyć się z Valkyria Chronicles 2. Jak narazie pomimo infantylnej fabuły bardzo mi sie podoba.
Opublikowano 9 listopada 201014 l GoW: Chains Of Olympus. Nigdy nie byłem fanem serii ale coś mi się wydaje, że to się zmieni
Opublikowano 15 listopada 201014 l Demko Monster Hunter 3rd. Szok, wszystko jest lepsze, a te dwa nowe potworki w demku są genialnie wykonane, dawać mi tu 1 grudnia!
Opublikowano 18 listopada 201014 l Killzone Liberation i Castlevania Dracula X Chronicles ale tą drugą chyba odkładam. Alternatywny piąty poziom doprowadza mnie do szału, już nie mogę dalej na to patrzeć ale gierke w sumie przeszedłem ehhh może jutro znajdę siłę żeby jeszcze spróbowac... Edytowane 18 listopada 201014 l przez Paul1986krk
Opublikowano 23 listopada 201014 l Stona, bluznisz Kuzwa, zepsulem PSP i czekam na pandore, co niby miala dzis juz dotrzec, ale jak zawsze, gdzies sie zawieruszyla. Mam nadzieje, ze jutro. bo jak nie... Wszystkim polecam minisa Arctic Adventures (i odpowiednika z PS3 Polar Panic), czasami trzeba tez poglowkowac.
Opublikowano 6 stycznia 201114 l Killzone Liberation ,Gow ; duch sparty ,little big planet ,pes 2011 .