Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co ostatnio jadłeś/piłeś?

Featured Replies

Opublikowano

Trzeba zredukować ze 2-3 kg, więc obiad z samym mięchem i warzywami. Kurczak, rukola, pomidory, oliwki. Dodałem potem jeszcze odrobinę sosu do burgerów, w obawie że będzie za suche, ale niepotrzebnie bo woda z pomidorów i przyprawy same zrobiły fajny sosik. Bardzo szybko i bardzo smacznie. Polecam.

2015_03_16_16_44_30.jpg

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 445,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A ja zacznę od klasyka czyli bulionu który ostatnio robię w sporych ilościach by wstawić zawekowane do lodówki i co jakiś czas wyciągam i na szybko mieszam z czymś    Przygoda zaczyna się od

• Ostatnie dwa miechy u mnie to pare tripow w tym Nowy Jork, Barcelona i Londyn takze wrzucam troche dobrego      Bajgle w NYC to kosmos, ten akurat z Russ & Daughters, chyba najlepszy. Se

• Dawno nie dawałem fotek jedzenia więc przygotujcie się na większą ilość zdjęć    Od ponad 2 miesięcy szaleje z panini w rożnych wersjach         

Opublikowano

lel a gdzie pyry? zrobiłbym piekło w domu gdybym zastał taki obiad po powrocie z pracy

Opublikowano

jeszcze te zielone, co ty ku.rwa królik jestes?

Opublikowano

Dobrą pastę akurat łatwo i szybko samemu zrobić. Te sklepowe mają lipny skład, bo taka jajeczna na przykład to 30% jajek, na dodatek w proszku.

jaja kurze to posiadają bardzo silne alergeny, sporo ludzi ma alergie na nie, w tym ja, w życiu nie jadłem jajecznicy takiej prawdziwej, jaja w proszku są przetworzone i już ludzie z alergią mogą jeść produkty takie jak makarony, ciasta, pieczywa itd.

Opublikowano

Dobrą pastę akurat łatwo i szybko samemu zrobić. Te sklepowe mają lipny skład, bo taka jajeczna na przykład to 30% jajek, na dodatek w proszku.

jaja kurze to posiadają bardzo silne alergeny, sporo ludzi ma alergie na nie, w tym ja, w życiu nie jadłem jajecznicy takiej prawdziwej, jaja w proszku są przetworzone i już ludzie z alergią mogą jeść produkty takie jak makarony, ciasta, pieczywa itd.

beka z takich lamusów, jak można w sobotę rano nie o(pipi)ć jajecznicy z 6 jajek na boczku und kiełbasie to ja nawet nie

Opublikowano

Kanapka z rogala z ciasta francuskiego, a w środku zielone pesto, serek pleśniowy, szynka parmenska i rukola. Ale to było dobre

Opublikowano

Brzmi niezle.

Dzis na obiad: placki tortilli zapieczone z serem zoltym, a w srodku filet z kurczaka podsmazony z cebulka na oliwie z oliwek, papryka surowa, rukola (duzo <3), keczup.

W sumie to farsz wygladal jak obiad Cosmosa, tylko zawinalem w placka.

Edytowane przez _Red_

Opublikowano

jak nie z jajek, to fajną pastę można zrobić z białego sera lub fety. wystarczy zblendować z włoskimi orzechami / suszonymi pomidorami / oliwkami i voila. 

Mój wczorajszy o tu, dzisiaj to samo zawinę w tortillę i dorzucę oliwki

CKaznKI.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kopytka , kiełbaska i jajeczko .Przysmażane kopytka (swojakie nie z markietu)maczane w żółtku niebo w gębie.

n5KIPZ7.jpg

Edytowane przez Darude

Opublikowano

Nie lubię kopytek :(

Kiedyś właśnie zjadłem jakieś z supermarketu i się zraziłem, nawet do swojskich.

Opublikowano

wyglada jakby ktoś się zesrał na patelnie

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Jednak pewnie nie chłopak ma zylaki w(pipi)e i krosty wiec musi dbac o odzywianie odpowiednie sie.

To była  porcja dla Szuji

Edytowane przez Darude

Opublikowano

Ale to jest porcja dla twojej 5 letniej siostry czy o co chodzi ?

Opublikowano

Zjadłem właśnie wątróbkę z cebulką + ziemniory. Brzydzi mnie przyrządzanie wątróbki, ale jak już się je, to :banderas:

Opublikowano

Też ostatnio jadłem, ale akurat zrobioną przez moją babcię. Bardzo lubię, ale z wątróbką mam tak jak ze śledziami. Zjem zrobioną tylko przez babcię. Nigdzie indziej bym raczej nie ruszył.

Opublikowano

Watrobki nie jadlem chyba z 10 lat, jakos do podrobów mnie nie ciagnie :/

Opublikowano

To samo.. Wątróbka, gulasz z serc, pierogi z płuckami .. Jak to słysze to :bad:

Wczoraj zrobiłem sobie kuraka ze szpinakiem i makaronem pełoziarnistym.

Opublikowano

Wątróbka GOTY, żołądki lubię ale tylko drobiowe, serc i całej reszty nie tykam, wyglądają i jak dla mnie smakują okropnie. na dodatek serca są takie... żylaste (i jeszcze ta wystająca aorta, brrr)